search
Deze scène in 'The Last of Us' aflevering 6 toont een belangrijk personage in seizoen 2
Series / Video/clip/featurette

Deze scène in 'The Last of Us' aflevering 6 toont een belangrijk personage in seizoen 2

Het is subtiel gedaan, maar 'The Last of Us' onthult een belangrijk personage uit seizoen 2!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er komt een tweede seizoen van The Last of Us, maar een schijnbaar onbelangrijke scène onthult iemand die erg belangrijk wordt in het komende seizoen.

De desbetreffende scène duurt ongelooflijk kort. Je kunt hem onderaan nogmaals bekijken. Hierin is namelijk Dina te zien, die in het tweede seizoen een belangrijke rol gaat spelen.

Afgesnauwd


De reis heeft inmiddels naar Jackson geleid. Wanneer Ellie (Bella Ramsey), Joel (Pedro Pascal), Tommy (Gabriel Luna) en Maria (Rutina Wesley) zitten te eten, ziet Ellie een meisje aan de andere kant van de ruimte staan. In de gemeenschap van Jackson zijn er weinig meisjes zoals Ellie, wat waarschijnlijk de reden is dat het meisje geïntrigeerd raakte. Ellie raakt hierdoor geïrriteerd en roept "Wat?!" naar het starende meisje, dat zich vervolgens omdraait en wegloopt.

Lijn naar het vervolg


Dit is Dina's eerste verschijning, en in het tweede seizoen zal zij een belangrijke rol spelen in Ellie's leven. Het tweede deel van de game pakt vier jaar later de draad weer op, Ellie en Dina zijn in die tijd samen opgegroeid. De serie heeft dus op een subtiele manier al een lijn uitgezet naar het vervolg van het verhaal van Joel en Ellie.

Kijk The Last of Us op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen