Vergeet gewone televisie, straks heeft iedereen NL Ziet

Vergeet gewone tv, straks heeft iedereen NL Ziet

Met NLZiet kun je alle tv-programma's kijken, maar nu wel voor één euro meer dan voorheen.

Nina Beerendonk, 17 maart 2023 17:24

Tv-kijken via een streamingdienst? Met NLZiet kan het. Wel moet je vanaf nu net iets meer betalen, want het platform heeft voor het eerst een prijsverhoging doorgevoerd.
Vanaf deze week kost NLZiet een euro meer dan voorheen. Eerst kostte het platform 7,95 euro, wat nu verhoogd is naar 8,95 euro per maand. Er is ook een NLZiet Extra-abonnement, waarbij je 10 extra zenders krijgt. Deze kost twee euro bovenop de prijs van een basis-abonnement, dus dat is nu 10,95 euro per maand.

Jaarabonnement

De klanten van NLZiet zijn inmiddels van de prijswijziging op de hoogte gebracht. Voor degenen die al vaste klant waren gaat de verhoging vanaf mei in, waarna de streamingdienst een jaarabonnement introduceert. Voor nieuwe klanten geldt deze per direct.

Een jaarabonnement kost 95,40 euro per jaar voor het basis-abonnement. Voor het Extra-abonnement betaal je 119,40 euro per jaar. De streamingdienst is een samenwerking tussen NPO, RTL en KIJK. Abonnees kunnen op het platform live-tv kijken en programma’s tot een jaar lang terugkijken.


Lees meer over: NL Ziet, NPO, RTL, KIJK

Populair nieuws