search

Ons nieuws van zondag 12 maart 2023

HBO Max komt deze week met 3 nieuwe afleveringen waaronder de grote finale van 'The Last of Us'
Series / Nieuws

HBO Max komt deze week met 3 nieuwe afleveringen waaronder de grote finale van 'The Last of Us'

Naast animatie en documentaire staat deze week natuurlijk in het teken van Joel en Ellie's grote finale.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Last of Us (seizoen 1 - aflevering 9)



Verschijnt op: 13 maart
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op HBO Max

Synopsis: Joel en Ellie zijn door omstandigheden uit een post-apocalyptische wereld bij elkaar gekomen en moeten als koppel door een verscheurd landschap vol met gevaren trekken in de hoop een oplossing voor de wereldwijde pandemie te vinden.






Moley (seizoen 1)



Verschijnt op: 11 maart
Genre: Familie / Animatie
Kijk op HBO Max

Synopsis: Moley is een charmant en optimistisch jong molletje die diep onder de gronden van Windsor Castle leeft. Als houder van de Mystical Manual of Magic gaat hij elke keer weer een magisch avontuur aan.





House of Hammer (seizoen 1)



Verschijnt op: 15 maart
Genre: Documentaire

Synopsis: In deze documentaire wordt het echte verhaal verteld van de opkomst en teloorgang van de notoire familie Hammer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mislukte grap over Will Smith na ophef verwijderd uit Chris Rocks Netflix Special
Series / Nieuws

Mislukte grap over Will Smith na ophef verwijderd uit Chris Rocks Netflix Special

De mislukte grap die Chris Rock in zijn special 'Selective Outrage' maakte over Will Smith is er door Netflix uitgehaald.

Het was natuurlijk onvermijdelijk dat er in de Netflix comedy-special Selective Outrage van Chris Rock een grap voorbij zou komen over Will Smith. Helaas ging het vertellen van de grap niet helemaal vlekkeloos, waardoor Netflix heeft besloten hem te verwijderen…

Na een jaar van grotendeels stilzwijgen over het beruchte incident tijdens de Oscars, kwam Rock er in zijn stand-up special nogal verhit op terug. Hierbij richtte hij zich zowel op Smith als op zijn vrouw, Jada Pinkett, en wierp hij licht op hun relatiedrama en Smiths rol in Emancipation.

Concussion of Emancipation?


In het stuk had Rock het over Jada Pinkett Smith, die hem had gevraagd de Oscars in 2016 niet te presenteren omdat haar man niet genomineerd was voor zijn rol in een film dat jaar. Die film noemde Rock Emancipation, terwijl hij Concussion had willen zeggen, waardoor de grap mislukte.

The Hollywood Reporter meldt nu dat de grap uit de Netflix Special is gehaald. De performance van de stand-up werd live uitgezonden op Netflix, maar in de opname van de special die later verschijnt zal de grap eruit ge-edit zijn.

Nu er een week voorbij is sinds de première, hebben Smith en zijn familie nog niet openbaar gereageerd op Selective Outrage.

Selective Outrage is momenteel nog niet terug te kijken op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mysterieuze verwijzing op setfoto's van 'The Rings of Power'
Series / Foto's

Mysterieuze verwijzing op setfoto's van 'The Rings of Power'

Nieuwste luchtfoto's van de set van 'The Rings of Power' tonen Elfen-koninkrijk met een mysterieus detail.

Het filmen van seizoen twee van de hitserie The Rings of Power is sinds september 2022 bezig. Onlangs zijn een aantal mooie setfoto's van de Bray Studios in het VK online geplaatst.

De luchtfoto's tonen een koninkrijk dat waarschijnlijk Eregion is. De foto's kun je hier en hier bekijken. Een bepaald detail trekt de aandacht.

De smid op de binnenplaats


Dit betreft het standbeeld van een smid op de binnenplaats. Zijn arm is opgeheven en hij inspecteert waarschijnlijk iets dat hij gemaakt heeft. Om het standbeeld heen zijn drie juwelen in de grond geëtst. Het standbeeld is zeer waarschijnlijk van Fëanor.

The Silmarillion


De tragische voorouder van Celebrimbor leefde in de Eerste Era. Hij was een meestersmid en maakte de drie schitterende Silmarillen, juwelen om in zijn kroon te dragen. Toen deze drie juwelen gestolen werden, zwoeren Fëanor en zijn zoons een eed dat ze alles zouden doen om de Silmarillen terug te krijgen.

De gebeurtenissen die volgden stortten Midden-Aarde in diverse oorlogen. Hoe prachtig de Silmarillen ook waren, ze leidden tot obsessie en de eigenaren raakten in hun ban.

Geschiedenis herhaalt zich


Tegen deze achtergrond wordt duidelijk dat de geschiedenis zich herhaalt. In seizoen 1 komt Fëanor's vakmanschap aan de orde in een gesprek tussen Elrond en Fëanor's nakomeling Celebrimbor.

Celebrimbor refereert aan het maken van iets dat "echte macht" bezit. Dit is natuurlijk ironisch wanneer je bedenkt wat de obsessies met de Silmarillen aanrichtten. Ook Celebrimbor's Ringen van Macht zullen uiteindelijk alleen maar tot ellende leiden, net zoals dit met Fëanor's juwelen het geval was.

Subtiele verwijzing


Prime Video bezit de filmrechten van The Silmarillion niet en mag hierdoor Fëanor's verhaal niet verfilmen. Het standbeeld van de meestersmid is echter een subtiele verwijzing waardoor The Rings of Power een diepere betekenis krijgt.

Kijk The Rings of Power op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe serie van HBO Max scoort 100% op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

Nieuwe serie van HBO Max scoort 100% op Rotten Tomatoes

De nieuwe dramedy 'Rain Dogs' wordt als een juweeltje gezien.

Onlangs ging op HBO Max een kleine maar volgens de critici fijne komedieserie van start over alleenstaande moeder Costello Jones (Daisy May Cooper) en haar dochter Iris (Fleur Tashjian).

Cash Carraway is de schrijver en producent, en kon voor inspiratie uit haar eigen leven putten. Carraway was ooit zelf een alleenstaand ouder in de lagere inkomensklasse. Hierover schreef zij eerder in haar memoir Skint Estate.

Ongewoon gezin


Costello en Iris (Fleur Tashjian) worden hun huis uitgezet in verband met betalingsachterstanden. Moeder en dochter moeten het op welke manier dan ook zien te rooien. Wel is daar Costello's goede vriend Selby (Jack Farthing), een homoseksuele man die juist uit de hogere middenklasse komt. Met zijn drieën vormen ze op een bijzondere manier een gezin.

Aan de serie is lang niet zoveel promotie besteed als aan andere HBO Max-producties, en Collider merkt op dat "dit wel eens een onverwachte hit zou kunnen worden", hetgeen beaamd wordt door The Daily Beast. De vertolking van Daisy May Cooper wordt als sterk aangemerkt. Tot slot prijst Rolling Stone het verhaal als "fascinerend, bitterzoet en met de nodige galgenhumor".

Wekelijks wordt er een nieuwe aflevering van Rain Dogs op HBO Max gezet.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wordt Red's identiteit in 'The Blacklist''s slotseizoen eindelijk onthuld?
Series / Nieuws

Wordt Red's identiteit in 'The Blacklist''s slotseizoen eindelijk onthuld?

Na vele fantheorieën is de hamvraag voor seizoen 10 of Red's ware identiteit bekendgemaakt wordt.

De ware identiteit van Raymond "Red" Reddington was vanaf het begin van The Blacklist al een raadsel. Door de jaren heen zijn de speculaties niet van de lucht geweest.

Red's voorwaarde was destijds dat hij uitsluitend met de beginneling Liz (Megan Boone) zou werken. Dit was natuurlijk opvallend, en menigeen gelooft dat Red Liz's vader is.

Overgenomen naam


Voor nu is bekend dat een man genaamd Raymond Reddington inderdaad Liz's vader is. Uit zijn relatie met spionne Katarina Rostova (Laila Robins) werd Liz geboren. De 'echte' Reddington kwam vervolgens om bij een brand. Red nam vervolgens zijn naam over, de vraag rijst dus wat Red's echte naam is.

Uitgesproken showrunner


Aan showrunner Jon Eisendrath zal het in elk geval niet liggen. In een interview met TV Line wond Eisendrath er geen doekjes om. "Als het aan mij ligt, weet iedereen aan het einde precies wie hij is. Mocht het zo zijn dat die vraag niet beantwoord wordt, dan weten jullie dat iemand van hogerop anders heeft beslist," aldus de maker.

Eén humoristische theorie is dat Rostova destijds een geslachtsveranderende operatie onderging en tegenwoordig door het leven gaat als Red. Verder mag niet vergeten worden dat The Blacklist altijd zaken heeft onthuld die op hun beurt weer vraagtekens opwierpen. Mochten we inderdaad te weten komen wie Red 'echt' is, dan zal ook dit hoogstwaarschijnlijk opnieuw een geheimzinnige ontdekking zijn.

Kijk The Blacklist op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze moderne scifi-cultfilm wordt een tv-serie
Films / Nieuws

Deze moderne scifi-cultfilm wordt een tv-serie

Regisseurs Justin Benson en Aaron Moorhead keren terug om de scifi-cultfilm 'The Endless' aan te passen naar een tv-serie.

De film uit 2017 krijgt een omvorming tot een tv-serie. Zijn de regisseurs al gestart met schrijven en hoe deed de oorspronkelijke film het?

Film 'The Endless'


De film maakte zijn debuut maakte op The Tribeca Film Festival in 2017. We volgen hierin het verhaal van twee broers die te maken hebben met spanningen in hun relatie. Ze bezoeken een vermeende sekte waartoe ze ooit behoorden en ontdekken gaandeweg dat de situatie nog vreemder is dan ze zich realiseerden.

Benson en Moorhead


De film ontving zeer positieve recensies van critici en deed de carrière van de regisseurs alleen maar goed. Sindsdien hebben ze afleveringen van Moon Knight en het aankomende seizoen van Loki geregisseerd. Moorhead zei het volgende over de tv-serie.

"De hoofdpersonen zijn weer Aaron en Justin. Maar dat is ongeveer zo ver als we nu waarschijnlijk kunnen gaan. Ik kan wel zeggen dat ik versteld sta van hoe goed het is. Het is verreweg het beste werk van Justin en het is gewoon zo ongelooflijk leuk om aan te werken."

Het nieuwe project


Het duo onthulde dat ze momenteel bezig zijn met het schrijven van het project, waarin ze ook een rol zouden spelen. Het zal zich afspelen in hetzelfde Endless-universum als de film uit 2017.

Voorlopig zwijgen de regisseurs van The Endless over het uitgangspunt van de tv-show en het mogelijke plot en geven zelfs uiting aan hun besluiteloosheid over de vraag of er al aan gewerkt kan worden.

Scores


Op IMDB pakt de film een score van 6.5/10. De film scoort op Rotten Tomatoes onder het publiek 67%. De recensenten zijn echter guller in hun oordeel over de film met 92%. Eén van hen zegt het volgende over de film.

"Een puzzel om te ontrafelen, een doolhof om op te lossen, het presenteert een slimme, bevredigende breinbreker van een sci-fi/horror-hybride."

De film kan je helaas niet streamen bij één van de diensten. Je kan de film echter wel huren bij Prime Video als je deze wilt bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult wanneer succesvolle komedieserie terugkeert voor seizoen 3
Series / Nieuws

Netflix onthult wanneer succesvolle komedieserie terugkeert voor seizoen 3

Netflix heeft de startdatum van seizoen 3 van deze absurde sketch-serie bekendgemaakt.

Het surrealistische I Think You Should Leave met en door Tim Robinson gaat binnenkort van start. Na een tease op Instagram heeft Netflix de datum bekendgemaakt op Twitter.

Vanaf 30 mei aanstaande kunnen fans genieten van alledaagse situaties die om één of andere vage reden altijd uitdraaien op iets onverwachts.



Overkoepelend thema


Het overkoepelende thema van de serie is volgens Robinson dat "mensen liegen over iets en zich vervolgens in allerlei bochten wringen om hier maar onderuit te komen". Dit was in een interview met GQ. Hij voegde hier aan toe: "De sketches die we schreven kwamen altijd hier op neer dus toen hebben we dat maar als thema van de serie aangehouden".

Een bekend gastoptreden was door Bob Odenkirk (Breaking Bad, Better Call Saul). De sketch is hieronder te bekijken en biedt een goede illustratie van de zogeheten cringe comedy. Een leugentje om bestwil draait inderdaad op iets totaal anders uit, waarbij ongemak en humor elkaar afwisselen.

Kijk I Think You Should Leave op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
James Gunn hint naar meer 'Wonder Woman' in het DC universum, maar wel geanimeerd
Series / Nieuws

James Gunn hint naar meer 'Wonder Woman' in het DC universum, maar wel geanimeerd

'Wonder Woman' toch terug in DCU, dit keer als animatieserie

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Amazing Amazon komt terug! Bij DC zijn ze begonnen aan een animatieserie over Wonder Woman, zo meldt DCU directeur James Gunn.



Wordt aan gewerkt


DCU baas James Gunn reageerde op 11 maart op een tweet over Diana Prince / Wonder Woman en haar geweldige verhaal.

Gunn reageerde met de woorden "Mee eens. Wordt aan gewerkt".

Geen Gal Gadot


Dit is de eerste keer dat er over een project rondom Wonder Woman gesproken wordt. Over de animatieserie zelf is nog weinig bekend.

Sinds alle ophef rond het cancellen van al dan niet goed lopende en geliefde DC films en series - in december vorig werd bekend gemaakt dat een eventuele Wonder Woman 3 met Gal Gadot niet door zou gaan - is het stil rondom Wonder Woman.



Ook in live-action?


Gunn heeft eerder aangegeven dat er wordt gewerkt aan een Creature Commandos serie, waarin het personage Weasel, dat werd geïntroduceerd in James Gunn's The Suicide Squad een rol speelt.

De serie gaat over een groep van mannen en vrouwen met speciale krachten. Zo zijn ook Eric Frankenstein (een personage gebaseerd op het boek van Mary Shelley) en zijn Bruid aanwezig en een robot soldaat, G.I. Robot.

De serie zou gekoppeld zijn aan toekomstige live-action projecten, dus mogelijk zou dat met de geanimeerde Wonder Woman serie ook kunnen gebeuren.



De Creature Commandos serie zal waarschijnlijk ergens in 2024 uit komen. Wanneer de Wonder Woman animatieserie zal verschijnen is nog onzeker.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Young Sheldon' zet binnenkort mogelijk punt achter 'The Big Bang Theory'-wereld
Series / Nieuws

'Young Sheldon' zet binnenkort mogelijk punt achter 'The Big Bang Theory'-wereld

Uitvoerend product Steve Holland heeft onthuld dat seizoen 7 mogelijk het laatste seizoen van 'Young Sheldon' is.

Teleurstellend nieuws voor fans van The Big Bang Theory-prequel Young Sheldon: volgens uitvoerend producent Steve Holland zou seizoen 7 van de serie heel goed het laatste seizoen kunnen zijn.

Sinds het debuut van de serie in 2017 heeft Young Sheldon een unieke prestatie geleverd als het op spin-offs aankomt, door effectief nieuwe personages toe te voegen die los staan van de oorspronkelijke The Big Bang Theory-wereld. Met regelmatig 9 miljoen kijkers was de serie dan ook een grote hit voor CBS.

Veel onzekerheid


Holland heeft nu echter onthuld dat er discussies zijn geweest over het einde van Young Sheldon. De producent legt uit dat nu ze aan het einde van seizoen 6 arriveren, er meer gelegenheid is geweest om na te denken over hoe de serie tot een einde zal komen:

"Er zijn zeker dingen waarvan we weten dat we ze volgend seizoen willen bereiken, en er zijn bepaalde dingen waarvan, als het het einde is versus als het gewoon een nieuw seizoen is, de dingen anders zullen zijn. Het is niet mijn beslissing om te nemen".

"Ik denk dat het nog een tijdje duurt voordat we het weten, maar ik denk niet dat het de eerste helft van seizoen 7 zal beïnvloeden; Ik denk dat het hoe dan ook hetzelfde zal uitpakken. Maar als we het einde naderen, denk ik dat het anders zal uitpakken, afhankelijk van of dit het laatste seizoen is of niet".

Young Sheldon is te zien op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max schrapt straks opvallend onderdeel uit eigen naam
Series / Nieuws

HBO Max schrapt straks opvallend onderdeel uit eigen naam

HBO Max krijgt straks een kortere naam, die je waarschijnlijk niet geheel zal verbazen.

Warner Bros. Discovery heeft een tijd geleden aangekondigd dat de streamingdiensten HBO Max en Discovery+ samengevoegd gaan worden. Nu zijn er in een rapport interessante details onthuld over de veranderingen die volgende maand naar buiten gebracht zullen worden.

Volgens Bloomberg zal de gecombineerde streamingdienst in Amerika dezelfde prijs behouden die HBO Max daar op het moment al heeft: $10 per maand met advertenties en $16 zonder advertenties. Daarnaast wordt er een derde niveau toegevoegd voor $20 met hogere videokwaliteit en andere functies.

Nieuwe naam


In het rapport staat dat deze plannen nog kunnen veranderen voorafgaand aan de onthulling van het platform. Wel is de nieuwe naam al zeker: de streamingdienst zal over een paar weken gewoon "Max" heten.

Een van de grootste toevoegingen die aan Max zullen worden gedaan, is dat ze "duizenden titels" op de streamingdienst zullen plaatsen, allemaal afkomstig uit Discovery's "bibliotheek van niet-gescripte lifestyle-series".

In tegenstelling tot de eerste rapporten over de gecombineerde service, heeft Warner Bros. Discovery aangegeven dat Discovery+ op zichzelf zal blijven werken in plaats van volledig met Max samen te gaan. Op 12 april worden er meer details bekend gemaakt over de plannen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Strijd om het redden van 'Warrior Nun' nog lang niet gestreden; campagne wederom internationaal
Series / Nieuws

Strijd om het redden van 'Warrior Nun' nog lang niet gestreden; campagne wederom internationaal

De digitale poster, gecreëerd door fans, zal elf dagen in Milaan te zien zijn

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sinds het nieuws naar buiten kwam dat er geen vervolg op het tweede seizoen van Warrior Nun zou komen, zijn fans onvermoeibaar bezig met het redden van de serie.



Billboards


Naast een onophoudelijke online campagne zijn fans ook buiten de digitale wereld bezig met aandacht vestigen op de serie en de inmiddels beroemde hashtag #SaveWarriorNun.

In Amerika kochten fans al billboards in steden als New York en Los Angeles, recht tegenover het Netflix hoofdkwartier. Later kwam daar ook nog Londen bij.

Milaan


En dit weekend verschenen de billboards in de Italiaanse stad Milaan. De digitale advertentie zal van 13 maart tot 23 maart te zien zijn op billboards in de stad.

De digitale poster, gecreëerd door fans, zal van 's ochtends half zeven tot 's avonds half twaalf te zien zijn.



Eén miljoen posts


Ook Warrior Nun bedenker Simon Barry heeft zich vanaf het begin in de strijd gegooid.

Toen de hashtag 1 miljoen posts had op Twitter zette Barry het script van een verwijderde scène tussen Ava (Alba Baptista) en Beatrice (Kristina Tonteri-Young) online.

Toekomst


De campagne om Warrior Nun te redden is er een die we sinds Sense8 niet meer zó aanwezig hebben gezien.



De hoop is dat een andere streamingdienst de serie kan oppakken. Apple TV, Paramount Plus en anderen worden op social media dan ook vaak genoemd.

Met de hoeveelheid aandacht die de serie en de campagne nog steeds krijgt is de mogelijkheid op een doorstart ook redelijk aanwezig.



Voorlopig kun je de eerste twee seizoenen van Warrior Nun nog steeds op Netflix zien. Als er nieuws is laten we je het uiteraard hier weten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is deze monsterlijke team-up straks te zien in 'The Mandalorian'?
Series / Nieuws

Is deze monsterlijke team-up straks te zien in 'The Mandalorian'?

'The Mandalorian'-actrice Katee Sackhoff ziet een team-up van twee iconische personages wel zitten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Mandalorian-actrice Katee Sackhoff heeft onthuld dat ze een heel specifieke wens heeft voor de toekomstige afleveringen van de serie. Sackhoff wil Obi-Wan en Bo-Katan namelijk weer zien samenwerken.

Fandom interviewde de actrice, waarin ze vertelde dat ze blij is om te zien hoe het Star Wars-universum zich uitbreidt. Toen het onderwerp Obi-Wan Kenobi ter sprake kwam, was het voor Sackhoff moeilijk om niet terug te denken aan de goede oude tijden van de Clone Wars.

Monsterlijke team-up


"Er is zoveel in Bo's achtergrondverhaal dat nog steeds bestaat in een tijdlijn die nu speelt. We weten dat ze Obi-Wan kende. We weten dat ze contact hadden en het is een wereld waarin ze mogelijk zou kunnen bestaan..."

Daar voegde Sackhoff nog het volgende aan toe:

"Vaak praat ik gewoon met Dave [Filoni] en dan is het prima. Een van de dingen waar ik meer van hou dan wat dan ook, is hem ondervragen over haar en het universum en dingen die zijn gebeurd die we misschien niet hebben gezien als kijkers en ik vind het gewoon geweldig".

"Ze is in de loop van haar leven zo gegroeid en veranderd, zoals je zou hopen dat iemand meer dan in 25 jaar zou hebben gedaan. Ze moet nog veel doorstaan en moet nog veel groeien voordat ze zelfs maar kan hopen haar doelen te bereiken".

Een nieuwe aflevering van The Mandalorian seizoen 3 is iedere woensdag te zien op Disney Plus.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is de trieste reden waarom deze 'Stranger Things' ster gestopt is met acteren
Series / Nieuws

Dit is de trieste reden waarom deze 'Stranger Things' ster gestopt is met acteren

"Ik heb niet echt veel goede ervaringen gehad bij de laatste projecten..."

Grace van Dien werd een ster door haar rol in het vierde seizoen van de immens populaire serie Stranger Things. Maar sindsdien zien we niet heel veel meer. Hoe komt dat?

Livestream


Dankzij Stranger Things is de populariteit van Van Dien tot grote hoogten gestegen. Waarom zien we haar dan niet zo vaak in andere projecten?

Naast haar werk als actrice is Van Dien veel op Twitch te vinden. Tijdens een livestream gaat de 26-jarige actrice dieper in op de reden waarom ze zich toch liever op streamen richt.



"Het punt is, ik heb niet echt veel goede ervaringen gehad bij de laatste projecten waaraan ik heb gewerkt," vertelt de actrice.

Dat is dan mijn baas


Op één zo'n ervaring gaat Van Dien dieper in.

"Bij een van de laatste films die ik deed vroeg een producer mij om een trio. Hij had het meisje gehuurd waarmee hij sliep en liet háár vragen of ik een trio met hem wilde," vertelt ze.

"Dus dat is dan mijn baas... Natuurlijk deed ik het niet. Ik was zo van streek en ik moest vreselijk huilen."



Twitch


Het is dus niet gek dat Van Dien zich liever op het livestreamen richt.
De actrice heeft inmiddels 280.000 volgers en speelt games als Fortnite, Valorant en Overwatch.

"Met streaming kan ik zelf uitzoeken met wie ik om ga, met wie ik praat, en zo voort," zegt ze.



Internet haat


Helaas wordt de actrice nu om het verhaal in haar livestream lastig gevallen door de zogenaamde internet trollen.

Gelukkig staat Stranger Things-collega Joseph Quinn stevig aan de kant van Van Dien.

"Het is een teken van waar we staan, cultureel gezien. Alleen al door associatie wordt ze aangevallen. Het is walgelijk. Ik weet ook niet wat ik meer kan zeggen dan dat het klote is," zegt Quinn in een Comic Con panel.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw bij SkyShowtime: 'Mr Malcolm's List'
Films / Nieuws

Nieuw bij SkyShowtime: 'Mr Malcolm's List'

Vanaf dinsdag 14 maart kijk je deze romantische drama-komedie welke zich afspeelt in de jaren 1800 bij SkyShowtime.

Dit verhaal op basis van de roman van Suzanne Allain is verfilmd en geregisseerd door Emma Holly Jones en kwam uit in 2022.

Synopsis


Wanneer Julia Thistlewaite gedumpt wordt door Mr Malcolm omdat ze niet aan zijn lijstje met eisen voldoet, besluit ze wraak te nemen. Ze vraagt aan haar vriendin Selina om de rol te spelen van zijn perfecte partner en om dan hetzelfde te doen als wat haar is overkomen.

Cast


In deze film zien we Sope Dirisu als de begeerde Mr Malcolm. Je hebt hem ook wel kunnen zien in Gans of London en Silent Night. Andere grote rollen zijn weggelegd voor Freida Pinto (Immortals), en Zawe Ashton (Blitz). Ook zien we Theo James, Ashley Park en Oliver Jackson-Cohen.

Wat vindt men ervan?


De film pakt op IMDB een middelmatige score van 5.8/10. Op Rotten Tomatoes zijn de mensen enthousiaster. Zowel de recensenten als het publiek scoren de film daar 82%. Ze zeggen onder meer het volgende over deze historische romantische drama-komedie.

"Natuurlijk is het allemaal erg onorigineel, maar dat is ook wel de bedoeling. In feite is er iets moedigs aan een film die niet beweert iets te zijn dat verder gaat dan het gevestigde genre dat het probeert na te bootsen."

"Ik vond het leuk. Laat het gewoon over je heen komen."

SkyShowtime


Nog een paar dagen wachten maar vanaf dinsdag 14 maart kijk je de film bij de dienst.
Bekijk de trailer om te zien of je deze film aan jouw list gaat toevoegen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen 5 van 'You' moet volgens hoofdrolspeler Penn Badgley het einde zijn
Series / Nieuws

Seizoen 5 van 'You' moet volgens hoofdrolspeler Penn Badgley het einde zijn

Volgens de ster wordt het eindelijk eens tijd dat Joe zijn verdiende loon krijgt.

Het is al een aantal seizoenen en behoorlijke hit op Netflix. Het spannende You over de gevaarlijk obsessieve Joe Goldberg mag volgens de man die de rol zelf speelt met een vijfde seizoen afgesloten worden. Het is volgens acteur Penn Badgley dan echt klaar.

Na het schokkende einde van seizoen vier vertelt Badgley dat de hitserie van Netflix wel eens zal eindigen met een vijfde seizoen. Hij vindt namelijk dat nog een seizoen wel zal moeten, louter vanwege het feit dat Joe eindelijk eens zijn verdiende loon hoort te krijgen bij al het leed dat hij iedereen heeft aangedaan. Ook vindt hij het niet een serie die maar doelloos door moet gaan.

Schrijvers denken ook al aan afronding


Badgley vertelt verder: "Ik weet dat de makers van de serie altijd al in gedachten hadden om een volgend seizoen het laatste te laten zijn, mocht er nog meer komen. En dan zou het waarschijnlijk een spectaculaire ontknoping worden, want ik heb het idee dat er iets gaande is bij de schrijvers aan het einde van dit huidige seizoen."

De Gossip Girl en Easy-A ster voegt er ook nog aan toe dat als er géén seizoen vijf komt en You afsluit met een vierde seizoen dat de kijkers ook kunnen concluderen dat dit een kil einde kan zijn als Joe eindelijk alles krijgt wat hij wil. Hij denkt alleen niet dat dit het einde is wat de meeste mensen willen zien. Hij denkt dat mensen meer gerechtigheid willen.

Kijk alle afleveringen van You op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze iconische scène in 'The Office' kostte een kwart miljoen dollar
Series / Nieuws

Deze iconische scène in 'The Office' kostte een kwart miljoen dollar

Waarschijnlijk zullen fans niet direct aan deze scène denken als een van de duurste.

Het heeft negen seizoenen geduurd en is volgens velen toch wel een van de meest hilarische komedieseries ooit. De mockumentary The Office is er een die zich voornamelijk in een kantoor afspeelt. Niet heel duur om te produceren dus. Of toch wel?

Al een aantal jaar is er tot vreugde van veel fans een podcast dat gepresenteerd wordt door actrices Jenna Fischer en Angela Kinsey, die in The Office de rol van respectievelijk Pam Beesly en Angela Martin spelen. In een van hun podcasts vertellen ze dat één bepaalde scène uit de serie maar liefst 250.000 dollar kostte om te maken.

Behoorlijk prijzige huwelijksaanzoek


Het bleek dus dat het moment dat een van de hoofdrolspelers Jim Halpert, gespeeld door acteur John Krasinski, eindelijk zijn Pam ten huwelijk vraagt op een tankstation tussen Scranton en New York, waar Pam op dat moment studeert, veruit een van de duurste scenes uit de gehele serie is. Er moest namelijk behoorlijk wat geïnstalleerd worden voor het filmen.

Het grote moment van het huwelijksaanzoek waar veel fans op zaten te wachten werd verrassend genoeg op een vrij normale locatie geschoten. Een tankstation. Echter moest het van de makers ook regenen dus werden er enorme regenmachines geïnstalleerd, en daarnaast volledig georchestreerd verkeer. Een kwart miljoen dollar voor minder dan een minuut schermtijd. Het was het volgens Fischer en Kinsey meer dan waard.

Kijk nog eens alle afleveringen van The Office op HBO Max, Netflix of Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ zet deze week 9 nieuwe afleveringen online, van o.a. de hitserie 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 9 nieuwe afleveringen online, van o.a. de hitserie 'The Mandalorian'

Deze week alleen maar nieuwe afleveringen van de bekende series op Disney+.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Mandalorian (seizoen 3 - aflevering 3)



Verschijnt op: 15 maart
Genre: Actie / Avontuur / Fantasy
Kijk op Disney+

Synopsis: In The Mandalorian volgen we de avonturen van een solitaire premiejager in de buitenste regionen van het universum, ver verwijderd van de autoriteit van de New Republic.






Alaska Daily (seizoen 1 - aflevering 7)



Verschijnt op: 15 maart
Genre: Drama
Kijk op Disney+

Synopsis: Een journaliste wil helemaal opnieuw beginnen en gaat in Alaska aan de slag voor de plaatselijke krant in Anchorage.






9-1-1 (seizoen 6 - aflevering 5)



Verschijnt op: 15 maart
Genre: Actie / Drama / Thriller
Kijk op Disney+

Synopsis: Een blik in het leven van de hulpdiensten die het eerste op de plaats van ongeval zijn en de mensen die in de meest angstaanjagende, schokkende en penibele situaties terecht komen.






Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.


15 maart: 9-1-1: Lone Star (seizoen 4 - aflevering 3) - Actie / Drama / Thriller - Een brandweerman uit New York wordt overgeplaatst naar Austin, Texas waar hij de levens van mensen probeert te redden terwijl hij zijn eigen persoonlijke problemen probeert op te lossen.

