search
Grootse aankondiging voor Netflix-hit 'I am Georgina'
Series / Trailer

Grootse aankondiging voor Netflix-hit 'I am Georgina'

Cristiano Ronaldo's echtgenote Georgina is terug met een flitsende trailer voor seizoen 2.

Georgina Rodrí­guez is terug met het tweede seizoen van haar realityserie I Am Georgina. Liefhebbers kunnen weer genieten van Georgina's leven als echtgenote van voetballer Cristiano Ronaldo en hun gezin.

Zoals het een fatsoenlijke influencer betaamt, heeft Georgina haar eigen Instagram-account. Haar serie laat zien hoe het er 'echt' aan toegaat, waarvan de trailer een voorproefje geeft.

Reality met een knipoog?


De Spaans-Argentijnse Rodrí­guez ontmoette Ronaldo destijds in de Gucci-winkel, waar zij toendertijd werkte. Samen hebben ze drie kinderen gekregen, tevens is zij stiefmoeder van de drie kinderen uit Ronaldo's eerdere relaties.

De trailer lijkt zich bewust te zijn van het gebruikelijke beeld van een zogeheten 'W.A.G'. Dit zijn 'wives and girlfriends', zoals de partners van sporters ook wel worden genoemd. Rodrí­guez paradeert er op los maar wel achter een kinderwagen. Als één van haar koffers openbarst blijken daar Spaanse worstjes in te zitten.

Wie meer wil zien van Rodrí­guez, Ronaldo en hun koters , je kunt seizoen 2 van I Am Georgina streamen vanaf 24 maart op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen