search

Ons nieuws van donderdag 16 maart 2023

Recensie Apple TV+-serie 'Extrapolations'
Recensie

Recensie Apple TV+-serie 'Extrapolations'

Zonder twijfel de belangrijkste serie om op dit moment te bekijken.

Regie: Scott Z. Burns, Michael Morris | Cast: Meryl Streep (Eve), Tobey Maguire (Nic), Marion Cotillard (Sylvie Bolo), Forest Whitaker (August Bolo), Diane Lane (Martha Russell), Kit Harington (Sylvie Bolo), Matthew Rhys (Junior), David Schwimmer (Harris Goldblatt), Heather Graham (Hannah), Sienna Miller (Rebecca), Leslie Uggams (Isabel Zucker), Judd Hirsh (David Goldblatt), e.a. | Aantal afleveringen: 8 | Speelduur: 46-58 minuten | Jaar: 2023

Scenarioschrijver Scott Z. Burns is onder andere bekend van Contagion uit 2011, de film waarin er een virus ontstaat in China en van daaruit verspreidt en heel wat slachtoffers eist voordat de situatie onder controle is. Het was geen actiefilm, gewoon een interessant drama over een realistisch scenario. Nog geen tien jaar later gebeurde dit gewoon echt met de uitbraak van het coronavirus. Die man is dus bekend met de reële gevaren van de wereld. Daarom is Extrapolations verplicht kijkvoer, want hij toont ons hoe de mensheid nog lang zal leven met het idee dat alles in orde is.

Elke aflevering toont een kort moment uit een toekomstig jaar en hoe de mensen daarin gewoon hun dagelijkse leven leiden. Een vrouw verzamelt informatie over de laatste levende walvis en ontdekt dat het bedrijf waar ze voor werkt heeft gelogen over de intenties. Een rabbi wiens synagoge onder water dreigt te staan krijgt hulp van een volger, maar die hulp blijkt consequenties te hebben. En door de decennia heen blijft het bedrijf Alpha beloven een betere wereld te creëren, terwijl dat niet gebeurt maar hun aandelen in waarde blijven stijgen.

Extrapolations is geen documentaire en ook geen preek. Het is gewoon letterlijk wat ons te wachten kan staan en hoe wij daar mee omgaan. De kerk staat in een laagje water? Ach, dan ga je gewoon met je laarzen naar de mis. Dit doen wij nu al: bossen staan meer in brand dan ooit, meer aardbevingen, meer orkanen, bloedhete zomers, droogtes "“ en het is allemaal gewoon meteen het nieuwe normaal. Scott Z. Burns laat zien wat de gevolgen zijn van die houding.

Dat doet hij in de vorm van een fictieve serie die weliswaar klimaatverandering als achtergrond neemt, maar personages en hun eigen drama op de voorgrond zet "“ alhoewel hun problemen natuurlijk wel een link hebben met het algemene thema. Het verhaal begint in 2037 en eindigt in 2070. Er is niet een hoofdpersoon, maar meerdere personages keren terug. Een rode draad is het bedrijf Alpha, dat gewoon staat voor Meta (Facebook, Whatsapp, Instagram), dat technologie blijft ontwikkelen waarvan mensen denken het nodig te hebben, waar een financiële en globale prijs aan hangt.

Het is pijnlijk om te zien in wat voor een nare omstandigheden mensen leven in de toekomst en hoe ze gewoon doorgaan met hun dagelijkse bezigheden. Je wil die mensen wakker schudden en zeggen dat ze actie moeten ondernemen, totdat je je realiseert dat als mensen van veertig jaar geleden ons zouden zien ze precies hetzelfde zouden zeggen. "The most powerful fantasy is that there is no cost to comfort," zegt de baas van Alpha. Hij is de slechterik, maar hij heeft een punt.

In een van de afleveringen zit een meisje dat aan haar vader en de rabbi blijft vragen: "Als God bestaat, waarom doet hij dit dan? Dit zou dan een straf zijn van Bijbelse proporties. Wat hebben we gedaan?" Het meisje roept niet dat zij het beter weet, ze zit niet de algehele mensheid iets te verwijten, ze noemt simpelweg de feiten op en vraagt zich af waarom niemand in opstand komt. Greta Thunberg dus, de jonge activiste die precies dat doet en desalniettemin door veel mensen wordt weggezet als "die snotneus die ons de les leest".

De naam van Scott Z. Burns en een project als dit trekt uiteraard een sterrencast aan, wat er automatisch voor zorgt dat het acteerwerk van de bovenste plank is. Zelfs de ietwat jongere Kit Harington doet het uitmuntend, met name in de laatste aflevering waarin hij eruitziet als iemand in de toekomst die de duurste plastische chirurgie heeft gehad maar nog steeds subtiel als een fitte bejaarde beweegt.

Apple TV+ is niet bepaald de nummer een streamingsdienst, waardoor miljarden mensen in de eerste instantie geen toegang zullen hebben tot deze belangrijke maar ook gewoon goede serie. Dat is ontzettend zonde, maar met een beetje geluk verschijnt Extrapolations op den duur op dvd. Het is een belangrijke boodschap verteld via een vermakelijke verhaal, en het ziet er ook nog eens prachtig uit. Tenminste, voor zover een vergane wereld mooi is te noemen.

★★★★★

Extrapolations is te zien bij Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Prime Video-serie 'Swarm'
Recensie

Recensie Prime Video-serie 'Swarm'

Als een gruwelijk auto-ongeluk: uit morbide fascinatie blijf je maar kijken.

Regie: Adamma Ebo, Ibra Ake, Donald Glover, e.a. | Cast: Dominique Fishback (Dre), Chloe Bailey (Marissa), Billie Eilish (Ava), Heather Simms (Loretta Greene), Leon (Harris), e.a. | Aantal afleveringen: 7 | Speelduur: 26-37 minuten | Jaar: 2023

Het is meerderen gelukt om sympathie te kweken voor fictieve seriemoordenaars: Dexter vermoorde vrijgesproken criminelen, Grenouille was een autist die vanaf zijn geboorte gehaat was en middels het ultieme parfum eindelijk geliefd hoopte te worden, en ook liefde was een drijfveer voor Tom Ripley. En dan zijn er die figuren die gewoon Het Kwaad zijn, maar zo fascinerend dat wegkijken geen optie is: Hannibal Lecter, Patrick Bateman en dankzij Swarm nu ook Dre. Naar en levensgevaarlijk maar toch intrigerend.

Dre is helemaal gek van de zangeres Ni'Jah en die passie deelt ze met haar huisgenoot en beste vriendin Marissa. Totdat Marissa zelfmoord pleegt omdat haar vriendje vreemdging. Reden genoeg voor Dre om van hem haar eerste slachtoffer te maken. Eerste, omdat ze zich op haar vlucht laat leiden door de 'swarm' die op sociale media delen wie er zoal kritiek op Ni'Jah uit.

Swarm heeft een misleidende eerste aflevering. Die wekt namelijk de indruk dat dit geen goede serie is. Dre is namelijk een afgrijselijk hoofdpersonage dat je doet afvragen waarom je ernaar zou moeten kijken. Ze lijkt dom, in alles incapabel en uiteraard moordzuchtig. Wat blijkt, vanaf de tweede aflevering? Dit is geen serieus drama, maar een komedie zo diepzwart als een nacht zonder maan of sterren. En binnen dat kader ontpopt Swarm zich als verslavend kijkvoer.

Dre is namelijk niet zo zwakbegaafd als ze in de eerste instantie overkomt, maar juist een doortrapte kameleon. Het is een beetje zonde dat Dominique Fishback haar hoofdpersonage af en toe zo dom neerzet, want als actrice is ze voor de rest briljant en "“ bizar genoeg "“ hilarisch. Haar stoïcijnse blik als reactie wanneer anderen tegen haar praten werkt perfect.

Anders dan elke aflevering aan het begin aangeeft is dit niet echt een waargebeurd verhaal, vergelijkbaar met dezelfde melding aan het begin van Fargo. Alhoewel er hier wel een non-fictieve basis wordt gebruikt als achtergrond: de 'Beyhive', een groep extreme fans van Beyoncé die via online terreur hun zin doordrukken. Er is een kleine rol voor Billie Eilish "“ die hiermee haar potentie als actrice toont "“ en die is daar ook wel mee bekend: haar eigen fans gingen over de rooie toen ze een keer niet als emo-sloeber op de rode loper verscheen.

Heel ver op de achtergrond, want Swarm plaatst Dre volledig op de voorgrond. Ondanks dat ze simpelweg een slecht mens is, is het geen vlak personage. Haar verafgoding van Ni'Jah is niet puur vanwege de muziek; fan zijn is haar link met Marissa met wie ze altijd samen bakviste over nieuwe videoclips en singles. Een aanval op Ni'Jah is een aanval op Marissa.

Het is niet makkelijk om de vinger te leggen op waar Swarm precies over gaat. Het is een apart werkje, soms tegen het kunstzinnige aan. En daarmee open voor interpretatie. Een onmisbaar terugkerend punt is dat vreemden keer op keer de helpende hand uitsteken naar Dre. Vanaf de tweede aflevering is er altijd iemand die blind is voor het feit dat ze een moordenaar is en steun biedt vanuit goede bedoelingen.

Zelfs in de zesde aflevering, waarin iemand die Dre als kind kende het voor haar opneemt. Dat is overigens een losstaande aflevering die zogenaamd een misdaaddocumentaire is, die een vrouwelijke rechercheur volgt die als eerste Dre's slachtoffers met elkaar verbindt. Leuk idee, maar niet best uitgewerkt "“ in de eerste plaats omdat de actrice het niet natuurlijk genoeg speelt. Daarnaast is het een beetje een domper, want het is Dre's destructieve pad dat de aandacht vasthoudt. Een achtergrondverhaal doet dat niet.

Is dat dan het thema, "geef niet altijd iemand het voordeel van de twijfel"? Er is een geniaal moment waarop Dre een dure sportschool wil binnenlopen maar zonder identiteitsbewijs niet wordt toegelaten en een blanke man haar te hulp schiet omdat hij de receptionist beticht van discriminatie. Maar ondertussen blijkt hij onbedoeld de racist omdat hij Dre aanziet voor een andere zwarte vrouw "“ en Dre gaat er gewoon in mee, want op die manier komt ze natuurlijk binnen.

Swarm is een apart werkje met een ambigu einde dat nog meer open laat voor interpretatie dan de rest van de serie. Pure voldoening valt er niet uit te halen, maar het is vermoedelijk een van de weinige opties die in ieder geval past binnen het unieke hokje "“ en hoogst onvoorspelbaar. Swarm is een vreemde eend, maar wel een waar je je ogen niet vanaf kunt houden.

★★★☆☆

Swarm is te zien bij Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Picard' bezorgt fans spetterende verrassing! Fan-favoriet 'Next Generation'-personage keert terug in seizoen 3
Series / Nieuws

'Picard' bezorgt fans spetterende verrassing! Fan-favoriet 'Next Generation'-personage keert terug in seizoen 3

Het verhaal van dit personage wordt tot vreugde van de fans afgerond in 'Picard'.

Showrunner Terry Matalas maakt zijn eerdere belofte waar. Naast de originele TNG-crew mogen we Ro Laren (Michelle Forbes) opnieuw verwelkomen. Velen vonden destijds dat haar verhaal in TNG niet naar tevredenheid was afgerond.

Forbes speelde destijds in acht afleveringen van TNG mee als bemanningslid van de Enterprise. Tijdens een missie sympathiseerde Ro echter met de Maquis, die als een terroristische organistie werden gezien. Zij verliet de Enterprise definitief, en nu wordt eindelijk onthuld hoe het Ro sindsdien vergaan is.

Terugkeer via een omweg


Nadat Ro zich bij de Maquis aansloot woonde zij in de Gedemilitariseerde Zone. Deze neutrale zone in het Alpha Quadrant was het gevolg van het verdrag tussen de Federacy en de Cardassian Union. Ro voerde diverse missies uit voor de Maquis en keerde na de oorlog in de Gedemilitariseerde Zone uiteindelijk terug naar haar thuisplaneet Bajor.

Starfleet wilde Ro arresteren maar heeft dit op verzoek van Picard (Patrick Stewart) niet gedaan. Op Bajor was Ro lid van de Bajoraanse militia. Deze werden geïntegreerd binnen Starfleet nadat de planeet zich aansloot bij de Federation. Zij was via een omweg dus weer terug bij Starfleet.

Afronding in Picard


Inmiddels heeft Ro de rang van commander, en verschijnt zij om haar oude vrienden weer bij te staan in de strijd tegen een mysterieuze vijand. Hierbij komt haar kennis van gevaarlijke organisaties uiteraard goed van pas.

Deze terugkeer heeft tot enthousiaste reacties geleid en Picard heeft de fans duidelijk een spetterende verrassing bezorgd.Kijk Star Trek: Picard op Prime Video.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het einde van de nieuwe aflevering van 'The Mandalorian' verklaard
Series / Nieuws

Het einde van de nieuwe aflevering van 'The Mandalorian' verklaard

Aflevering 3 blijkt een onverwachte opzet voor de verhaallijn in de 'Star Wars'-context.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwste aflevering van The Mandalorian toonde een aantal bijzondere ontwikkelingen. Het verhaal lijkt een andere kant op de gaan dan in eerste instantie werd gedacht. Ook lijkt er een verband te worden gelegd tussen The Return of the Jedi en The Force Awakens.

Het tijdperk waarin de serie zich afspeelt is er één waarin enerzijds de New Republic gebreken kent. Anderzijds is daar de Imperial Remnant dat niets liever wil dan de macht terugpakken. De gebeurtenissen in aflevering 3 worden duidelijker wanneer je ze in deze context ziet.

Heropgenomen in de clan


Djin Djarin (Pedro Pascal) is weer opgenomen in zijn gemeenschap, nadat hij in het vorige seizoen juist reflecteerde op zijn cultuur. Het is waarschijnlijk dat Mando nu meer toegewijd zal zijn, maar ook dat hij de steun zal genieten van zijn clan om de Imperial Remnant te bevechten. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat kijkers meer de zien krijgen van de levenswijze van Mandalore.

Verleden, heden en toekomst


In de laatste drie 'Star Wars'-films werd bekend dat Palpatine (Ian McDiarmid) zichzelf had gekloond. Snoke (Andy Serkis), de leider van de First Order, was zijn avatar. Velen vragen zich nog steeds af hoe de kloon-technologie überhaupt dit niveau wist te bereiken.

Uit seizoen 2 was al bekend dat het klonen nog steeds gaande is. Dr. Penn Pershings (Omid Abtahi) hersenspoeling door Officier Elia Kane (Katy M. O'Brian) is in dit verband belangrijk. Het is immers goed mogelijk dat Pershing's kloon-project wordt voortgezet na een 'herprogrammering', wellicht met een zeer speciaal doel voor ogen.

Grondslag First Order


Pershings verhaallijn moet dus in een bredere context gezien worden. De scène waarin de arts wordt gehersenspoeld heeft een muzikale omlijsting die aan de Sith doet denken. Kane's rol is momenteel niet helemaal duidelijk, maar het kan zijn dat zij een dubbelagent is, wier echte loyaliteit bij de ontwakende First Order ligt.

Aflevering 3 verbindt hiermee niet alleen verleden, heden en toekomst, ook biedt het mogelijkheden tot crossovers met de andere series. Wellicht kan de kijker een bezoekje van Ahsoka's Admiraal Thrawn in dit verband tegemoetzien.

Kijk The Mandalorian op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Shadow and Bone' krijgt waarschijnlijk 'Six of Crows' spin-off
Series / Featured

'Shadow and Bone' krijgt waarschijnlijk 'Six of Crows' spin-off

We kunnen na lang wachten eindelijk seizoen 2 van 'Shadow and Bone' bekijken, maar er werd stiekem al gewerkt aan de 'Six of Crows' spin-off.

Shadow and Bone krijgt waarschijnlijk binnenkort een Six of Crows spin-off. Beide series zijn gebaseerd op de boekenserie 'Grishaverse' geschreven door Leigh Bardugo.

De maker en mede-regisseur van Shadow and Bone, Eric Heisserer, vertelde aan Entertainment Weekly dat hij een Six of Crows spin-off van acht afleveringen aan het ontwikkelen is.

Als seizoen 2 van Shadow and Bone genoeg kijkcijfers oplevert, dan zal de spin-off naast de hoofdserie worden uitgezonden. In de spin-off zullen we een ander perspectief te zien krijgen van de gebeurtenissen die afspelen in de finale van seizoen 2.

Nog geen zekerheid


Het is echter nog niet bevestigd dat de Six of Crows spin-off daadwerkelijk doorgaat en het kan nog een hele tijd duren voordat het nieuws officieel wordt aangekondigd.

Heisserer staat namelijk bekend om al aan nieuwe seizoenen te werken voordat ze worden goedgekeurd, dit heeft hij ook gedaan bij seizoen 2 van Shadow and Bone.

Stream seizoen 2


Het lot van de spin-off hangt compleet af van de kijkcijfers van Shadow and Bone seizoen 2. Het is belangrijk dat het nieuwe seizoen genoeg publiek trekt in de eerste vier weken.Wat te verwachten


We weten wel al wat we ongeveer kunnen verwachten van de spin-off als deze er aan komt. De serie zal grotendeels gebaseerd zijn op de Six of Crows boeken. Ondanks dat sommige elementen uit de boeken al zijn verwerkt in Shadow and Bone, zijn er nog genoeg verhaallijnen en personages die we nog niet eerder hebben gezien.

Daarnaast heeft de schrijver van de serie al gehint dat het verhaal gaat focussen op een gevaarlijke drug die 'jurda parem' heet. Ook hebben we een aantal belangrijke personages van Six of Crows al eerder gezien in Shadow and Bone. Grote kans dat we Kaz Brekker en Inej Ghafa in de spin-off kunnen verwachten, maar dit is nog niet bevestigd.Stream dus snel Shadow and Bone op Netflix zodat Six of Crows wordt goedgekeurd.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer van de Netflix-realityserie 'I am Georgina' seizoen 2 nu te zien
Series / Trailer

Trailer van de Netflix-realityserie 'I am Georgina' seizoen 2 nu te zien

Influencer en voetbalvrouw Georgina Rodrí­guez is terug in een nieuw seizoen van haar realityserie.

Seizoen 2 van Georgina Rodrí­guez' realityserie gaat over iets meer dan een week van start. De nieuwste trailer licht een tipje van de sluier op wat betreft de jet set-levensstijl van Rodrí­guez.

Zowel haar partner Cristiano Ronaldo als hun samengestelde gezin zijn te zien. Dit zijn de drie kinderen van Ronaldo uit zijn vorige relatie evenals de kinderen van Rodrí­guez en Ronaldo samen.

Beste en ergste moment


Direct aan het begin van de trailer geeft Rodrí­iguez aan dat "niemand weet hoe ik me voel". Hiermee verwijst zij naar het overlijden van haar zoontje in 2022. In april van dat jaar kregen Rodrí­guez en Ronaldo een tweeling, helaas overleefde uiteindelijk alleen het dochtertje Bella. Rodrí­guez' benoemt het als "het jaar waarin ik het beste en het ergste moment van mijn leven doormaakte".

De trailer toont hoe Rodrí­guez hierna verder ging met haar leven. Uiteraard was dit weer voor het voetlicht en bijbehorende glamour. Commentator Sofija Sofija op Youtube merkt op dat Rodrí­guez "een voetbalvrouw is die het droomleven heeft van ieder meisje. Maar als je naar de serie kijkt dan merk je dat ze erg lief en nuchter is. De serie laat je geen astrophysica zien".

Seizoen 2 van I Am Georgina kun je vanaf 24 maart streamen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Apple TV+-serie 'Servant' seizoen 4
Recensie

Recensie Apple TV+-serie 'Servant' seizoen 4

Na vier seizoenen is het mooi geweest en geeft de serie die grossiert in vaagheden eindelijk antwoorden.

Regie: Dylan Holmes Williams, Kitty Green, Ishana Shyamalan, e.a. | Cast: Lauren Ambrose (Dorothy Turner), Toby Kebbell (Sean Turner), Nell Tiger Free (Leanne Grayson), Ruper Grint (Julian Pearce), Boris McGyver (oom George), e.a. | Afleveringen: 10 | Speelduur: 25-32 minuten | Jaar: 2023

Toen vier jaar geleden de psychologische thrillerserie Servant startte, bleek het project intrigerend door vaagheid en ongrijpbaarheid. De serie, opgetuigd door de Brit Tony Basgallop en regisseur M. Night Shyamalan, draaide om een op het eerste oog geslaagd jong gezin in Philadelphia dat met een grote tragedie te maken kreeg. Hun pasgeboren zoontje Jericho overleed door een ongelukkige samenkomst van omstandigheden en werd vervangen door een levensechte pop om zijn getraumatiseerde moeder te sparen.

Aanvankelijk leek het alsof Jericho's moeder Dorothy, een succesvol televisiereporter, geloofde dat haar zoontje echt leefde. Aan het eind van het eerste seizoen sloot ze ook echt weer een levend jongetje in de armen. De komst van het mysterieuze kindermeisje Leanne zorgde voor grote veranderingen bij het stel, maar leidde vooral tot een aaneenschakeling van opgekropte emoties, spanningen en merkwaardige voorvallen.

Nu we zijn beland bij het vierde en laatste seizoen van Servant kunnen we de balans opmaken ten aanzien van de vraag waar we nou eigenlijk veertig afleveringen naar hebben zitten kijken. Het eerste en tweede seizoen werden gedomineerd door onheilspellend mysterie. Het derde seizoen kreeg door het uitblijven van een duidelijk plot nog het voordeel van de twijfel, vooral vanwege het haast apathische spel van hoofdrolspeelster Lauren Ambrose.

Na de enorme cliffhanger vorig jaar, waarbij Dorothy van grote hoogte in het trapgat te pletter viel, blijkt ze gelukkig nog te leven. Aan haar bed gekluisterd zoekt ze, tot grote frustratie van Leanne, steun bij een tweetal vrouwelijke verplegers. Haar echtgenoot Sean is een succesvol uitfoeterkok op televisie, met Gordom Ramsey-achtige trekjes. Leanne begint zich echter steeds vreemder en vooral (passief) agressiever te gedragen, wellicht ingegeven door de leden van een religieuze sekte die zich steeds meer in haar leven wroeten.

Het is een bijzondere constatering dat Servant zich vier seizoenen lang wist te voeden met een minimum aan plot en een maximum aan sfeer. Waar dit eerder nog een gevoel van nieuwsgierigheid wist op te roepen, zorgt het eenmaal aanbeland bij het laatste seizoen vooral voor frustratie. Is het nou allemaal gebakken lucht, ondanks concrete voorvallen als een bedwantsenplaag of een macabere Halloweenviering? Waar de makers lange tijd weg wisten te komen met vaagheid, gaat het nu opeens tegenstaan.

Waar de kilheid van de personages en hun onderlinge liefdeloosheid eerst nog aantrekkelijk onconventioneel leek, zorgt het nu voor grote ergernis. Dit is vooral ingegeven door het feit dat Servant hoogdravend pretentieus is en het gevoel genereert dat er ergens uiteindelijk verlossing en duidelijkheid leek te komen. Toegegeven, de openingsaflevering is opvallend fysiek en kent een hoge mate van tastbare spanning, maar het is een niveau dat de schrijvers niet lang vast weten te houden.

Gelukkig draait het in de laatste vier afleveringen compleet om. Zaken worden opeens opvallend concreet en bijna uitgespeld, waardoor er haast sprake lijkt van een stijlbreuk. Toch komt al deze duidelijkheid op precies het juiste moment. Dan blijken de makers terug te grijpen op kleine details die al vanaf de eerste aflevering aanwezig waren. Het kan dan ook haast niet anders dan dat de volhouder zich zowel beloond als bekocht voelt. Het gevoel "waar hebben we nou eigenlijk naar zitten kijken" blijft aanwezig, zij het in een geheel nieuwe context.

★★★☆☆

Servant is te zien bij Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook deze scifi-film krijgt een vervolg in de vorm van een tv-serie
Films / Nieuws

Ook deze scifi-film krijgt een vervolg in de vorm van een tv-serie

De scifi-film 'Gattaca' uit 1997 lijkt dan nu ook een tv-serie aanpassing te gaan krijgen.