15 maart: Call It Love (seizoen 1 - aflevering 7-8) - Drama - Deze romantische melodrama gaat over een man en een vrouw die betrokken zijn in een wraakplot waarbij zij de wraak vergeten en de verdriet omarmen als ze sympathie voor elkaar beginnen te ontwikkelen.

15 maart: Star Wars: The Bad Batch (seizoen 2 - aflevering 13) - Animatie / Avontuur / Actie - Een groep van experimentele elite-klonen proberen hun weg te vinden in het almaar veranderende universum na de gebeurtenissen van de Clone Wars.

15 maart: The Great North (seizoen 3 - aflevering 9) - Animatie / Komedie - De avonturen van een alleenstaande vader en zijn vreemde Alaskaanse familie.

15 maart: Big Bet (seizoen 2 - aflevering 7) - Actie / Drama / Criminaliteit - Een drama over een casinobaas die grote risico's neemt om weer terug in het spel te komen.

18 maart: Tokyo Revengers (seizoen 2 - aflevering 11) - Animatie / Actie / Drama - Hanagaki Takemichi realiseert zich aan het einde van zijn leven dat hij een onbevredigend leven heeft gehad. Plots wordt hij 12 jaar jaar terug in de tijd wakker en probeert alle noodlottige gebeurtenissen die staan te wachten te voorkomen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit was de verborgen aanwijzing voor de 'You'-ontknoping op Netflix
Series / Nieuws

Dit was de verborgen aanwijzing voor de 'You'-ontknoping op Netflix

Hoofdrolspeler Penn Badgley onthult de verborgen aanwijzing voor de ontknoping van seizoen 4.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sommige kijkers zaten met open mond naar de ontknoping van seizoen 4 van Netflix-serie You te kijken. Er werd hierin voortgeborduurd op de Eat the Rich-seriemoordenaar, maar op een andere manier dan gedacht werd.

Hoewel Rhys Montrose (Ed Speleers) wel degelijk bestaat en door Joe vermoord wordt, was hij niet de dader. Rhys was een projectie van Joe's (Penn Badgley) verbeelding. In een interview met Entertainment Weekly wijst Badgley op de verborgen aanwijzing in een eerder seizoen.

Verborgen kant


Badgley is meer dan tevreden over de wending in het verhaal. "In dit seizoen zag je Joe voor het eerst door de ogen van anderen. Het leek een luchtspiegeling, een geïdealiseerde versie van het personage zelf. De moordende Rhys is in dit verband een metafoor, de verborgen kant van Joe," vertelt de acteur.


Eerste aanwijzing


Ook vertelt Badgley over de eerste keer dat Joe zich als het ware opsplitste. Badgley: "Het begon in de derde aflevering van seizoen 3. Daarin speelde ik twee Joe's, en wellicht was dit de start voor de verhaallijn die we in dit seizoen te zien hebben gekregen".

De hoofdrolspeler doelt op Joe's koortsdroom. De scène kun je hieronder bekijken. Joe moet wat moorddadige zaken opknappen, maar blijkt de mazelen te hebben. In de hallucinatie die volgt voert hij een gesprek met zichzelf.

Enige hoop op een betere toekomst voor Joe lijkt hiermee vervlogen. Joe's afwijzing van zijn duistere kant bleek namelijk letterlijk een illusie.

Kijk You op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Knives Out 3' in de maak, wat we zover weten
Films / Nieuws

'Knives Out 3' in de maak, wat we zover weten

Er is een start gemaakt met het schrijven van 'Knives Out 3'. Nu gelijk even een update over wat we weten tot zover.

Regisseur Rian Johnson heeft van Knives Out een moderne whodunit-franchise gemaakt en fans zitten te popelen om nieuwe updates met betrekking tot een volgend vervolg.

Glass Onion: A Knives Out Mystery


Glass Onion: A Knives Out Mystery breidde het verhaal van Benoit Blanc (Daniel Craig) uit via Netflix. Dit was een doorslaand succes. Johnson heeft van Knives Out uit 2019 een moderne whodunit-franchise gemaakt, compleet met een wisselende cast van Hollywood-sterren. In deze tweede film zagen we ook Janelle Monáe, Edward Norton, Dave Bautista en Kate Hudson.

Net als Knives Out ervoor, is Glass Onion een ander mysterie dat vol verschillende lagen zit, die allemaal worden afgepeld om een "‹"‹nieuwe verrassing te onthullen.

Updates


Het meest voor de hand liggende van de updates is, dat Knives Out 3 daadwerkelijk gaat gebeuren. Dit was namelijk onderdeel van de deal die Netflix sloot. Hier zaten namelijk in ieder geval twee sequels in. De eerste hebben we gehad, de volgende gaat dus komen.

Johnson heeft aangegeven en bevestigd dat deze derde film echt weer een heel ander verhaal gaat worden. Ondanks een bepaalde formule die gebruikt wordt met deze films, blijft het fris en spannend.

Afgezien van het feit dat Johnson en Craig terug willen keren voor een derde deel, hebben ze allebei zelfs gezegd dat ze openstaan "‹"‹voor meer dan dat, dus Knives Out 3 zal niet noodzakelijkerwijs de laatste in de franchise zijn.

Goede cijfers


Glass Onion heeft het ondanks een beperkte theatrale release bijzonder goed gedaan aan de kassa. En hoewel Netflix geen officiële cijfers geeft, blijkt uit de gegevens van Reelgood via Media Play News dat de film bovenaan stond in de lijsten in de week van 28 december 2022. Hiermee liet het concurrenten Yellowstone, Wednesday en Top Gun: Maverick achter zich. Een bijzonder goed voorteken dus voor een Knives Out 3.

Johnson


Johnson schrijft momenteel aan Knives Out 3. Laten we hopen dat hij snel een sterrencast bij elkaar weet te krijgen. Wie weet dat we dan ergens eind 2024 deze derde film kunnen zien.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gesprekken over spin-offs van 'Rocky' en 'Creed' door Amazon
Series / Nieuws

Gesprekken over spin-offs van 'Rocky' en 'Creed' door Amazon

Amazon voert gesprekken over het ontwikkelen van een 'Creed'-verse middels animatie en live-action.

Amazon heeft vorig jaar filmstudio MGM overgenomen voor het luttele bedrag van $ 8,5 biljoen. Creed III bleek een megasuccess, en er blijken gesprekken gevoerd te worden over het ontwikkelen van een 'Creed'-verse, waarin natuurlijk ook Rocky Balboa te vinden is.

Op de première van Creed III gaf Michael B. Jordan, hoofdrolspeler en regisseur, aan dat hij openstaat voor het ontwikkelen van een 'Creed'-universum. Hoewel Jordan en Amazon geen officieel commentaar hebben gegeven, bericht Deadline dat de mogelijkheden wel degelijk verkend worden.



Drago, Rocky, Amara


De eerste stappen naar een eventueel 'Creed'-versum worden al wel gezet. Momenteel wordt er door MGM gewerkt aan een film over Ivan Drago (Dolph Lundgren). Eerder was hij Rocky's (Sylvester Stallone) tegenstander, en was daarnaast te zien in de tweede 'Creed'-film.

Verdere plannen betreffen een spin-off in animatievorm over Rocky. Ook zijn er ideeën met betrekking tot Amara Creed (Mila Davis-Kent), Adonis' (Michael B. Jordan) dochter. In de film zagen de kijkers al hoe de band met haar vader zich ontwikkelt. Tot slot staat men natuurlijk ook open voor meer films over Adonis Creed zelf.

Amazon steekt zakelijk gezien de handen uit de mouwen, en wat de fans betreft mogen ze daar voorlopig ook mee doorgaan.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
 'House of the Dragon' heeft deze grote verrassingen in petto
Series / Nieuws

'House of the Dragon' heeft deze grote verrassingen in petto

Tijdens een recente Q & A in Los Angeles werden grote verrassingen bekendgemaakt voor seizoen 2.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tijdens een recente FYC-screening in Los Angeles, waarbij schrijver George R.R. Martin ook aanwezig was, deed showrunner Ryan Condal een vurige verrassing uit de doeken.

Aflevering 8, getiteld The Lord of the Tides, werd vertoond. Tevens vond na afloop een Q & A plaats tussen castleden, Condal en natuurlijk Martin zelf. Condal maakte bekend dat we in seizoen 2 maar liefst vijf nieuwe draken mogen verwelkomen.


Dans der Draken


De Dans der Draken, de onderlinge strijd tussen de Targaryens om de IJzeren Troon, staat op het punt om in alle hevigheid los te barsten. Lucerys (Elliot Grihault) en zijn draak Arrax zijn omgekomen in het gevecht met Aemond (Ewan Mitchell). Rhaenyra's (Emma D' Arcy) fractie is met andere woorden al een draak kwijt.

Nieuwe draken


De vraag rijst welke vijf draken dit mogelijk kunnen zijn. In aflevering 8 noemt Daemon (Matt Smith) er al een aantal bij naam. Moondancer is Baela Velaryon's (Bethany Antonia) draak. Verder noemt hij draken die niet meer bereden zijn sinds de Targaryen in kwestie overleed: Vermithor, Silverwing en Seasmoke. We maken kennis met Vermithor wanneer Daemon naar zijn grot gaat en het dier toezingt.

Het is redelijk om aan te nemen dat Moondancer, Silverwing en Seasmoke drie van de vijf nieuwe draken zijn. Wat de vierde draak betreft, hierin biedt een eerder interview van Condal met Variety verheldering.

Daeron Targaryen


Hij sprak hierin namelijk over Daeron Targaryen, het vierde kind van koning Viserys (Paddy Considine) en konigin Alicent (Olivia Cooke). Daeron komt voor in Vuur & Bloed, maar was niet in het eerste seizoen te zien. Condal gaf aan dat Daeron zich in Old Town bevindt, samen met zijn draak Tessarion. In het tweede seizoen zullen de kijkers beiden waarschijnlijk te zien krijgen.

Wilde draken


Tot slot heeft Daemon het over de drie wilde draken die op Dragonstone leven. Dit zijn draken die nooit bereden zijn en zo mogelijk nog gevaarlijker zijn dan de Targaryen draken. Wellicht krijgen we één of meer van deze draken te zien.

Gezien het rijke bronmateriaal en de mooi vormgegeven draken zullen de nieuwe 'aanwinsten' zonder enige twijfel bijdragen aan een opwindend en spectaculair tweede seizoen.

Je kunt House of the Dragon zien op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.