search
Deze momenten uit de game moeten nog gebeuren voor de finale van 'The Last of Us'
Series / Nieuws

Deze momenten uit de game moeten nog gebeuren voor de finale van 'The Last of Us'

De serie is helaas bijna afgelopen, maar er zijn nog een paar belangrijke momenten uit de game die nog moeten gebeuren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Last of Us blijft redelijk trouw aan de game, maar toch zijn er kleine (of grote, zoals in aflevering 3) details die veranderd zijn. Bovendien zijn er nog een paar belangrijke momenten uit de game die nog moeten komen voor de finale.

Ellie ontmoet David en zijn kannibalistische groep


Als de serie de game netjes blijft volgen, zal Ellie deze groep tegenkomen kort na het verzorgen van Joel. Ze vertrouwt de groep voor geen meter. Ze gaat toch met hen mee, omdat ze antibiotica hebben die Joel kan helpen.

Ellie vermoordt David


David is echter geen personage dat lang blijft rondhangen in de game. Wanneer Ellie probeert te ontsnappen van David en zijn groep, ontstaat er een meedogenloos gevecht. Ellie moet dan David vermoorden om haar vrijheid terug te krijgen.

Joel vermoordt Fireflies om Ellie te redden


We weten ondertussen allemaal dat Joel de wereld op zijn kop zou zetten voor Ellie. Wanneer Joel en Ellie gevangen genomen zijn door Fireflies, moet Joel met Ellie's bewusteloze lichaam ontsnappen. Dan wordt hij geconfronteerd door een bekende Firefly en Joel moet haar neerschieten om Ellie te redden.

Joel liegt tegen Ellie over de oplossing voor het virus


Dit is een somber moment in de game, want Ellie's vertrouwen in Joel wordt op dit moment beschadigd. Joel vertelt Ellie namelijk niet de waarheid over de remedie voor het virus.

Ellie en Joel zien een giraf


Naast alle heftige gebeurtenissen, is het tijd voor wat leukers. Wanneer Joel en Ellie op zoek zijn naar het Firefly-ziekenhuis, worden ze onderweg verrast voor een giraf.

Bekijk hieronder de trailer van aflevering 8 en stream The Last of Us op HBO Max.





Aanbevolen artikelen