De film uit 1997, met een mooie score op Rotten Tomatoes van 87%, gaat dan nu waarschijnlijk een aanpassing krijgen naar een tv-serie.

De film 'Gattaca'


De originele film komt uit 1997 met rollen voor Ethan Hawke, Uma Thurman, Jude Law en Alan Arkin.

De dystopische film, geschreven en geregisseerd door Andrew Niccol, speelt zich af in een nabije toekomst waarin mensen eugenetica gebruiken om hun kinderen te screenen op genetische defecten. In de film volgen we Vincent, een minder valide man die de identiteit aanneemt van een genetisch superieure man, zodat hij zijn droom van ruimtevluchten kan nastreven.

Cultklassieker


De film was geen commercieel succes maar was een kritische succesfactor en werd geprezen omdat hij zowel intelligent als wetenschappelijk provocerend was. Gattaca werd ook genomineerd voor een Academy Award voor Beste Art Direction. De film is sindsdien ook uitgegroeid tot een cultklassieker.

Nu dan een serie?


Een tv-serie aanpassing van Gattaca is voor zover bekend in de maak bij Showtime. Volgens Variety werken Howard Gordon en Alex Gansa (bekend van Homeland) samen met Craig Borten om de aanpassing van de film uit 1997 succesvol te maken.

Het is niet de eerste keer dat er een aanpassing van Gattaca wordt geprobeerd te maken. Eerder werd in 2009 gemeld dat Sony Pictures Television bezig was met het ontwikkelen van een politie-procedurele kijk op de film, alleen dat project ging niet door.

Vervolg


Wanneer er meer updates zijn, zullen deze uiteraard gedeeld worden. Mocht je het origineel uit 1997 niet gezien hebben, bekijk hier dan een voorproefje van de film.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix cancelt opeens één van zijn grootste films
Films / Nieuws

Netflix cancelt opeens één van zijn grootste films

Netflix trekt de stekker uit nieuwste project van regisseur Nancy Meyers vanwege te hoge kosten.

Wie had verwacht dat er voor Netflix zoiets zou bestaan als 'een te duur' project. Helaas voor Meyers is dit toch gebeurd en zal zij op zoek moeten gaan naar een andere dienst voor haar film.

Paris Paramount


Onlangs brak het nieuws uit dat de nieuwste film van Meyers, voorlopig getiteld Paris Paramount, was opgezet met Netflix. In deze film zouden we onder andere Scarlett Johansson, Owen Wilson, Penelope Cruz en Michael Fassbender zien. Afgelopen weekend vielen de zaken tussen Meyers en Netflix uit elkaar, met budgettaire zorgen als middelpunt van de meningsverschillen.

Netflix


De streamer heeft de laatste jaren veel geld geïnvesteerd en nooit leek er iets te zijn wat te duur was. Films als The Grey Man, Red Notice, The Irishman en The Adam Project hadden namelijk allemaal wel een aardig prijskaartje.

Netflix trekt de stekker nu uit het nieuwe project omdat het niet het geld wilde uitgeven waar de regisseur om vroeg. Meyers en Netflix wilde beide niet toegeven in het prijskaartje waardoor er besloten is om uit elkaar te gaan voor dit project.

En nu?


Op dit moment is er geen andere studio aan het project verbonden, waardoor filmfans zich afvragen of de eerste speelfilm van Meyers sinds 2015 binnenkort wel zal komen. Met de bekwaamheid van de reeds gehechte cast zou het echter niet verrassend zijn om Paris Paramount ergens op zijn pootjes te zien landen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel komt met frustrerende update over 'What if...?' seizoen 2
Series / Nieuws

Marvel komt met frustrerende update over 'What if...?' seizoen 2

Het lijkt erop dat het tweede seizoen van What If...? uitgesteld is naar volgend jaar.

De kans is aanwezig dat het tweede seizoen van de Marvel-serie What If...? dit jaar niet uit gaat komen. De releasedatum is verandert van 'coming Early 2023' naar 'Coming Soon'.

Dit kan meerdere dingen betekenen. Bijvoorbeeld dat de serie alsnog dit jaar verschijnt, maar bijvoorbeeld pas in het najaar. In een erger scenario kan het ook betekenen dat What If...? seizoen 2 pas volgend jaar uitkomt.

What If...? seizoen 2


Een precieze releasedatum van What If...? seizoen 2 was nog nooit bekendgemaakt, maar 'coming Early 2023' zou betekenen dat de serie nu wel een keer moest verschijnen. Dat lukt Marvel blijkbaar niet, waardoor de releasedatum uitgesteld is.

Online gingen er al iets langer geruchten rond dat de serie pas in 2024 gaat verschijnen. Nu komt dat overeen met de officiële communicatie vanuit Disney.

In What If...? neemt Marvel iconische momenten uit de franchise, en kijken ze naar een alternatief universum waarin het tegenovergestelde is gebeurd. Hoe reageren de personages daarop en welke invloed heeft het op de wereld?

What If...? is nu te zien op Disney Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt met veelbelovende horrorfilm van drievoudig Oscarwinnaar
Films / Nieuws

Netflix komt met veelbelovende horrorfilm van drievoudig Oscarwinnaar

Del Toro won de afgelopen Oscaruitreiking een beeldje voor de beste animatiefilm met zijn versie van Pinokkio.

Drievoudig Oscarwinnaar Guillermo Del Toro pakt door met een nieuwe horrorfilm. Na het succes van Pinokkio gaat de filmmaker aan de slag met een film over Frankenstein.

Acteurs gepolst


Acteurs Andrew Garfield, Oscar Isaac en actrice Mia Goth zijn al gepolst om rollen te spelen in het nieuwste Netflix-project. Zo meldt de website Deadline.

Succesvol


Wie welke rol gaat spelen is, net als hoe en wanneer de film uitkomt, nog onbekend. Wat wel al duidelijk is, is dat een succesvolle filmmaker aan het roer staat van het geheel.

Drie Oscars


Del Toro won de afgelopen Oscaruitreiking een beeldje voor de beste animatiefilm met zijn versie van Pinokkio. Dit zet de Oscar-teller voor de filmproducent op drie stuks.

Pinokkio


Wil je in afwachting van Frankenstein alvast een impressie krijgen van de stijl van Guillermo Del Toro? In Pinokkio speelt de filmmaker met de kunst van een magische wereld en horrorelementen. De film over de houten pop is te zien via Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaat Netflix nu al voor remake van 'Squid Game'?
Series / Nieuws

Gaat Netflix nu al voor remake van 'Squid Game'?

De kans is aanwezig dat Netflix nu al een remake van Squid Game wil gaan maken.

Squid Game was een internationaal megasucces voor Netflix dat geen introductie nodig heeft. Maar na één seizoen van de serie, heeft Netflix mogelijk al vreemde plannen voor de serie...

Zo melden verschillende bronnen dat Netflix van plan is een Amerikaanse remake te maken van Koreaanse hitserie.

Amerikaanse Squid Game


Dit verhaal kwam voor het eerst aan het licht dankzij Jeff Sneider van The Ankler, tijdens een podcast van The Hot Mic. Hij claimt dat een "US-versie" van Squid Game in productie is bij Netflix.

Aangezien een releasedatum van Squid Game seizoen 2 nog niet duidelijk is, besluit het bedrijf mogelijk om vooraf al een Amerikaanse versie van het origineel uit te brengen.

Het originele Squid Game, van maker Hwang Dong-hyuk, ontplofte meteen na release en is de meest populaire Netflix-serie geworden met maar liefst 1,65 miljard kijkuren in de eerste vier weken.

Squid Game seizoen 2 is dus ook al in productie, maar een releasedatum daarvan is onduidelijk. Squid Game is nu te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 4 ijzersterke spin-offs op Netflix overtreffen de originele serie
Series / Featured

Deze 4 ijzersterke spin-offs op Netflix overtreffen de originele serie

Met deze 4 series werd de wereld van de originele serie succesvol voortgezet.

De laatste jaren komen er steeds meer en meer spin-offs uit, die nog beter weten te worden dan de originele serie. Bekijk de tips hieronder en bepaal welke jij als eerste op gaat zetten.

Better Call Saul | Netflix | 6 seizoenenHet verhaal van Jimmy McGill, ook wel bekend als Saul Goodman of Slippin' Jimmy, uit Breaking Bad zet zich voort in deze geprezen prequelserie.Vikings: Valhalla | Netflix | 2 seizoenenDe spin-off speelt zich af in de elfde eeuw na Christus en volgt een nieuwe generatie Vikingen die op zoek gaan naar nieuwe werelden om te veroveren en hun eigen verhaal om te schrijven.Narcos: Mexico | Netflix | 3 seizoenenDe nieuwe serie volgt het verhaal van de opkomst van het Mexicaanse drugskartel in de jaren tachtig en de DEA-agenten die hen proberen te stoppen.Human Resources | Netflix | 10 afleveringenIn de geanimeerde serie uit de wereld van Big Mouth werkt een groep rare snuiters in een bedrijf aan technologie om de mensheid te helpen en te redden, maar ze ontdekken al snel dat er duistere krachten aan het werk zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe speelt overleden Paul Walker toch een hoofdrol in 'Furious 7'?
Films / Nieuws

Hoe speelt overleden Paul Walker toch een hoofdrol in 'Furious 7'?

De film was nog maar gedeeltelijk gefilmd toen acteur Paul Walker overleed door een auto-ongeluk.

In afwachting van Fast X komt steeds meer nieuws over de Fast and Furious-franchise naar buiten. Heb je ook altijd willen weten hoe Paul Walker toch een hoofdrol had tijdens Furious 7?

Dilemma


Furious 7 was nog maar gedeeltelijk gefilmd toen acteur Paul Walker overleed door een auto-ongeluk. Het productieteam stond voor een dilemma: de film stoppen en opnieuw beginnen of op een andere manier Paul Walkers afwezigheid integreren in de film.

Shots


Ze kozen voor de laatste optie, zo meldt de website ScreenRant. Er werd gebruik gemaakt van 350 toegevoegde korte scènes, ook wel 'shots' genoemd. Negentig 'shots' van Paul Walker werden opgehaald uit het archiefmateriaal van de vorige films.

Hulp van broers


De andere 260 'shots' zijn opnieuw geschoten met de hulp van Walkers broers: Caleb en Cody. Tijdens de nabewerking zijn de gezichten van de broers vervangen door die van Paul met behulp van digitale animatie.

Archiefmateriaal gaf doorslag


Na lang wikken en wegen is toch besloten vooral Pauls archiefmateriaal te gebruiken als referentie voor de digitale bewerking. Dit is zeker te merken aan Walkers geïntegreerde dialoog van eerdere films.

F7: Beste moment


De laatste scène van Paul Walker is tevens het einde van de film. Of zoals acteur Vin Diesel het noemt: 'Het beste moment in de bios-geschiedenis.'Waar te kijken


Opvallend genoeg zijn de meeste films van de franchise niet meer te zien op een streamingdienst. Deze stonden eerder nog op SkyShowtime. Nu vind je de films, waaronder Fast and Furious 7, voor 2,99 euro op MeJane.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ cancelt grote fantasyserie al na een seizoen
Series / Nieuws

Disney+ cancelt grote fantasyserie al na een seizoen

Na prima kritieken is er toch één factor doorslaggevender voor de mediagigant.

Veel fans van de film Willow uit 1988 waren verheugd toen ze hoorde dat de door Ron Howard geregisseerde film een serie zou krijgen op Disney+. De vreugde blijkt echter niet van lange duur omdat Disney nu bekend maakt een punt te zetten achter de serie.

Toen de film uitkwam was het gelijk een hit en had het een flinke culturele impact. Dit is bij de serie echter niet echt het geval geweest.

Goed ontvangen
Hoewel de serie Willow als vervolg op de film prima ontvangen werd bij zowel het publiek als de recensenten is het de zoveelste serie die in de afgelopen tijd geannuleerd wordt door de grote streamingdiensten. De reden laat zich al raden.

Niet winstgevend


Niet alleen bij Disney+ maar ook bij andere streamingdiensten is het namelijk een trend aan het worden dat men kijkt of een serie wel winstgevend genoeg is.

Zo werd het mysterieuze 1899 van Netflix recentelijk geannuleerd omdat het volgens een formule niet rendabel genoeg zou zijn om door te laten gaan. Ondanks dat de serie bij velen geliefd was.

Warwick Davis
Helaas geldt dit voor Willow dus ook. De serie draait om de wereld waarin trollen, tovenaars en andere magische figuren floreren. Een onwaarschijnlijke groep helden gaat een gevaarlijk avontuur aan naar plaatsen ver van hun huis en waar ze samen moeten komen om de wereld te redden. Aangevoerd door Willow Ufgood, wederom gespeeld door Warwick Davis.

Kijk alle afleveringen van Willow op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ondanks de explosieve kosten is er veel vertrouwen in scifi-serie 'Citadel' bij Prime Video
Series / Nieuws

Ondanks de explosieve kosten is er veel vertrouwen in scifi-serie 'Citadel' bij Prime Video

De enorme scifi-serie heeft bij voorbaat het groene licht gekregen voor een tweede seizoen.

Het ambitieuze Citadel ging ruim over budget volgens The Hollywood reporter. Met een toch al giga-budget van $ 175 miljoen kostte seizoen 1 in totaal $ 250 miljoen. De serie is ontwikkeld door de Russo Brothers (Stranger Things) en heeft de nodige uitdagingen gekend tijdens de productie.

Prime Video heeft nochtans alle vertrouwen in de spectaculaire scifi-serie. Nog voordat seizoen 1 in première is gegaan is door dezelfde bron bekendgemaakt dat Citadel een tweede seizoen krijgt.

Obstakels op de weg


Citadel is Prime Video's grootste en meest ambitieuze project tot zover. Wel waren er de nodige obstakels op de weg. Zowel de showrunners Josh Appelbaum en André Nemec (Alias) als regisseur Brian Kirk (Game of Thrones) stapten op vanwege creatieve meningsverschillen. Verder wilden de Russo Brothers graag dat bepaalde afleveringen herschreven zouden worden. Logischerwijs betekende dit ook dat scènes opnieuw opgenomen moesten worden.

Prime Video optimistisch


Niets van dit alles mocht de pret drukken. Prime Video ziet het kennelijk helemaal zitten. Voor de kijkers betekent dit dat zij in elk geval twee seizoenen lang van de avonturen van spionnen en ex-partners Mason Kane (Richard Madden) en Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas) mogen genieten.

Citadel gaat op 28 april aanstaande van start op Prime Video.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit kan je verwachten van de aankomende 'Doctor Who'-spinoff
Series / Nieuws

Dit kan je verwachten van de aankomende 'Doctor Who'-spinoff

Dit wordt de eerste installatie voor de Whoniverse, gebaseerd op de bekende MCU.

In een parallel universum zetten de avonturen uit Doctor Who zich voort. In de spin-off van de iconische serie zal Jemma Redgrave de hoofdrol op zich nemen en het hoofd van de militaire onderzoeksorganisatie UNIT spelen.

De oudere fans van de Britse scifi-serie kunnen UNIT nog kennen uit de jaren zestig toen de organisatie werd geïntroduceerd in de serie. Jemma Redgrave zal haar rol als Kate Stewart voorzetten en op 58-jarige leeftijd de directeur van UNIT spelen.

Met de spin-off wordt de nieuwe samenwerking tussen de BBC en Disney+ afgetrapt om de Whoniverse, oftewel het universum van Doctor Who, uit te breiden met nieuwe spin-offs. De lange scifi-serie kan nu dus rekenen op de Marvel-behandeling, die de serie aantrekkelijk moet maken voor een jonger publiek.Waar komt UNIT vandaan?


UNIT, de afkorting van Unified Intelligence Taskforce, verscheen voor het eerst in beeld in 1968 onder de tweede Doctor Patrick Troughton. De organisatie is een belangrijk onderdeel uit de canon van de serie en staat bekend als een onderzoeksinstituut naar paranormale en buitenaardse bedreigingen voor de aarde.

UNIT kwam na de herstart in 2005 nog kort langs, en zal nu dus een grotere rol gaan spelen met een eigen serie. Ook een andere spin-off staat op de planning, die naar verluidt zal gaan over de monsterlijke vijanden van de Doctor.De rol van Jemma Redgrave


De rol van Stewart is niet nieuw voor Redgrave. Ze speelde in tien afleveringen al eerder de rol sinds 2012 bij verschillende Doctors. Ze zal bij de kerstspecial dit jaar waarschijnlijk weer de rol op zich nemen.

Een releasedatum heeft de serie helaas nog niet gekregen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe dit missende personage in 'Daisy Jones & The Six' de hele serie verandert
Series / Nieuws

Hoe dit missende personage in 'Daisy Jones & The Six' de hele serie verandert

Het weghalen van een negatieve invloed zorgt voor een totaal andere serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het leven van de personages in Daisy Jones & The Six is verre van perfect. Toch had deze slechte invloed een positieve invloed op het verhaal. Dit personage is uit de serie gehaald, waardoor alles is veranderd.

Het boek zorgde ervoor dat The Six en Daisy op een betekenisvolle manier samenkwamen, al voordat ze samen één band vormden.

Zowel in het boek als in de serie wilde Billy eerst niet dat Daisy bij de band zou komen. Hij werd echter in de serie omgepraat door Camila en uiteindelijk wilde hij zelf Daisy bij de band hebben. Niet om Daisy zelf, maar omdat ze The Six beter maakte.

De slechtste manager


In het boek was Hank Allen de eerste manager van Daisy, maar hij liet haar alleen de liedjes van andere mensen zingen. Zijn vreselijke management had een enorme invloed op Daisy en haar carrière, aangezien hij haar drugsverslaving aanmoedigde.

Toen Daisy uiteindelijk Billy ontmoette was hij bezorgd om haar. Daisy kon zo zien wie Billy echt was en dat er meerdere mogelijkheden voor haar waren dan alleen slechte managers zoals Hank.

Bekijk hieronder de iconische scène waarin Daisy de band ontmoet en stream Daisy Jones & The Six op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Marvel-ster over zijn grote serie 'Daredevil: Born Again'
Series / Nieuws

Nieuwe Marvel-ster over zijn grote serie 'Daredevil: Born Again'

Michael Gandoflini is ongelofelijk enthousiast om deel uit te mogen maken van de MCU.

De nieuwe serie Daredevil: Born Again is vorige week officieel begonnen met filmen. De cast is uitgebreid met een heleboel nieuwe sterren, maar acteurs zoals Charlie Cox en Vincent D'Onofrio zullen zeker ook terugkeren.

Eén van die nieuwe sterren is The Many Saints of Newark-ster Micheal Gandoflini. Hoewel wel bekend is dat hij gecast is, is er nog niks bekend over de rol die hij gaat spelen.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige Marvel-comic. Toch is de kans groot dat Marvel af zal wijken van het originele verhaal.

Enthousiast over een nieuw project


Gandolfini heeft hij onlangs zijn enthousiasme over het nieuwe project bekendgemaakt in een interview met ET Canada. Lees hieronder zijn volledige quote:

"Ik ben er erg duizelig van en erg opgewonden. Ik tel de dagen af tot we beginnen en ben vereerd om er deel van uit te maken. We mogen in New York filmen en mensen zullen heel blij zijn om deze personages die we eerder in de Netflix-serie zagen in de MCU te zien.

Bekijk hieronder de trailer voor Daredevil en stream de serie in het voorjaar van 2024 te zien zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime cancelt weer een veelbelovende serie na één seizoen
Series / Nieuws

Amazon Prime cancelt weer een veelbelovende serie na één seizoen

We hebben hoofdinspecteur Gamache kunnen volgen tijdens zijn zoektocht naar de moordenaar in 'Three Pines', maar helaas komt daar nu een einde aan.

De serie Three Pines, gebaseerd op de populaire boeken van Louise Penny, is na slechts één seizoen al gecancelt door Amazon Prime.

Op sociale media bevestigen de auteur, de producent van de serie en een van de actrices dit nieuws. Inspecteur Armand Gamache zal dus niet terugkeren naar het fictieve dorpje 'Three Pines' waar de serie zich afspeelt.

Slecht nieuws


"We hebben eindelijk iets gehoord van Amazon Prime. Er komt geen tweede seizoen van Three Pines," liet de auteur weten op Facebook.

"Ondanks dat de serie op nummer 1 stond in Canada, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en een aantal andere landen, en dat de serie in alle landen waar die werd uitgezonden in de top 10 belandde, heeft Amazon besloten om het te annuleren," vervolgde ze.

Alfred Molina


Hoofdrolspeler Alfred Molina liet het volgende weten: "Helaas zullen we niet terugkeren met een tweede seizoen. Los van mijn persoonlijke teleurstelling ben ik trots op wat we hebben bereikt en vereerd om deel uit te maken van een geweldig creatief team dat alles heeft gegeven om de boeken van Louise naar het scherm te brengen."

Reden voor cancelen


Producent di Girolamo schreef op Instagram "Ik weet dat er veel teleurstelling is dat de show niet terugkomt en ik ben verdrietig voor de geweldige cast, crew en fans."

Daarna voegde ze toe dat Left Bank Pictures, Sony Pictures en Amazon Studios "Allemaal de show wilden terugbrengen, maar er niet in slaagden om een overeenkomst te bereiken die voor iedereen voordelig was."

Bekijk op instagram


Helaas zullen we de inspecteur dus niet meer terugzien voor een tweede seizoen. Maar als je de avonturen van Gamache echt niet kan missen, lees dan een van de achttien boeken van Penny of kijk het eerste seizoen terug op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max zet 'The Last of Us'-bonus online
Series / Nieuws

HBO Max zet 'The Last of Us'-bonus online

HBO Max heeft een verrassing voor fans die niet kunnen wachten op seizoen 2.

De laatste aflevering van het eerste seizoen van The Last of Us is uit en dat betekent dat het voor nu toch echt even afgelopen is voor de serie. Of is er nog een kleine verrassing voor fans?

De laatste aflevering eindigde net zoals in de game: Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) zijn weer in Wyoming om terug te gaan naar Tommy. De leugen van Joel hangt echter zwaar in de lucht, waardoor Ellie niet helemaal weet wie of wat ze nu moet geloven.

De serie is verlengd voor een tweede seizoen, maar het kan zeker twee jaar duren voordat het vervolg er werkelijk is.

Een kleine verrassing


Voor fans die geen twee jaar kunnen wachten, heeft HBO een kleine verrassing gemaakt. Er komt namelijk een bonus aflevering. Het is een korte documentaire over de inspanningen van de cast en crew achter de schermen.

In deze extra afleveringen zullen acteurs zoals Pedro Pascal en Bella Ramsey te zien zijn, maar ook uitvoerend producenten zoals Craig Mazin en Neil Druckmann.

De extra aflevering is ook te zien op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Op deze dag verschijnt de fantasyserie 'Sweeth Tooth' seizoen 2 op Netflix
Series / Foto's

Op deze dag verschijnt de fantasyserie 'Sweeth Tooth' seizoen 2 op Netflix

De fantasyserie zal in april terugkeren met een nieuw seizoen op Netflix.

April wordt de maand waarin Gus en zijn vrienden opnieuw op pad gaan in het tweede seizoen van Sweet Tooth. De Netflix-serie heeft onlangs nieuwe beelden gekregen, die tonen wat de kijker allemaal te wachten staat.

De fantasyserie Sweet Tooth is gebaseerd op de gelijknamige stripserie van Jeff Lemire en werd sterk ontvangen op Netflix. Zo kon de serie twee Emmy Awards opstrijken en werden de fans al gauw verzekerd van een nieuw seizoen.

In het eerste seizoen volgde men de avonturen van Gus, die deels hert en deels jongen is. Hij verlaat zijn bos en ontdekt dat een grote catastrofe de buitenwereld heeft verwoest. Hij sluit zich aan bij een verwilderde familie van hybride kinderen en gaat op zoek naar antwoorden over wat er aan de hand is.Vooruitblik op seizoen 2


Onlangs werden er door de makers van de serie nieuwe beelden uitgebracht, die alvast een glimp weggeven over wat er in seizoen 2 zal gaan gebeuren.27 april
Op 27 april zal het tweede seizoen van Sweet Tooth uitkomen. Kijk alvast het eerste seizoen op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.