search
Woody Harrelson en Matthew McConaughey weer bij elkaar, maar niet voor 'True Detective'
Series / Nieuws

Woody Harrelson en Matthew McConaughey weer bij elkaar, maar niet voor 'True Detective'

Apple TV+ gaat met de twee acteurs in zee voor een bijzondere nieuwe serie.

Woody Harrelson en Matthew McConaughey zijn beiden geprezen voor hun werk in True Detective. De Hollywood-veteranen kennen elkaar echter al erg lang, zowel qua werk als privé.

Variety bericht dat Apple TV+ een komedieserie aan het ontwikkelen is waarbij de acteurs fictieve versies van zichzelf spelen. De schrijver is David West Read (Schitt's Creek).

Meta-serie


De serie heeft momenteel nog geen titel, en buiten de hoofdrolspelers zijn er nog geen andere castleden bekendgemaakt. Het gaat om tien afleveringen, en de vriendschap tussen Harrelson en McConaughey zal centraal staan. Zoals aangegeven betreft het een meta-serie. Dit houdt in dat de acteurs weliswaar zichzelf spelen, maar een verzonnen versie.

De twee gezinnen gaan onder één dak wonen op de McConaughey's ranch in Texas. Het samenleven levert uiteraard de nodige verwikkelingen op, maar de mannen zullen niet voor één gat te vangen zijn.

Aan de chemie en acteervaardigheden zal het in elk geval niet liggen. Zowel Harrelson als McConaughey hebben wat dat betreft hun sporen wel verdiend.

Aanbevolen artikelen