search
Komt er mogelijk nog een vervolg voor deze hitserie van HBO?
Series / Nieuws

Komt er mogelijk nog een vervolg voor deze hitserie van HBO?

De mediagigant had oorspronkelijk maar een op zichzelf staande serie voor ogen.

De serie over de advocaat in het bruisende Los Angeles van 1932 Perry Mason krijgt mogelijk meerdere seizoenen. De acteur Matthew Rhys die in de serie de hoofdrol speelt vertelt in een interview dat ze nog lang niet klaar zijn met het verhaal.

Toen de serie in 2020 in première ging was het aanvankelijk de bedoeling dat het gewoon een serie zou worden zonder verder vervolg, en dat het verhaal over één reeks afleveringen zou spannen. Nu het tweede seizoen over een paar dagen uitkomt vertelt Rhys dat er mogelijk nog meer seizoenen in het verschiet liggen. "The sky's the limit" aldus de acteur.

Zo'n hele opbouw en dan niks?


Hij vertelt hier verder over: "Men had het er over dat de serie zou kunnen werken als een gelimiteerde standalone. Maar ik dacht echt je hebt zo'n hele opbouw gemaakt. Het is helemaal nieuw en vers. Je bent net betrokken bij niet alleen hem (Perry Mason) maar ook zijn team. Waar je kan gaan vanaf hier, de mogelijkheden zijn onbeperkt."

Het tweede seizoen gaat verder waar de zaak Dodson werd afgesloten. Als een officier van justitie naar de Hoovervilles van de stad gaat om een van de meest vanzelfsprekende verdachten te kiezen vinden Perry, Della en Paul zich middenin een zaak die verstrekkende complotten onthult en hen confronteert met wat het echt betekent om schuldig te zijn.

Kijk vanaf 7 maart naar het tweede seizoen van Perry Mason HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen