Disney+ zet deze week 11 nieuwe afleveringen online, van o.a. de hitserie 'The Mandalorian'

Disney zet deze week 11 nieuwe afleveringen online

Deze week gaat Disney+ door met hun hits maar voegt ook een paar nieuwe series toe.

Glenn Walsh, 19 maart 2023 09:12

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Mandalorian (seizoen 3 - aflevering 4)


Verschijnt op: 22 maart
Genre: Actie / Avontuur / Fantasy
Kijk op Disney+

Synopsis: In The Mandalorian volgen we de avonturen van een solitaire premiejager in de buitenste regionen van het universum, ver verwijderd van de autoriteit van de New Republic.

Alaska Daily (seizoen 1 - aflevering 8)


Verschijnt op: 22 maart
Genre: Drama
Kijk op Disney+

Synopsis: Een journaliste wil helemaal opnieuw beginnen en gaat in Alaska aan de slag voor de plaatselijke krant in Anchorage.

9-1-1 (seizoen 6 - aflevering 6)


Verschijnt op: 22 maart
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Disney+

Synopsis: Een blik in het leven van de hulpdiensten die het eerste op de plaats van ongeval zijn en de mensen die in de meest angstaanjagende, schokkende en penibele situaties terecht komen

Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.


22 maart: 9-1-1: Lone Star (seizoen 4 - aflevering 4) - Actie / Drama / Thriller - Een brandweerman uit New York wordt overgeplaatst naar Austin, Texas waar hij de levens van mensen probeert te redden terwijl hij zijn eigen persoonlijke problemen probeert op te lossen.

22 maart: Call It Love (seizoen 1 - aflevering 9-10) - Drama - Deze romantische melodrama gaat over een man en een vrouw die betrokken zijn in een wraakplot waarbij zij de wraak vergeten en de verdriet omarmen als ze sympathie voor elkaar beginnen te ontwikkelen.

22 maart: Star Wars: The Bad Batch (seizoen 2 - aflevering 14) - Animatie / Avontuur / Actie - Een groep van experimentele elite-klonen proberen hun weg te vinden in het almaar veranderende universum na de gebeurtenissen van de Clone Wars.

22 maart: The Great North (seizoen 3 - aflevering 10) - Animatie / Komedie - De avonturen van een alleenstaande vader en zijn vreemde Alaskaanse familie.

22 maart: Big Bet (seizoen 2 - aflevering 8) - Actie / Drama / Criminaliteit - Een drama over een casinobaas die grote risico's neemt om weer terug in het spel te komen.

22 maart: My Family (seizoen 1 - aflevering 2) - Drama - Het perfecte leven van deze op het eerste gezicht gelukkige man stort in elkaar wanneer zijn dochter wordt ontvoerd. De man die dacht dat hij alles had, wordt geconfronteerd met vele beproevingen en krijgt te maken met de complexiteit van de menselijke natuur.

24 maart: Up Here (seizoen 1) - Komedie / Musical / Romantiek - Dit is het buitengewone verhaal van een doodnormaal stel als ze verliefd worden en ontdekken dat het grootste struikelblok voor gezamenlijk geluk misschien wel zij zelf zijn.

25 maart: Tokyo Revengers (seizoen 2 - aflevering 12) - Animatie / Actie / Drama - Hanagaki Takemichi realiseert zich aan het einde van zijn leven dat hij een onbevredigend leven heeft gehad. Plots wordt hij 12 jaar jaar terug in de tijd wakker en probeert alle noodlottige gebeurtenissen die staan te wachten te voorkomen.

Lees meer over: 911, 911 Lone Star, Alaska Daily, Big Bet, Call It Love, My Family, The Big North, Star Wars, The Bad Batch, The Mandalorian, Tokyo Revengers, Up Here, Disney, Disney Plus

Populair nieuws