search
Netflix komt deze week met maar liefst 11 nieuwe series waaronder het spannende 'You'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met maar liefst 11 nieuwe series waaronder het spannende 'You'

Het gaat bij Netflix deze week alle kanten op, van romantiek en spanning tot diepgaande documentaires.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

MH370: The Plane That Disappeared (seizoen 1)



Verschijnt op: 8 maart
Genre: Documentaire
Kijk op Netflix

Synopsis: Een documentaire over de verloren vlucht 370 van Malaysia Airlines op 8 maart 2014. Plots raakten 239 mensen vermist en begon een wereldwijd onderzoek in een van de meest mysterieuze zaken.


]



You (seizoen 4 - aflevering 6-10)



Verschijnt op: 9 maart
Genre: Criminaliteit / Drama / Romantiek
Kijk op Netflix

Synopsis: Een gevaarlijk charmante en intensief geobsedeerde jongeman gaat extreem ver in zijn poging om hemzelf in het leven te voegen van degenen waar hij op gefixeerd is.






The Flash (seizoen 9 - aflevering 5)



Verschijnt op: 10 maart
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Nadat hij wordt getroffen door bliksem ontwaakt Barry Allen uit zijn coma en ontdekt dat hij nu de gave bezit om supersnel te zijn. Zo wordt hij The Flash en gaat het gevecht met de criminaliteit aan in Central City.






Overige series nieuw op Netflix



Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

6 maart: Ridley Jones (seizoen 5) - Animatie / Komedie / Avontuur - Een nieuwsgierige jonge RIdley en haar vrienden moeten de geheimen van het museum van nationale geschiedenis beschermen en de geheime magische krachten geheimen houden. Alles komt namelijk 's avonds tot leven.

6 maart: Vinland Saga (seizoen 2 - aflevering 9) - Animatie / Actie / Avontuur - Thorfinn gaat op een zoektocht naar de moordenaar van zijn vader om wraak te nemen en met hem in duel te gaan en zijn leven te beëindigen in een poging een eervolle strijder te zijn en zijn vader te eren.

7 maart: Outlander (seizoen 6) - Drama / Fantasie / Romantiek - Een Engelse oorlogsverpleegkundige uit 1945 wordt op mysterieuze wijze ineens terug de tijd in gestuurd naar 1743.

9 maart: The Interest of Love (seizoen 1 - aflevering 13-14) - Drama / Romantiek - Vier mannen en vrouwen werken samen bij een bank en raken verstrikt in een gecompliceerde romantische verhouding als ze ontdekken hoe ver ze willen gaan voor de liefde.

10 maart: Outlast (seizoen 1) - Avontuur / Spelshow / Reality-TV - In de extreme Alaskaanse wildernis moeten 16 kandidaten de omstandigheden overleven en strijden voor een kans om een enorme geldprijs te winnen.

10 maart: Rana Naidu (seizoen 1) - Actie / Criminaliteit / Drama - Als je een probleem hebt ga je naar Rana Naidu, de probleemoplosser voor de rijken en beroemden. Alleen als zijn vader vrijgelaten wordt uit de gevangenis zal het enige probleem dat hij niet kan oplossen zijn eigen zijn.

10 maart: The Glory (seizoen 2) - Drama / Mysterie / Thriller - Een vrouw heeft haar hele leven in het teken gezet van het wraak nemen op de pestkop uit haar jeugd die haar hele leven verwoest heeft.

12 maart: Crash Course in Romance (seizoen 1 - aflevering 11-12) - Komedie / Romantiek - Een voormalig nationale handbalspeelster is tegenwoordig een winkeleigenaar om zo voor haar familie te zorgen terwijl ze worstelt met de eetstoornis van haar dochters leraar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen