search
Deze 3 kersverse dramafilms zijn de nieuwste aanwas van Netflix
Films / Featured

Deze 3 kersverse dramafilms zijn de nieuwste aanwas van Netflix

Tijd voor de volgende affaire, een boottochtje loopt op de klippen en een helderziende faalhaas.

Een nieuwe week met nieuwe kansen voor Netflix om uit te pakken met gloednieuwe films. De recensenten van FilmTotaal waren iets minder enthousiast over de nieuwe oogst bij de streamingdienst. Lees alle details hieronder.

Dzisiaj śpisz ze mną | Netflix



Het is weer affaire-tijd in dit Poolse relatiedrama over een gestrand huwelijk en de terugkeer van een oude vlam. De Engelstalige titel Tonight You're Sleeping With Me geeft al een iets duidelijkere indicatie van de gepaste verwachting voor de film, die volgens recensent Jacoline Maes niet zo hoog hoeft te zijn.

Ze gaf de dramafilm maar 1 ster. Ze vat de film in enkele pakkende woorden: "Het verhaal is zo afgezaagd als maar kan en daarnaast doen de filmmakers weinig moeite om de personages enige diepgang te geven."

Lees de rest van de recensie.

Into the Deep | Netflix



De poging tot een vermakelijk boottochtje valt in het water, lijkt de conclusie te zijn van Arjan Welles. Een Britse dame wordt verliefd op een Amerikaanse heer, slijt een nacht op zijn imposante boot en wordt wakker midden op zee met een vreemde aan boord. Dit scenario tot een bevredigend einde brengen lukt de makers van de bedoelde thrillerfilm allerminst.

De film was volgens Welles maar 1 ster waard. Hij concludeert: "Uitgesproken zijn de personages allerminst... Vaak is het uitkauwen van de ware toedracht en motieven van personages een zwaktebod, maar 'Into the Deep', had iets concreets kunnen gebruiken. Cox en haar scenarist lijken aan de intelligentie van hun publiek te willen appelleren, maar je kan het moeilijk anders afdoen dan een mislukte slijmpoging."

Lees de rest van de recensie.

Eres Tú | Netflix



Een jongeman met helderziende gaven ziet in deze film niet de wereldveranderende potentie van zijn mysterieuze kracht, maar gebruikt het vooral om te falen op dates. Het zorgt voor een vreemde romkom die niet weet wat 'ie wil, volgens Arjan Welles. Het resultaat: 1.5 ster.

Welles beargumenteert: "Om voorspelbaarheid te voorkomen komen de makers wel met een hele flauwe twist op de proppen. Goed, je ziet hem niet aankomen, maar het doet je ook verzuchten waar je nou in godsnaam anderhalf uur naar hebt zitten kijken. De toekomst voorspellen, om op zijn minst de vraag beantwoorden of 'Eres Tú' je kostbare tijd waard is, zal er wel niet inzitten. Hopelijk lees je deze recensie wel van te voren."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen