search
James Gunn hint naar meer 'Wonder Woman' in het DC universum, maar wel geanimeerd
Series / Nieuws

James Gunn hint naar meer 'Wonder Woman' in het DC universum, maar wel geanimeerd

'Wonder Woman' toch terug in DCU, dit keer als animatieserie

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Amazing Amazon komt terug! Bij DC zijn ze begonnen aan een animatieserie over Wonder Woman, zo meldt DCU directeur James Gunn.



Wordt aan gewerkt


DCU baas James Gunn reageerde op 11 maart op een tweet over Diana Prince / Wonder Woman en haar geweldige verhaal.

Gunn reageerde met de woorden "Mee eens. Wordt aan gewerkt".

Geen Gal Gadot


Dit is de eerste keer dat er over een project rondom Wonder Woman gesproken wordt. Over de animatieserie zelf is nog weinig bekend.

Sinds alle ophef rond het cancellen van al dan niet goed lopende en geliefde DC films en series - in december vorig werd bekend gemaakt dat een eventuele Wonder Woman 3 met Gal Gadot niet door zou gaan - is het stil rondom Wonder Woman.



Ook in live-action?


Gunn heeft eerder aangegeven dat er wordt gewerkt aan een Creature Commandos serie, waarin het personage Weasel, dat werd geïntroduceerd in James Gunn's The Suicide Squad een rol speelt.

De serie gaat over een groep van mannen en vrouwen met speciale krachten. Zo zijn ook Eric Frankenstein (een personage gebaseerd op het boek van Mary Shelley) en zijn Bruid aanwezig en een robot soldaat, G.I. Robot.

De serie zou gekoppeld zijn aan toekomstige live-action projecten, dus mogelijk zou dat met de geanimeerde Wonder Woman serie ook kunnen gebeuren.



De Creature Commandos serie zal waarschijnlijk ergens in 2024 uit komen. Wanneer de Wonder Woman animatieserie zal verschijnen is nog onzeker.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen