search
Trailer van de Netflix-realityserie 'I am Georgina' seizoen 2 nu te zien
Series / Trailer

Trailer van de Netflix-realityserie 'I am Georgina' seizoen 2 nu te zien

Influencer en voetbalvrouw Georgina Rodrí­guez is terug in een nieuw seizoen van haar realityserie.

Seizoen 2 van Georgina Rodrí­guez' realityserie gaat over iets meer dan een week van start. De nieuwste trailer licht een tipje van de sluier op wat betreft de jet set-levensstijl van Rodrí­guez.

Zowel haar partner Cristiano Ronaldo als hun samengestelde gezin zijn te zien. Dit zijn de drie kinderen van Ronaldo uit zijn vorige relatie evenals de kinderen van Rodrí­guez en Ronaldo samen.

Beste en ergste moment


Direct aan het begin van de trailer geeft Rodrí­iguez aan dat "niemand weet hoe ik me voel". Hiermee verwijst zij naar het overlijden van haar zoontje in 2022. In april van dat jaar kregen Rodrí­guez en Ronaldo een tweeling, helaas overleefde uiteindelijk alleen het dochtertje Bella. Rodrí­guez' benoemt het als "het jaar waarin ik het beste en het ergste moment van mijn leven doormaakte".

De trailer toont hoe Rodrí­guez hierna verder ging met haar leven. Uiteraard was dit weer voor het voetlicht en bijbehorende glamour. Commentator Sofija Sofija op Youtube merkt op dat Rodrí­guez "een voetbalvrouw is die het droomleven heeft van ieder meisje. Maar als je naar de serie kijkt dan merk je dat ze erg lief en nuchter is. De serie laat je geen astrophysica zien".

Seizoen 2 van I Am Georgina kun je vanaf 24 maart streamen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen