search
Seizoen 5 van 'You' moet volgens hoofdrolspeler Penn Badgley het einde zijn
Series / Nieuws

Seizoen 5 van 'You' moet volgens hoofdrolspeler Penn Badgley het einde zijn

Volgens de ster wordt het eindelijk eens tijd dat Joe zijn verdiende loon krijgt.

Het is al een aantal seizoenen en behoorlijke hit op Netflix. Het spannende You over de gevaarlijk obsessieve Joe Goldberg mag volgens de man die de rol zelf speelt met een vijfde seizoen afgesloten worden. Het is volgens acteur Penn Badgley dan echt klaar.

Na het schokkende einde van seizoen vier vertelt Badgley dat de hitserie van Netflix wel eens zal eindigen met een vijfde seizoen. Hij vindt namelijk dat nog een seizoen wel zal moeten, louter vanwege het feit dat Joe eindelijk eens zijn verdiende loon hoort te krijgen bij al het leed dat hij iedereen heeft aangedaan. Ook vindt hij het niet een serie die maar doelloos door moet gaan.

Schrijvers denken ook al aan afronding


Badgley vertelt verder: "Ik weet dat de makers van de serie altijd al in gedachten hadden om een volgend seizoen het laatste te laten zijn, mocht er nog meer komen. En dan zou het waarschijnlijk een spectaculaire ontknoping worden, want ik heb het idee dat er iets gaande is bij de schrijvers aan het einde van dit huidige seizoen."

De Gossip Girl en Easy-A ster voegt er ook nog aan toe dat als er géén seizoen vijf komt en You afsluit met een vierde seizoen dat de kijkers ook kunnen concluderen dat dit een kil einde kan zijn als Joe eindelijk alles krijgt wat hij wil. Hij denkt alleen niet dat dit het einde is wat de meeste mensen willen zien. Hij denkt dat mensen meer gerechtigheid willen.

Kijk alle afleveringen van You op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen