search
Disney+ zet deze week 10 nieuwe afleveringen online, van o.a. de hitserie 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 10 nieuwe afleveringen online, van o.a. de hitserie 'The Mandalorian'

De streamingdienst pakt deze week flink uit met een behoorlijke hoeveelheid series.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Mandalorian (seizoen 3 - aflevering 2)



Verschijnt op: 8 maart
Genre: Actie / Avontuur / Fantasy
Kijk op Disney+

Synopsis: In The Mandalorian volgen we de avonturen van een solitaire premiejager in de buitenste regionen van het universum, ver verwijderd van de autoriteit van de New Republic.






Alaska Daily (seizoen 1 - aflevering 6)



Verschijnt op: 8 maart
Genre: Drama
Kijk op Disney+

Synopsis: Een journaliste wil helemaal opnieuw beginnen en gaat in Alaska aan de slag voor de plaatselijke krant in Anchorage.






Big Sky (seizoen 3 - aflevering 12)



Verschijnt op: 8 maart
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Disney+

Synopsis: Een privédetective en een voormalig politieagent proberen misdaadzaken op te lossen in de Amerikaanse staat Montana.






Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

8 maart: 9-1-1 (seizoen 6 - aflevering 4) - Actie / Drama / Thriller - Een blik in het leven van de hulpdiensten die het eerste op de plaats van ongeval zijn en de mensen die in de meest angstaanjagende, schokkende en penibele situaties terecht komen.

8 maart: 9-1-1: Lone Star (seizoen 4 - aflevering 2) - Actie / Drama / Thriller - Een brandweerman uit New York wordt overgeplaatst naar Austin, Texas waar hij de levens van mensen probeert te redden terwijl hij zijn eigen persoonlijke problemen probeert op te lossen.

8 maart: Call It Love (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Drama - Deze romantische melodrama gaat over een man en een vrouw die betrokken zijn in een wraakplot waarbij zij de wraak vergeten en de verdriet omarmen als ze sympathie voor elkaar beginnen te ontwikkelen.

8 maart: Star Wars: The Bad Batch (seizoen 2 - aflevering 12) - Animatie / Avontuur / Actie - Een groep van experimentele elite-klonen proberen hun weg te vinden in het almaar veranderende universum na de gebeurtenissen van de Clone Wars.

8 maart: The Great North (seizoen 3 - aflevering 8) - Animatie / Komedie - De avonturen van een alleenstaande vader en zijn vreemde Alaskaanse familie.

8 maart: Big Bet (seizoen 2 - aflevering 6) - Actie / Drama / Criminaliteit - Een drama over een casinobaas die grote risico's neemt om weer terug in het spel te komen.

8 maart: El grito de las mariposas (seizoen 1) - Drama - Drie ontzettend moedige vrouwen strijden tegen een van de meest gewelddadige dictators in de geschiedenis van Latijns-Amerika.

10 maart: Unprisoned (seizoen 1) - Komedie - Een therapeut en alleenstaande moeder wiens leven op haar kop komt te staan als haar vader uit de gevangenis komt om bij haar en haar tienerzoon in te trekken.

11 maart: Tokyo Revengers (seizoen 2 - aflevering 10) - Animatie / Actie / Drama - Hanagaki Takemichi realiseert zich aan het einde van zijn leven dat hij een onbevredigend leven heeft gehad. Plots wordt hij 12 jaar jaar terug in de tijd wakker en probeert alle noodlottige gebeurtenissen die staan te wachten te voorkomen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen