'Shadow and Bone' krijgt waarschijnlijk 'Six of Crows' spin-off

'Shadow and Bone' krijgt waarschijnlijk spin-off

We kunnen na lang wachten eindelijk seizoen 2 van 'Shadow and Bone' bekijken, maar er werd stiekem al gewerkt aan de 'Six of Crows' spin-off.

Nienke Sterken, 16 maart 2023 17:54

Shadow and Bone krijgt waarschijnlijk binnenkort een Six of Crows spin-off. Beide series zijn gebaseerd op de boekenserie 'Grishaverse' geschreven door Leigh Bardugo.
De maker en mede-regisseur van Shadow and Bone, Eric Heisserer, vertelde aan Entertainment Weekly dat hij een Six of Crows spin-off van acht afleveringen aan het ontwikkelen is.

Als seizoen 2 van Shadow and Bone genoeg kijkcijfers oplevert, dan zal de spin-off naast de hoofdserie worden uitgezonden. In de spin-off zullen we een ander perspectief te zien krijgen van de gebeurtenissen die afspelen in de finale van seizoen 2.

Nog geen zekerheid

Het is echter nog niet bevestigd dat de Six of Crows spin-off daadwerkelijk doorgaat en het kan nog een hele tijd duren voordat het nieuws officieel wordt aangekondigd.

Heisserer staat namelijk bekend om al aan nieuwe seizoenen te werken voordat ze worden goedgekeurd, dit heeft hij ook gedaan bij seizoen 2 van Shadow and Bone.

Stream seizoen 2

Het lot van de spin-off hangt compleet af van de kijkcijfers van Shadow and Bone seizoen 2. Het is belangrijk dat het nieuwe seizoen genoeg publiek trekt in de eerste vier weken.Wat te verwachten

We weten wel al wat we ongeveer kunnen verwachten van de spin-off als deze er aan komt. De serie zal grotendeels gebaseerd zijn op de Six of Crows boeken. Ondanks dat sommige elementen uit de boeken al zijn verwerkt in Shadow and Bone, zijn er nog genoeg verhaallijnen en personages die we nog niet eerder hebben gezien.

Daarnaast heeft de schrijver van de serie al gehint dat het verhaal gaat focussen op een gevaarlijke drug die 'jurda parem' heet. Ook hebben we een aantal belangrijke personages van Six of Crows al eerder gezien in Shadow and Bone. Grote kans dat we Kaz Brekker en Inej Ghafa in de spin-off kunnen verwachten, maar dit is nog niet bevestigd.


Stream dus snel Shadow and Bone op Netflix zodat Six of Crows wordt goedgekeurd.
Lees meer over: Shadow and Bone, Six of Crows, Spinoff, Netflix, Leigh Bardugo, Grishaverse

Populair nieuws