search
'Yellowstone'-acteurs reageren op het gerucht dat de serie gaat stoppen
Series / Nieuws

'Yellowstone'-acteurs reageren op het gerucht dat de serie gaat stoppen

Volgens deze 'Yellowstone'-acteurs zal het vijfde seizoen niet het laatste seizoen zijn.

Hoewel er momenteel veel geruchten rondgaan over het einde van Yellowstone vanwege onenigheid achter de schermen, denken de meeste acteurs uit de serie dat het niet zo'n vaart zal lopen.

Er gaan op het moment veel geruchten rond over het feit dat Yellowstone na het huidige vijfde seizoen zou gaan eindigen vanwege een vermeend drama tussen hoofdrolspeler Kevin Costner en bedenker Taylor Sheridan. Toch hebben de andere acteurs in de serie er vertrouwen in dat de serie gewoon doorgaat.

Costner is inspirerend


In een gesprek met ET spraken Lainey Wilson (Abby) en Piper Perabo (Summer) beiden hun vertrouwen uit:

"Weet je wat, ik weet niet veel, maar ik heb het gevoel dat ze het op de juiste manier gaan beëindigen, en er zullen meer seizoenen zijn. En ik hoop dat ik er weer in ga zitten", zei Wilson.

Zowel Wilson als Perabo hadden aardige dingen te zeggen over Costner - Perabo noemde hem "geweldig" en zei: "hij is zo'n filmster en het is zo inspirerend om in de buurt van zo'n acteur te zijn".

Altijd drama bij Yellowstone


De geruchten zijn gebaseerd op een rapport, waar naar verluidt in staat dat Sheridan werkt aan een nieuwe serie met Matthew McConaughey, waardoor Yellowstone moet stoppen. Ook is er een rapport waarin wordt vermeld dat Costner te weinig tijd vrij had gemaakt om het huidige seizoen te werken, maar dit ontkent zijn advocaat.

Wat de rapporten betreft, reageerde Perabo terughoudend:

"Ik bedoel, er is altijd veel drama als het om Yellowstone gaat, geloof niet alles wat je hoort! Taylor Sheridan weet hoe hij het zonder risico kan aanpakken, en ik weet wel beter dan buiten de ranch te spreken, maar ik heb zin om te zien wat gaat gebeuren".

Yellowstone is te zien op Sky Showtime.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen