search

Ons nieuws van zondag 28 juni 2015

'Cloverfield'-actrice Jessica Lucas speelt Tigress in tweede seizoen 'Gotham'
Series / Nieuws

'Cloverfield'-actrice Jessica Lucas speelt Tigress in tweede seizoen 'Gotham'

Een paar dagen geleden werd James Frain al aangesteld voor de rol van haar (eveneens kwaadaardige) broer.

Een paar dagen terug vernamen we dat James Frain was ingehuurd voor een rol in Gotham. Hij speelt Theo Galavan, de helft van een nieuw broer-zus team dat zal dienen als de voornaamste dreiging in het tweede seizoen van de FOX-serie. Nu meldt TVLine dat Theo's zus Tabitha - ook wel bekend als Tigress - zal worden gespeeld door Jessica Lucas (Cloverfield, Evil Dead).

Tabitha - of Tigress - is zowel sexy als gewelddadig, vandaar dat ze een zweepje bij zich heeft. Ze is heel anders dan haar kille en berekende broer. In tegenstelling tot Theo geniet Tabitha ten volle van de chaos en vernietiging die ze tot stand brengt.

Het tweede seizoen van Gotham gaat op 21 september in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Secret Warriors komen naar 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Posters

Secret Warriors komen naar 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Variety heeft de eerste details over het derde seizoen van de Marvel-serie.

Variety meldt dat ABC-serie Agents of S.H.I.E.L.D. als deze in de herfst terugkeert, nog meer naar de comics gaat kijken. De Secret Warriors komen naar de Marvel-serie. Zij vormen een team van agenten met superkrachten die voor een team van Nick Fury werken. Eén van de personages is Daisy "Quake" Johnson, die in de serie door Chloe Bennet gespeeld wordt.

Het derde seizoen laat, gebaseerd op deze comicreeks, nieuwe vrienden en vijanden zien. In de nasleep van de strijd met Jiaying en de Inhumans, moet Director Coulson (Clark Gregg) een buitengewoon team samenstellen, om met nieuwe bedreigingen voor de wereld om te gaan. Tegelijk komt S.H.I.E.L.D. erachter dat er meer mensen jagen op de Inhumans.

Van het derde seizoen is verder een nieuwe poster vrijgegeven, eveneens door Variety. Ook die bevestigt de Secret Warriors-verhaallijn dit seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer actie in trailer 'Supergirl'
Series / Trailer

Meer actie in trailer 'Supergirl'

We krijgen een nette indruk van de vechtscènes in de DC-serie.



Er is een nieuwe trailer vrijgegeven voor CBS-serie Supergirl. Ditmaal zien we hoe Kara (Melissa Benoist) naar de Aarde gestuurd is juist om haar beroemde neefje te beschermen. Tegelijk toont het geheel veel meer actie, waarbij we onder andere zien hoe Kara en een slechterik elkaar door gebouwen slaan. Meer actie dus, dan in de zes minuten durende eerste trailer die werd vrijgegeven.

De CBS-serie lat zien hoe Kara besluit na twaalf jaar waarin ze haar krachten geheim hield, de beslissing neemt om haar bovenmenselijke krachten te omarmen en de heldin te worden die ze voorbestemd was te zijn. Tegelijk met de jonge Kal-El ontsnapte ze van de verdoemde planeet Krypton, maar de schokgolf die veroorzaakt werd bij de ontploffing van Krypton, duwde haar de Phantom Zone in. Jaren later komt ze daaruit vrij en wordt ze op Aarde beschermd en opgevoed door haar pleeggezin, de Danvers.

Jaren later, als ze 24 is, woont Kara in National City voor mediamagnaat Cat Grant (Calista Flockhart), die net de voormalig fotograaf van de Daily Planet, James Olsen (Mehcad Brooks) ingehuurd heeft. Echter, de dagen waarin Kara haar talenten geheim kon houden zijn voorbij als Hank Henshaw (David Harewood), hoofd van een supergeheim agentschap waar haar pleegzus Alex (Chyler Leigh) voor werkt, haar hulp inroept bij het beschermen van de burgers van National City.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tv-serie op Dvd: Suits (seizoen 4)
Series / Blu-ray Review

Tv-serie op Dvd: Suits (seizoen 4)

De successerie rond advocaten Mike Ross en Harvey Specter.

Bedenker: Aaron Korsh | Cast: Gabriel Macht (Harvey Specter), Patrick J. Adams (Mike Ross), Rick Hoffman (Louis Litt), Meghan Markle (Rachel Zane), Gina Torres (Jessica Pearson) e.a. | Jaar: 2011 - heden | Tv-release: USA Network | RTL 4 | Netflix

In 2011 trapte de serie Suits af met maar liefst een kleine 5 miljoen kijkers. Een enorm succes voor de zender USA Network. De advocatenserie rond de personages Harvey Specter en Mike Ross wist de kijker lange tijd vast te houden, maar het vierde seizoen verloor er juist veel. En dit is raar, aangezien de ontvangst juist erg sterk was.

Het vierde seizoen (RT = 100%, IMDb = 8,8) trapte af met 2,5 miljoen kijkers en zestien afleveringen later waren er nog maar 1,55 miljoen over voor de afsluitende aflevering. Desondanks wordt de serie voortgezet. Universal Pictures bracht seizoen 4 onlangs uit op Dvd.

Seizoen 4
In de advocatuur kan niemand lang content zijn. Mike heeft Pearson Specter verlaten voor een grote investeringsmaatschappij, dat haalt de druk van de ketel van zijn uitgebreide leugen, maar het leven is verre van ok. Harvey en Mike staan al snel tegenover elkaar in de strijd voor een overname. Met de hete adem van de SEC in de nek van Pearson Specter komt ook de relatie van Mike en Rachel in zwaar vaarwater, Jessica's onpartijdigheid wordt op de proef gesteld en iedereen overschrijd de regels. Net wanneer alle puzzelstukjes in elkaar lijken te vallen, leidt een onschuldig gesprek tussen Louis en Mike tot onverwachtse openbaring.



Serie: Suits - Seizoen 4 | Afleveringen: 16 x 42 min. | Release: juni 2015 | Beeld: 1080p HD 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: Engels 5.1 Dolby Digital | Ondertitels: Nederlands, Frans | Aantal discs 4 x Dvd | Extra's: Suits Recruits: The Paper Trail | Gag Reel | Verwijderde scenes | EAN: 5050582966626 | Met dank aan: Universal Pictures

De vier discs van deze Dvd-uitgave van het vierde seizoen van Suits zitten vastgeklikt in een doorzichtige Dvd-keepcase. Helaas wordt er noch in of op de keepcase extra informatie geboden over de afzonderlijke afleveringen en extra's.

De beeldkwaliteit voldoet, al heeft het een lichte laag grain en is het overduidelijk niet zo scherp als een High Definition-uitgave. Desondanks kijkt het goed weg met mooie moderne kleuren. De donkere beelden zijn soms wel iets te sterk waardoor zwart in zwart wegvalt en details minder goed zichtbaar zijn. Suits draait veelal om dialoog met zo nu en dan achtergrondgeluid/-muziek. Toch is er een 5.1 Dolby Digital-geluidstrack aanwezig.

Paar extra's
Er is slechts één echte extra aanwezig en dat is 'Suits Recruits: The Paper Trail' (disc 2). In deze toevoeging van twintig minuten komen de elf webisodes voorbij. De losse webisodes duren tussen de 1 en 3 minuten. Natuurlijk erg leuk voor de fans van Suits. Daarnaast heeft Universal Pictures een paar verwijderde scènes (disc 1, 2 en 3) en een Gag Reel (disc 4) toegevoegd. Hieronder 'Paper Trail : Day 3 - The Maltese Thumb Drive':



Vijfde seizoen al gestart!
Ondanks de teruglopende kijkcijfers kreeg het vijfde seizoen opnieuw zestien afleveringen. De eerste aflevering trok wederom minder kijkers (2,13 miljoen) en als dit doorzet dan duiken de cijfers waarschijnlijk onder het miljoen. Dit zou niet veel goeds betekenen voor het goed ontvangen Suits en het zou het zomaar kunnen dat seizoen 5 de laatste is. Hieronder een promo voor seizoen 5 van Suits:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.