search
Nieuw bij SkyShowtime: de misdaadthriler 'The Outfit'
Films / Nieuws

Nieuw bij SkyShowtime: de misdaadthriler 'The Outfit'

'The Outfit' is een gave misdaadthriller welke je vanaf zaterdag 18 maart kan streamen bij SkyShowtime.

Je kan bijna genieten van deze gave misdaadthriller bij SkyShowtime. In deze film ga je terug naar het Chicago van 1956.

Synopsis


De Britse kleermaker Leonard Burling runt een verouderde kledingzaak in Chicago in 1956. Zijn klantenbestand bestaat eigenlijk alleen nog een uit een wrede gangsterfamilie die in de winkel berichten met elkaar uitwisselt. Wanneer op een avond een bekende van Leonard in zijn zaak wordt doodgeschoten, moet hij er alles aan doen om een gevaarlijke groep criminelen te slim af te zijn en om de nacht door te komen.

Regie en cast


Graham Moore heeft deze film geregisseerd. Hij heeft eerder ook wel meegeschreven aan de film The Imitation Game en tv-serie 10 Things I Hate About You.

Als men over iets in deze film enthousiast is, dan is het wel over Mark Rylance. Hij vertolkt de film van kleermaker Leonard in de film en is ook wel bekend van Dunkirk en Bridge of Spies. In de film zien we ook nog Zoey Deutch, Johnny Flynn, Simon Russell Beale en Nikki Amuka-Bird.

Wat vindt men ervan?


Met een mooie 7.1/10 op IMDB doet The Outfit het goed. Deze misdaadfilm pakt op Rotten Tomatoes een mooie score van 85% onder de recensenten en een nog veel mooiere 92% bij het publiek.

"Het is een aangrijpend verhaal over gangsters uit Chicago en één kleermaker die misschien wel slimmer is dan zij allemaal. Als je de afgelopen tien jaar films hebt gekeken, weet je al dat wanneer Mark Rylance in een film zit, je deze moet zien."

"De outfit was leuke tijdsbesteding! Mark Rylance bewijst opnieuw hoe goed hij elk personage bezit dat hij aanneemt. Een aangename verrassing."



SkyShowtime


Deze misdadig goede film kijk je vanaf zaterdag 18 maart bij de dienst.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen