Meer actie in trailer 'Supergirl'

We krijgen een nette indruk van de vechtscènes in de DC-serie.

Jim Pedd, 28-06-2015 15:06


Er is een nieuwe trailer vrijgegeven voor CBS-serie Supergirl. Ditmaal zien we hoe Kara (Melissa Benoist) naar de Aarde gestuurd is juist om haar beroemde neefje te beschermen. Tegelijk toont het geheel veel meer actie, waarbij we onder andere zien hoe Kara en een slechterik elkaar door gebouwen slaan. Meer actie dus, dan in de zes minuten durende eerste trailer die werd vrijgegeven.

De CBS-serie lat zien hoe Kara besluit na twaalf jaar waarin ze haar krachten geheim hield, de beslissing neemt om haar bovenmenselijke krachten te omarmen en de heldin te worden die ze voorbestemd was te zijn. Tegelijk met de jonge Kal-El ontsnapte ze van de verdoemde planeet Krypton, maar de schokgolf die veroorzaakt werd bij de ontploffing van Krypton, duwde haar de Phantom Zone in. Jaren later komt ze daaruit vrij en wordt ze op Aarde beschermd en opgevoed door haar pleeggezin, de Danvers.

Jaren later, als ze 24 is, woont Kara in National City voor mediamagnaat Cat Grant (Calista Flockhart), die net de voormalig fotograaf van de Daily Planet, James Olsen (Mehcad Brooks) ingehuurd heeft. Echter, de dagen waarin Kara haar talenten geheim kon houden zijn voorbij als Hank Henshaw (David Harewood), hoofd van een supergeheim agentschap waar haar pleegzus Alex (Chyler Leigh) voor werkt, haar hulp inroept bij het beschermen van de burgers van National City.

Lees meer over: Supergirl, cbs, eerste seizoen, melissa benoist, mehcad brooks, laura benanti, calista flockhart, chyler leigh, jeremy jordan, david harewood, dean cain, helen slater, trailer

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader