Dit is de reden waarom Pedro Pascal moest huilen tijdens aflevering 6 van 'The Last of Us'

Pedro Pascal in tranen 'The Last of Us'

Pedro Pascal in tranen voor Gabriel Luna achter de schermen van The Last of Us.

Adrienne Koolen, 11 maart 2023 12:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Pedro Pascal heeft week na week, aflevering na aflevering laten zien hoe ongelofelijk goed hij is. Hij heeft alle harten ingepakt met zijn rol als Joel in The Last of Us. De acteur heeft echt zijn hele ziel in deze serie gegooid.
Aflevering 6, “Kin”, is een hele emotionele aflevering voor Joel en zijn broertje Tommy (Gabriel Luna). Ze zien elkaar namelijk weer voor het eerst na een hele lange tijd, terwijl ze beiden een heel ander leven hebben.

Jasmila Žbanić regisseerde deze aflevering en ze was ongelofelijk onder de indruk van Pascal tijdens het filmen, maar eigenlijk vooral wanneer de camera niet op hem gericht was.

Tranen achter de schermen

De scène waarin Joel zijn bekentenis aflegt aan Tommy is in twee keer gefilmd. Als eerste hebben ze namelijk Luna’s reactie gefilmd op het verhaal van Joel.

Het is, zelfs voor ervaren acteurs, erg lastig om emotioneel te reageren op iets wat helemaal niet gebeurt. Pascal hielp zijn co-ster enorm doordat hij achter de camera aan het huilen was. Zo had Luna iets om aan vast te houden tijdens het filmen.

Dit is was Žbanić zei over die scène: "Pedro was niet op camera, maar hij huilde omdat hij zijn partner alles gaf om te kunnen acteren. Dit is heel bijzonder. Het is zo vrijgevig van een acteur om dit zo diep te doen. Ik stond versteld van Pedro's talent."

Bekijk hieronder de trailer voor aflevering 9 en stream The Last of Us op HBO Max.

Lees meer over: The Last of Us, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Troy Baker, Fireflies, Bill, Frank, Joel, Ellie, Gabriel Luna, Lev, Ian Alexander, Perry, Jeffrey Pierce, Kathleen, Riley, Storm Reid, Neil Druckmann, Craig Mazin, Anna, Ashley Johnson, Jasm

Populair nieuws