Nieuw bij SkyShowtime: 'Mr Malcolm's List'

Filmnieuws - Vanaf dinsdag 14 maart kijk je deze romantische drama-komedie welke zich afspeelt in de jaren 1800 bij SkyShowtime.

Patricia Koning, 12-03-2023 13:10

Dit verhaal op basis van de roman van Suzanne Allain is verfilmd en geregisseerd door Emma Holly Jones en kwam uit in 2022.

Synopsis

Wanneer Julia Thistlewaite gedumpt wordt door Mr Malcolm omdat ze niet aan zijn lijstje met eisen voldoet, besluit ze wraak te nemen. Ze vraagt aan haar vriendin Selina om de rol te spelen van zijn perfecte partner en om dan hetzelfde te doen als wat haar is overkomen.

Cast

In deze film zien we Sope Dirisu als de begeerde Mr Malcolm. Je hebt hem ook wel kunnen zien in Gans of London en Silent Night. Andere grote rollen zijn weggelegd voor Freida Pinto (Immortals), en Zawe Ashton (Blitz). Ook zien we Theo James, Ashley Park en Oliver Jackson-Cohen.

Wat vindt men ervan?

De film pakt op IMDB een middelmatige score van 5.8/10. Op Rotten Tomatoes zijn de mensen enthousiaster. Zowel de recensenten als het publiek scoren de film daar 82%. Ze zeggen onder meer het volgende over deze historische romantische drama-komedie.

"Natuurlijk is het allemaal erg onorigineel, maar dat is ook wel de bedoeling. In feite is er iets moedigs aan een film die niet beweert iets te zijn dat verder gaat dan het gevestigde genre dat het probeert na te bootsen."

"Ik vond het leuk. Laat het gewoon over je heen komen."

SkyShowtime

Nog een paar dagen wachten maar vanaf dinsdag 14 maart kijk je de film bij de dienst.
Bekijk de trailer om te zien of je deze film aan jouw list gaat toevoegen.


Lees meer over: SkyShowtime, Mr Malcoms List, Suzanne Allain, Emma Holly Jones, Sope Dirisu, Freida Pinto, Zawe Ashton, Theo James, Ashley Park, Oliver Jackson Cohen

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in