Kijkers duiken massaal op grote fantasy-serie Netflix

Het tweede seizoen van de fantasy-serie 'Shadow and Bone' komt gelijk binnen op nummer 1 van de meest bekeken series van Netflix.

Bas de Kramer, 18-03-2023 14:47

Het tweede seizoen van de zeer succesvolle fantasy-serie Shadow and Bone staat nog maar een paar dagen op Netflix maar wordt gelijk geweldig goed bekeken. De serie staat gelijk op de eerste plek van de meest bekeken series op Netflix.

Seizoen 2

De serie is na twee jaar dus weer terug op Netflix. Het eerste seizoen van de verfilming van de gelijknamige boeken stamt uit 2021. De serie speelt zich af in een door oorlog verscheurde wereld waarin een aantal mensen bijzondere krachten hebben.

Gebaseerd op boekenreeks

De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Leigh Bardugo. Zij publiceerde drie boeken over de 'Grishaverse'. De eerste daarvan heette Shadow and Bone.

Sturmhond

In het nieuwe seizoen maken we kennis met Sturmhond, het alter ego van Nikolai (Patrick Gibson). The Darkling (Ben Barnes) en Alina (Jessie Mei Li) zullen opnieuw een grote rol spelen. Verder maken we dit nieuwe seizoen kennis met Sturmhond, het alter ego van Nikolai (Patrick Gibson).

Kijk de serie op Netflix.


Lees meer over: shadow and bone, netflix, top10, sturmhond

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix