Emotionele rollercoaster 'Waves' kun je nu zien bij Netflix

Emotionele rollercoaster Waves zie je bij Netflix

Filmnieuws - Deze fillmhuisfilm wordt omschreven als intens, emotioneel, prachtig en als een film die je hart aan stukken scheurt.

Patricia Koning, 18 maart 2023 12:52

Vanaf vandaag kan je filmhuisfilm 'Waves' streamen bij Netflix. Dit is er eentje die je gezien moet hebben.

Lovende woorden

De film pakt op IMDB een mooie 7.5/10. Op Rotten Tomatoes doet de film het ook erg goed. Onder de recensenten 84% en onder het publiek 81%.

"Het is het gevoel en de gevoelens die via de film op de kijker worden overgebracht, dat is gewoonweg subliem."

"Een van de meest brutale en mooiste film van het jaar."

Synopsis

Tyler Williams is een populaire laatstejaarsstudent in het worstelteam. Buiten school feest hij met zijn vrienden en brengt hij tijd door met zijn vriendin, Alexis Lopez. Hij wordt routinematig gepusht door zijn dominante vader Ronald, zowel fysiek als mentaal om beter te worden met allerlei gevolgen van dien.

Regie en cast

Deze film is geregisseerd door Trey Edward Shults, hij heeft ook films It Comes at Night en Krisha als regisseur op zijn naam staan.
Kelvin Harrison Jr., ook wel bekend van Elvis speelt één van de grootste rollen. Hij wordt onder andere vergezeld door Taylor Russell, Alexa Demie, Bill Wise en David Garelik.

Nu op Netflix

De film kan je dus vanaf vandaag streamen bij Netflix. Voor een indruk van de intensiteit van de film, kan je hier de trailer bekijken.


Lees meer over: Netflix, Waves, filmhuis, Trey Edward Shults, Kelvin Harrison Jr, Taylor Russell, Alexa Demie, Bill Wise, David Garelik

Populair nieuws