Zo zien prins William en Kate Middleton eruit in het zesde seizoen van 'The Crown'

Zo zien prins William en Kate eruit in 'The Crown'

Lijken de acteurs voor William en Kate in 'The Crown' een beetje op hun echte tegenhangers?

Nina Beerendonk, 18 maart 2023 14:10

Terwijl de productie van het laatste hoofdstuk van de serie aan de gang is, is er een setfoto van seizoen 6 van The Crown opgedoken waarop de jonge prins William en Kate Middleton onthuld worden. De twee lijken zo erg dat het bijna eng wordt…
In het nieuwe seizoen van The Crown zullen we onder andere een kijkje krijgen in het studentenleven van prins William, waar hij zijn toekomstige vrouw Kate Middleton ontmoet. De nieuwe afbeeldingen bieden de eerste blik op Meg Bellamy als de jonge Kate Middleton en Ed McVey als de jonge prins William.

Twee acteurs voor William

Het vorige seizoen van The Crown ontving gemengde reacties door de manier waarop werd omgegaan met historische gebeurtenissen. Toch wordt The Crown grotendeels geprezen vanwege de cast, die over het algemeen sterke acteurs bevat die een opvallende gelijkenis vertonen met hun echte tegenhangers.

Nu The Crown in de 21e eeuw is aangekomen, zullen we zien tot hoe ver de Netflix-serie de relatie tussen William en Kate zal verkennen. Eerder werd al gemeld dat de jonge prins zal worden gespeeld door twee verschillende nieuwe acteurs, wat erop wijst dat we meer van zijn jeugd te zien krijgen. Of wel door middel van flashbacks, of door de aanloop naar zijn studententijd weer te geven.

The Crown seizoen 6 is waarschijnlijk eind dit jaar te zien op Netflix. Hieronder zie je de setfoto.


Lees meer over: The Crown, Prins William, Kate Middleton, Netflix

Populair nieuws