Secret Warriors komen naar 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Variety heeft de eerste details over het derde seizoen van de Marvel-serie.

Jim Pedd, 28-06-2015 17:14

Variety meldt dat ABC-serie Agents of S.H.I.E.L.D. als deze in de herfst terugkeert, nog meer naar de comics gaat kijken. De Secret Warriors komen naar de Marvel-serie. Zij vormen een team van agenten met superkrachten die voor een team van Nick Fury werken. Eén van de personages is Daisy "Quake" Johnson, die in de serie door Chloe Bennet gespeeld wordt.
Het derde seizoen laat, gebaseerd op deze comicreeks, nieuwe vrienden en vijanden zien. In de nasleep van de strijd met Jiaying en de Inhumans, moet Director Coulson (Clark Gregg) een buitengewoon team samenstellen, om met nieuwe bedreigingen voor de wereld om te gaan. Tegelijk komt S.H.I.E.L.D. erachter dat er meer mensen jagen op de Inhumans.

Van het derde seizoen is verder een nieuwe poster vrijgegeven, eveneens door Variety. Ook die bevestigt de Secret Warriors-verhaallijn dit seizoen.


Bron: Variety

Lees meer over: Agents of shield, marvel, abc, secret warriors, nick fury, serie, daisy johnson, chloe bennet, quake, director coulson, clark gregg, inhumans

Populair nieuws