'Young Sheldon' zet binnenkort mogelijk punt achter 'The Big Bang Theory'-wereld

'Young Sheldon' stopt mogelijk binnenkort

Uitvoerend product Steve Holland heeft onthuld dat seizoen 7 mogelijk het laatste seizoen van 'Young Sheldon' is.

Nina Beerendonk, 12 maart 2023 17:09

Teleurstellend nieuws voor fans van The Big Bang Theory-prequel Young Sheldon: volgens uitvoerend producent Steve Holland zou seizoen 7 van de serie heel goed het laatste seizoen kunnen zijn.
Sinds het debuut van de serie in 2017 heeft Young Sheldon een unieke prestatie geleverd als het op spin-offs aankomt, door effectief nieuwe personages toe te voegen die los staan van de oorspronkelijke The Big Bang Theory-wereld. Met regelmatig 9 miljoen kijkers was de serie dan ook een grote hit voor CBS.

Veel onzekerheid

Holland heeft nu echter onthuld dat er discussies zijn geweest over het einde van Young Sheldon. De producent legt uit dat nu ze aan het einde van seizoen 6 arriveren, er meer gelegenheid is geweest om na te denken over hoe de serie tot een einde zal komen:

"Er zijn zeker dingen waarvan we weten dat we ze volgend seizoen willen bereiken, en er zijn bepaalde dingen waarvan, als het het einde is versus als het gewoon een nieuw seizoen is, de dingen anders zullen zijn. Het is niet mijn beslissing om te nemen".

"Ik denk dat het nog een tijdje duurt voordat we het weten, maar ik denk niet dat het de eerste helft van seizoen 7 zal beïnvloeden; Ik denk dat het hoe dan ook hetzelfde zal uitpakken. Maar als we het einde naderen, denk ik dat het anders zal uitpakken, afhankelijk van of dit het laatste seizoen is of niet".

Young Sheldon is te zien op HBO Max.


Lees meer over: Young Sheldon, The Big Bang Theory, CBS, HBO, HBO Max

Populair nieuws