search
Pedro Pascal neemt het op tegen de pittigste sauzen bij Hot Ones
Series / Nieuws

Pedro Pascal neemt het op tegen de pittigste sauzen bij Hot Ones

Pedro Pascal neemt het op tegen het pittigste en lekkerste interview op YouTube.

Het pittige interview met van Hot Ones heeft al best wat sterren helemaal verslagen. De laatste acteur die deze pittige uitdaging aan is gegaan is Pedro Pascal. Volgens zichzelf is hij heel goed met pittig eten, maar is dat ook echt zo?

Tijdens het interview met Sean Evans eten de gastheer en de bekende sterren samen 10 hot wings. Elke keer worden de sauzen net wat pittiger, tot de laatste en meest pittige saus.

Sommige sterren, zoals Elizabeth Olsen en Jenna Ortega kunnen heel goed tegen de pittigheid. Anderen moeten grote slokken melk nemen om door het interview te komen.

Pedro Pascal vs Hot Ones


Pascal vertelde over het moment dat zijn hoofd ingeslagen is tijdens Game of Thrones. Volgens de acteur was het "het beste deel van de dag". Ook gaf hij toe dat hij tijdens het filmen met Hafþór Júlí­us Björnsson gewoon in slaap is gevallen.

Maar hoe goed kon de acteur nou tegen de pittige sauzen? Hij moest af en toe een slokje melk nemen, maar hij at met gemak alle wings op. Op het einde grapte hij zelfs dat hij "Da Bomb" zo op zou willen eten, voordat hij de fles op de grond liet vallen.

Bekijk hieronder het interview en stream The Last of Us op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen