search

Ons nieuws van zondag 19 maart 2023

Dit is de enige 'Wednesday'-scène die Jenna Ortega weigerde te filmen
Series / Nieuws

Dit is de enige 'Wednesday'-scène die Jenna Ortega weigerde te filmen

Jonge actrice is uitgesproken over 'Wednesday' in de Armchair Expert podcast.

Het ongelooflijke succes van de fantasyserie Wednesday is mede te danken aan Jenna Ortega's mooie acteerprestatie. In een recente podcast deed Ortega de nodige stof opwaaien door een aantal pittige uitspraken die zij deed met betrekking tot de serie.

In gesprek met komiek en podcaster Dax Shepard (Idiocracy) gaf Ortega aan dat ze meer dan eens in de clinch lag met de schrijvers. Er was zelfs één specifieke scène die ze weigerde te filmen.

Niet morbide genoeg


Verbazingwekkend genoeg betrof dit de dansscène, die in alle opzichten een knaller was. Ortega: "In eerste instantie moest dit een flashmob worden. Wednesday zou beginnen te dansen, en de rest zou met haar mee gaan doen. Ik heb dit geweigerd en gevraagd 'waarom zou Wednesday zoiets willen? Of je schrapt die scène, of je laat haar iemand knock-out slaan'".

"Ik heb nog nooit zoveel op mijn strepen moeten staan als bij het spelen van Wednesday," vervolgt Ortega. De 20-jarige actrice was er happig op dat Wednesday's morbide karakter goed uit de verf zou komen. Dit gebeurde naar haar idee niet goed genoeg, en ze ging zelfs zo ver dat ze ter plekke haar tekst veranderde.

Twitter laat van zich horen


Eén en ander kwam Ortega op kritiek te staan. Producent Steven DeKnight (Buffy the Vampire Slayer) twitterde dat hij Ortega's uitspraken niet bepaald professioneel vond. "Ik snap dat ze jong is, maar ze zou beter moeten weten. Hoe zou zij het vinden als de showrunners een interview zouden geven waarin ze haar een lastpost noemden," aldus DeKnight.

De jonge ster is duidelijk eigengereid genoeg om ook in de toekomst een macabere maar ook pittige hoofdpersoon neer te zetten.

Kijk Wednesday op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix actiekomedie 'The Out-Laws' met Adam Devine, wat we nu weten
Films / Nieuws

Netflix actiekomedie 'The Out-Laws' met Adam Devine, wat we nu weten

Netflix brengt ons dit jaar de actiekomedie 'The Out-Laws' inclusief grote sterrencast. Adam Devine en Pierce Brosnan zijn bijvoorbeeld van de partij voor deze film.

Netflix slaat de handen ineen met het productiebedrijf (Happy Madison) van Adam Sandler voor deze nieuwe actiekomedie.

Grote namen


In de hoofdrol zien we Adam Devine, hij is ook wel bekend van Modern Family en Pitch Perfect. Naast hem Pierce Brosnan, ook niet één van de minste namen en bekend van zijn rol als James Bond en recent in film Black Adam.

Andere sterren die we gaan zien in de film zijn Nina Dobrev, Michael Rooker, Reyn Doi, Ellen Barkin, Richard Kind, Julie Hagerty, Lil Rel Howery, Poorna Jagannathan en Blake Anderson.

Wat we nu weten over het plot


Het verhaal volgt Owen Browning, een nuchtere bankdirecteur die op het punt staat te trouwen met de liefde van zijn leven. Wanneer zijn bank tijdens zijn huwelijksweek wordt overvallen door de beruchte Ghost Bandits, gelooft hij dat zijn toekomstige schoonfamilie, welke net aangekomen zijn in de stad, de beruchte Out-Laws zijn.

Nog meer feiten over de film


De film zal qua stijl een beetje lijken op Meet the Parents welke Ben Stiller en Robert De Niro in de hoofdrollen had.

The Out-Laws van Netflix wordt geregisseerd door Tyler Spindel. Hij heeft eerder gewerkt aan projecten als Father of the Year en Deported.

Het script van de film is grotendeels geschreven door Evan Turner en Ben Zazove, zij werkten onder meer ook aan Sherlock Gnomes.

Wanneer te zien?


Er is nog geen officiële datum bekend vanaf wanneer we de film kunnen gaan streamen op Netflix. De verwachting is echter wel dan het ergens lente/zomer 2023 zal zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is waarom de seizoensfinale van 'Shadow and Bone' zoveel afwijkt van de boeken
Series / Interview

Dit is waarom de seizoensfinale van 'Shadow and Bone' zoveel afwijkt van de boeken

We hebben al genoeg kleine verschillen gezien tussen de serie en de boeken, maar nu valt er eentje toch wel heel erg op in de seizoensfinale.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De maker en mede-regisseur van Shadow and Bone, Eric Heisserer, legt uit waarom het einde van seizoen 2 zoveel anders is dan het boek. Vooral als het gaat om het lot van Alina (Jessie Mei Lei) en Mal (Archie Renaux).

De serie is gebaseerd op de boeken van Leigh Bardugo en we volgen het avontuur van Alina. Ze ontdekt dat ze een Grisha is met speciale krachten en gaat op missie om de Ravka-natie te redden.

Veranderingen


Veel fans van Shadow and Bone merkten op dat de serie zich niet altijd aan de verhaallijn van de boeken hield. Sommige veranderingen waren minder opvallend, maar iedereen kon merken dat Alina en Mal heel anders eindigden in seizoen 2 van Shadow and Bone dan in de boeken.

Commentaar van Heisserer


Heisserer heeft het volgende gezegd over deze drastische verandering in de relatie van de personages: "We hebben geprobeerd manieren te vinden om de personages op een logische manier in het verhaal te houden en ook om ze macht te geven,"

"Een van de dingen waar mijn schrijvers dol op zijn in de relatie tussen Mal en Alina, is hoe ze geleerd hebben om eerlijk te zijn tegen elkaar en dat ze hun hoop en angsten delen," gaat hij verder.

Daarna vervolgt hij "We waren van mening dat de relatie zo respectvol en liefdevol was, doordat Mal de tijd kreeg om erachter te komen wie hij echt is en dat Alina kon zien of de richting waarin ze zich bevindt nog steeds de juiste is voor haar. "



Bekijk nu Shadow and Bone op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
AI slaat weer toe, 'The Big Bang Theory'-hoofdrolspelers wisselen van sekse!
Series / Foto's

AI slaat weer toe, 'The Big Bang Theory'-hoofdrolspelers wisselen van sekse!

AI gaat aan de slag met 'The Big Bang Theory', en je herkent ze bijna niet meer.

De meesten zijn bekend met apps waarbij je van leeftijd of van sekse kunt veranderen. Een Redditor leefde zich uit en liet de hoofdpersonen uit de populaire komedieserie van sekse veranderen.

Vervolgens maakte /u/Cool-Face5083 een meme van de getransformeerde hoofdpersonages. Het eindresultaat was bijzonder te noemen, sommigen waren namelijk bijna onherkenbaar.

Een andere komedie



De meme zie je hieronder:

title
by u/Cool-Face5083 in bigbangtheory


Leonard (Johnny Galecki) is niet van echt te onderscheiden. Sterker nog, hij doet volgens sommigen denken aan een bestaan persoon, de actrice Ariel Winter. Zij speelde in Modern Family de rol van Alex Dunphy.

Ook Penny (Kaley Cuoco) en Amy (Mayim Bialik) zijn geloofwaardig als heren. Over de laatste merkt /u/idknayoudecide op: "Toen ik Amy zag, had ik in eerste instantie moeite om haar te plaatsen".

Weinig verschil


Over Howard (Simon Helberg) laat /u/rambleandrumble vallen dat hij "gewoon Howard.....met een pruik op" is. Gek genoeg is zijn gezicht het enige dat én duidelijk te herkennen is én niet zo goed uit de verf komt. Sheldon (Jim Parsons) en Stuart (Kevin Sussman) zijn weliswaar ook herkenbaar, maar meer aannemelijk vergeleken met Howard.

Over Bernie (Melissa Rauch) en Raj (Kunal Nayyar) wordt tenslotte door meerdere mensen opgemerkt dat ze er appetijtelijk uitzien: "Dayumn" aldus /u/Y0ukn0w_wh0, waarbij een aantal anderen reageren met emoticons van vlammen.

Ander universum


/u/treetown1 ziet mogelijkheden voor een passende aflevering van de serie. Sheldon zou met een theorie komen over andere werelden, waarin iedereen weliswaar bestaat maar dan als de andere sekse. Vervolgens zou Sheldon in een realiteit terechtkomen waar dit daadwerkelijk zo is. Uiteindelijk zou het echter wel een droom blijken.

Als we AI mogen geloven is dit zeker een mogelijkheid.

The Big Bang Theory kun je in zijn geheel bekijken op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste recensies 'Shadow and Bone' seizoen 2: meer vermakelijk fantasygeweld?
Series / Nieuws

Eerste recensies 'Shadow and Bone' seizoen 2: meer vermakelijk fantasygeweld?

Wordt seizoen 2 van 'Shadow and Bone' net zo goed ontvangen als het eerste seizoen?

Het tweede seizoen van de fantasy-serie Shadow and Bone staat sinds donderdag op Netflix. De eerste reviews zijn al binnen en deze beloven veel goeds.

Het eerste seizoen van de Netflix-serie Shadow and Bone kwam uit in 2021 en werd erg sterk ontvangen. Op Rotten Tomatoes ontving het seizoen een critics-score van maar liefst 89% en een publieksscore van een indrukwekkende 88%. Veel mensen keken dan ook uit naar het tweede seizoen, maar is deze net zo goed?

Prima score


Hoewel het tweede seizoen van Shadow and Bone pas drie dagen op Netflix te zien is, zijn er toch al een hoop mensen die de serie een review hebben gegeven op Rotten Tomatoes. Deze zijn weer voor veruit het grootste deel positief, wat het seizoen een critics-score geeft van 83% en een publieksscore van 84%.

Dat is dus iets minder dan het eerste seizoen, maar nog steeds een prima score. Opvallend is dat terwijl de critics enthousiaster waren over het eerste seizoen, het publiek dit keer positiever lijkt te zijn. Uit de reviews blijkt dat de serie vooral zijn entertainmentwaarde niet heeft verloren.

Zo benoemt Chris Vognar van TheWrap dat de serie "nooit vergeet om plezier te hebben" en noemt Sarah Shaffi van AV Club het seizoen "supersized: meer personages, meer settings, meer plot, meer gevaar en meer gevechten". Therese Lacson van The Beat is minder enthousiast en vindt dat het seizoen "lui en ongeïnspireerd" is.

Shadow and Bone is te zien op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heeft 'Rings of Power' voordeel bij een 'Lord of the Rings'-reboot?
Series / Nieuws

Heeft 'Rings of Power' voordeel bij een 'Lord of the Rings'-reboot?

Leidt een 'Lord of the Rings'-reboot tot een herwaardering van 'Rings of Power'?

Sinds The Rings of Power uitkwam, is er naast waardering ook de nodige kritiek geweest. Sommigen waren van mening dat Tolkien's mythologie geen recht werd gedaan, of in elk geval niet goed genoeg. In dit verband is de aankondiging een The Lord of the Rings-reboot gek genoeg een positieve ontwikkeling.

Zoals te begrijpen valt zal de lat voor wereldberoemde verhalen zoals die van Tolkien sowieso hoog liggen. In die zin had The Rings of Power behoorlijk wat te bewijzen. Mocht de reboot er komen, dan is er een kans dat dit goed uitpakt voor de serie.

The Hobbit-trilogie


Een vergelijking met de trilogie naar The Hobbit kan dit verduidelijken. De films waren weliswaar succesvol, maar een veelgehoorde kritiek was dat het verhaal teveel was uitgesmeerd. Het ging immers maar om één boek. Als gevolg hiervan vond men de trilogie wat flets, en werd er teveel op special effects geleund.

De beleving van de films werd positiever met het verstrijken van de tijd. Dit was zo mogelijk nog meer het geval toen The Rings of Power uitkwam, waardoor fans hun aandacht op de serie richtten. Het zou dus zomaar kunnen dat bepaalde punten van kritiek wat minder benadrukt worden bij een nieuwe The Lord of the Rings.

Belangrijke voorloper


Verder zal het verhaal van de Tweede Era onverbrekelijk verbonden blijven met de franchise. Het smeden van de Ringen van Macht en de omstandigheden die hier toe leidden is een belangrijke voorloper met betrekking tot Frodo's taak. Een nieuwe The Lord of the Rings-film zal daar enigszins buiten vallen aangezien die gebeurtenissen al eerder op het witte doek zijn gebracht.

Mocht een reboot werkelijkheid worden, dan verandert hierdoor de context van het ambiteuze The Rings of Power. Een herwaardering van de serie zou dan een realistische optie zijn.

Kijk The Rings of Power op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Shadow and Bone' seizoen 2
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Shadow and Bone' seizoen 2

De terugkeer naar het Grishaverse brengt meer personages en grotere verhaallijnen.

Regie: Mairzee Almas, Laura Belsey, Karen Gaviola, e.a. | Cast: Jessie Mei Li (Alina Starkov), Archie Renaux (Malyen Oretsev), Freddy Carter (Kaz Brekker), Amita Suman (Inej Ghafa), e.a. | Aantal afleveringen: 8 | Speelduur: 55-63 minuten | Jaar: 2023

De Netflix-serie Shadow and Bone wist in haar eerste seizoen twee populaire young adult-boekenseries van Leigh Bardugo samen te voegen. Seizoen twee combineert elementen uit maar liefst zes boeken van Bardugo, waarmee het tempo flink wordt opgevoerd. Een fijne ontwikkeling voor kijkers die zich ergeren aan lege momenten en een subplot dat enkel dient als opvulling tot het tijd is voor de dramatische ontknoping, maar het gevaar van gehaaste ontwikkelingen en een gebrek aan karaktergroei ligt op de loer.

Wat betreft personages zien we veel bekende gezichten. Uiteraard is de grootste rol nog steeds weggelegd voor de Lichtheerser Alina en haar jeugdvriend Mal volgt haar op de voet. Ook de Crows en generaal Kirigan keren terug en een flink aantal nieuwe personages betreedt het toneel, waaronder een aantal favorieten uit de boeken.

De hoeveelheid verhaallijnen in combinatie met de hoeveelheid nieuwe personages betekent dat er gekozen moet worden waar de prioriteit komt te liggen, waarbij Alina's zoektocht naar een manier om de duisternis uit Ravka te verdrijven het onderspit delft. De avonturen van de dieven uit Ketterdam, die verstrikt raken in een vete met een machtige bendeleider, zijn veel interessanter en bieden beter uitgebouwde personages om je als kijker achter te scharen.

De held van het verhaal mag dan niet altijd even interessant zijn om te volgen, de schurk is ontzettend sterk en zelfs in zijn meest gruwelijke momenten blijft er een beetje menselijkheid zichtbaar, waardoor je hem bijna zou gaan begrijpen. Acteur Ben Barnes levert een bewonderenswaardige prestatie in zijn rol als de Duisterling, die zo kwaadaardig en tegelijkertijd charmant is dat je goed begrijpt hoe hij de Grisha achter zich krijgt in zijn oneindige queeste naar meer macht.

Hoewel het rappere tempo de kijker scherp houdt en een verbetering is na het eerste seizoen, dat af en toe deed afvragen of er nog iets ging gebeuren, blijft er geen ruimte over voor een goede slow-burn, wat jammer is als het gaat om de romance tussen Jesper Fahey en Wylan van Eck, een geliefd koppel uit de boeken. Het is verfrissend om een relatie tussen twee mensen van hetzelfde geslacht te zien die als vanzelfsprekend wordt beschouwd, maar we krijgen niet de kans om deze gevoelens van affectie te zien ontwikkelen, gezien er te veel andere verhaallijnen zijn om doorheen te werken.

★★★★☆

Shadow and Bone is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hebben 'The Last of Us'-kijkers de slechterik van seizoen 2 al in de finale gezien?
Series / Nieuws

Hebben 'The Last of Us'-kijkers de slechterik van seizoen 2 al in de finale gezien?

Na een nagelbijtende finale is de vraag of de slechterik voor het tweede seizoen niet al is langsgeweest.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De topserie The Last of Us heeft de kijkers een geweldige ervaring gegeven. De post-apocalyptische serie eindigt ermee dat Joel (Pedro Pascal) het ziekenhuis binnenvalt en vrijwel iedereen neermaait om Ellie (Bella Ramsey) te redden.

De Fireflies zijn bereid Ellie te doden om een middel tegen het Cordyceps-virus te vinden. Joel stormt het ziekenhuis binnen en baant zich middels geweld een weg naar Ellie. We zien echter één iemand ontkomen, en gamers op Twitter hebben al een idee wie dit is.

Dochter van de chirurg


We zien hoe Joel er van achter de balie op los schiet. Rechts in beeld rent vervolgens iemand als een schaduw voorbij. Het enige dat je ziet is dat diegene het haar in een vlecht draagt en een rugzak heeft.





Peppermintfury is er vrij zeker van dat de makers Abby Anderson op een sneaky manier hebben geïntroduceerd. Abby is de dochter van Jerry Anderson. Deze laatste is de niet bij name genoemde chirurg die op het punt staat Ellie te opereren wanneer Joel daar op een definitieve manier een stokje voor steekt.

Als de fantheorie klopt dan is hiermee een link gelegd naar seizoen 2 van de bejubelde gameverfilming. De makers hebben op deze manier de kijker alvast kennis laten maken met de slechterik in het komende seizoen.

Kijk The Last of Us op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'South Park'-afleveringen moet je gezien hebben volgens Imdb
Series / Nieuws

Deze 'South Park'-afleveringen moet je gezien hebben volgens Imdb

Wie een aflevering van 'South Park' opnieuw wil zien kan voor het gemak de Imdb-ranglijst erbij pakken.

Toen de animatieserie South Park in 1997 begon, was deze in meerdere opzichten grenslverleggend. Wat vooral opviel was het feit dat de hoofdpersonages totaal lak hadden aan wat normaal gesproken als fatsoenlijk wordt gezien.

Gepaard met een flinke dosis satire heeft South Park inmiddels animatiegeschiedenis geschreven. Hieronder tref je drie afleveringen uit de Imdb-lijst, inclusief waarderingen. De hele lijst kun je hier bekijken.

Coon vs. Coon and Friends


In de eerste vijf seizoenen van de serie gebeurt het steevast dat Kenny op een gruwelijke manier aan zijn einde komt. Gek genoeg was hij gewoon weer in de daaropvolgende aflevering te zien, en leek iedereen zijn dood vergeten.

De reden van Kenny's onsterfelijkheid wordt in deze aflevering onthuld. Coon vs. Coon and Friends is het slot van een drieluik. De twee voorgaande delen zijn Coon 2: Hindsight en Mysterion Rises. Je kunt de aflevering echter ook los van de andere twee bekijken.

Plaats: 98
Score: 8,3

Woodland Critter Christmas


Stan komt een groep pluizige pratende dieren tegen in het bos. Dit zijn onder andere een beer, een wasbeer, een eekhoorn en een konijn. Ze zijn bezig om hun kerstboom op te tuigen en willen hierbij graag Stan's hulp. Ware het niet dat de pluizige diertjes satanisten zijn en hun boom bedoeld is voor de antichrist. Het is kortom een kerstaflevering in South Park-stijl.

Plaats: 7
Score: 9,1

Scott Tenorman Must Die


Deze aflevering wordt over het algemeen als één van de beste maar ook als één van de meest duistere van South Park gezien. Cartman is natuurlijk altijd al een behoorlijk fout mannetje geweest. In deze aflevering komen zijn anti-sociale trekjes voor het eerst boven water, en verandert hij van vervelend jongetje in een psychopaat in de dop.

Plaats: 1
Score: 9,5

South Park kun je hier bekijken.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans door het dolle na opvallend gerucht over 'Moon Knight' seizoen 2
Series / Nieuws

Fans door het dolle na opvallend gerucht over 'Moon Knight' seizoen 2

Het zou zomaar kunnen dat een nieuwe variant van Kang the Conqueror opduikt in Moon Knight.

Ongeveer een jaar geleden ging de Marvel-serie Moon Knight in premiere. De serie over een personage dat de krachten bezit van een Egyptische maangod werd positief ontvangen, en sindsdien circuleren er allerlei geruchten over de terugkeer van het personage gespeeld door acteur Oscar Isaac.

In een recente aflevering van de podcast The Cosmic Circle werd een nieuw gerucht de wereld in geholpen. In een mogelijk vervolgseizoen van Moon Knight zou namelijk een nieuwe variant van de superschurk Kang the Conqueror opduiken.

Ant-Man
Het MCU wordt bewoond door verschillende versies van de superschurk. Momenteel maakt een variant van Kang de bioscopen onveilig in de derde Ant-Man-film, Quantumania. Nu zingt dus het gerucht rond dat een andere variant van Kang op zal duiken in een tweede seizoen van Moon Knight .

Nog even afwachten
Het antwoord op de vraag of Kang inderdaad opduikt in het tweede seizoen van Moon Knight zal nog even op zich laten wachten. Recentelijk kondigde Marvel-baas Kevin Feige namelijk aan dat Disney het wat rustiger aan zal doen met het releasen van Marvel-series. Acteur Oscar Isaac liet onlangs wel al weten in gesprek te zijn met Marvel over een terugkeer van het personage.

Tot dan kunnen fans natuurlijk nog wel het eerste seizoen van Moon Knight bingewatchen. Bekijk hieronder de trailer over de avonturen van de man met de krachten van een maangod.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel Studios onthult verhaallijn van 'X-Men 97'
Series / Nieuws

Marvel Studios onthult verhaallijn van 'X-Men 97'

Eindelijk weten we meer over wat we kunnen verwachten van de aankomende comeback van The X-Men.

De verhaallijn van de nieuwe Marvel-serie X-Men '97 is bekendgemaakt. Hierdoor weten we eindelijk wat we precies kunnen verwachten van de aankomende animatieserie, waarin The X-Men een comeback zullen maken.

De serie, die op Disney+ zal verschijnen, zet de verhaallijnen voort die zijn geïntroduceerd in de fan-favorite X-Men: The Animated Series. Deze serie liep vijf seizoenen en is voor veel X-Men-fans tegenwoordig het startpunt.

Belangrijke personages


Het nieuws over de X-Men '97-synopsis kwam donderdagavond tijdens het Marvel Unlimited X-Men: 60 Uncanny Years Live Virtual Event. Het Twitter-account X-Men Updates deelde een beschrijving van de synopsis, die luidt als volgt:

"Storm en Wolverine proberen de X-Men voort te zetten. Magneto komt binnen en wil Charles Xavier vervangen. Sinister komt binnen om te proberen de X-Men voor eens en voor altijd te vernietigen".

Het is niet bekend of dit woord-voor-woord de letterlijke synopsis is die Marvel Studios officieel gebruikt voor X-Men '97, of dat dit enkel een beschrijving is van de verhaallijn die een panellid heeft gehoord. Het geeft echter wel een vrij goed overzicht van wie de belangrijke figuren in de serie zijn.

X-Men '97 verschijnt ergens deze zomer op Disney+. Seizoen 2 is al in de maak.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hints naar grote verrassingen in 'The Mandalorian' seizoen 3
Series / Nieuws

Hints naar grote verrassingen in 'The Mandalorian' seizoen 3

Er komen nog een paar grote verrassingen aan in dit derde seizoen van 'The Mandalorian'.

In een recent interview met StarWars.com hebben Jon Favreau en Dave Filoni (het creatieve team achter The Mandalorian) het gehad over het nieuwe seizoen van de serie. Hierin onthulden ze dat er nog een paar grote verrassingen aan zitten te komen…

Tijdens het interview hadden ze het onder andere over hoe moeilijk het was om Grogu een naam te geven. Ook vertelden ze dat er onderweg naar de laatste aflevering nog wat verrassende momenten aankomen.

Natuurlijk waren er al een aantal enorme schokken in de eerste twee seizoenen, waaronder het debuut van Ahsoka Tano (Rosario Dawson) en een verrassende cameo van Luke Skywalker (Mark Hamill).

Deel van het plezier


Over de verrassingen zegt Favreau het volgende:

"We houden van verrassingen. We vinden het leuk om elke aflevering iets te onthullen. Ik vind het leuk als iedereen het tegelijkertijd probeert te zien en er dan over praat en erop reageert, het bespreekt. Proberen te raden wat er daarna gebeurt. Dat is een deel van het plezier van het vertellen van verhalen in een serie".

"We willen ervoor zorgen dat er elke week een nieuw stuk informatie uitkomt en dat dingen worden opgelost manieren die misschien onverwacht zijn, maar die gerechtvaardigd en emotioneel resonerend en op karakter gebaseerd aanvoelen. Kijk, we hopen alleen dat mensen deze nieuwe reeks verhalen leuk vinden. Ik geniet zeker van wat ik hier doe. Hopelijk kunnen we het nog lang doen".

The Mandalorian is te zien op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vervolg in de maak voor duizelingwekkende film na groot succes op Netflix
Films / Nieuws

Vervolg in de maak voor duizelingwekkende film na groot succes op Netflix

Door het grote onverwachte succes op Netflix voor de film 'Fall', zijn de makers van deze thriller op grootse hoogte nu bezig met een vervolg voor de film.

De thriller uit 2022 kwam al snel na release de Top 10 binnen van Netflix. Niet alleen bij ons, maar internationaal deed de film het zo goed, dat een vervolg eraan gaat komen.

Synopsis 'Fall'


Vriendinnen Becky en Hunter zoeken graag de grenzen van hun angsten op. Wanneer Becky's man na een val komt te overlijden, besluiten ze om een verlaten radiotoren op te klimmen om zijn as te verstrooien. Wanneer alles mis gaat en ze vast komen te zitten, moeten ze al hun klimvaardigheden inzetten en worden ze op alle fronten op de proef gesteld.

Een tweede deel


Scott Mann, regisseur van Fall is al met ideeën in de weer. Het zal een nieuw verhaal moeten worden maar uiteraard op duizelingwekkende hoogte.
James Harris van Tea Shop Productions zei het volgende over een komend vervolg.

"We hebben een paar ideeën waar we mee aan de slag gaan. We willen niet iets maken dat aanvoelt als een copycat of minder dan de eerste."

Mogelijk willen ze Grace Caroline Currey (welke de rol van Becky vertolkte) bij de tweede film betrekken, maar er zijn nog geen beslissingen genomen. Jeffrey Dean Morgan speelde de vader van Currey in de eerste film. Het plan is om later dit jaar met het project aan de slag te gaan.

Netflix


De film ging afgelopen januari online op de dienst. Netflix heeft amper marketingmiddelen aan het releasen van de film besteedt wat het echter nog een grotere prestatie maakt dat de film het zo goed doet. Grote kans dat dit tweede deel uiteindelijk ook naar Netflix gaat komen.

Trailer


De succesvolle film kan je streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keert dit belangrijke Marvel-personage terug in 'Daredevil: Born Again'?
Series / Nieuws

Keert dit belangrijke Marvel-personage terug in 'Daredevil: Born Again'?

De opnames voor 'Daredevil: Born Again' zijn nog maar net begonnen of er is al wilde speculatie.

De aankondiging van de Daredevil-sequel Daredevil: Born Again vorig jaar was aanleiding voor fanatieke speculatie over welke Marvel-personages in de serie hun opwachting gaan maken.

Een van de geruchten die rondzingt is dat Krysten Ritter terugkeer als Jessica Jones, het personage uit de gelijknamige serie. Nu heeft een nieuw gerucht zijn intrede gedaan.

De opnames van de Daredevil-sequel hebben zich namelijk afgelopen week verplaatst naar Harlem. Een van de superhelden die woonachtig is in dit deel van New York is uiteraard Luke Cage.

Luke Cage


Luke Cage verscheen voor het eerst in het eerste seizoen van Jessica Jones, waarna hij zijn eigen solo-serie kreeg, die dezelfde naam droeg als het personage: Luke Cage. Hieronder de trailer voor seizoen 1 van die serie.



Terugkerende personages


Omdat de opnames zich verplaatst hebben naar Harlem wordt er momenteel dan ook fanatiek gespeculeerd of de superheld gespeeld door Mike Colter een van de personages uit de Defenders Saga is die terugkeert in de Daredevil-serie.

De terugkeer van Luke Cage zou niet de eerste terugkeer zijn van een personage uit het Netflix-tijdperk.

Punisher en meer


Het is al langer bekend dat acteurs Charlie Cox en Vincent D'Onofrio terugkeren om hun personages te spelen, en recentelijk werd bekend dat ook Jon Bernthal terugkeert als Frank Castle, beter bekend als The Punisher.

Lente 2024


Vooralsnog zullen fans moeten afwachten of het Marvel-personage inderdaad terugkeert. Het eerste seizoen van Daredevil: Born Again, dat maar liefst achttien episodes zal tellen, zal naar alle waarschijnlijk uitkomen in de lente van 2024.

She-Hulk


Daredevil zagen we voor het laatst in de serie She-Hulk die je gewoon kan kijken op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is wanneer we 'The Last of Us' seizoen 2 kunnen verwachten volgens Bella Ramsey
Series / Nieuws

Dit is wanneer we 'The Last of Us' seizoen 2 kunnen verwachten volgens Bella Ramsey

Bella Ramsey vertelt wanneer we seizoen 2 van de hitserie kunnen verwachten.

Nu we zeker weten dat The Last of Us doorgaat, is de hamvraag natuurlijk wanneer. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey was onlangs te zien bij Jonathan Ross en wist wat meer te vertellen.

De actrice was te gast in de bekende Britse talkshow. De Ierse acteur Liam Neeson zat die avond ook op de bank.

Schrijffase


The Independent bericht over Ramsey's uitspraken met betrekking tot het vervolgseizoen van The Last of Us. Momenteel zit het seizoen nog in de schrijffase, en de actrice vertelt: "Voorlopig gaan we nog niet filmen. Eind dit jaar of begin volgend jaar beginnen de opnames weer. Dat betekent dat het tweede seizoen eind 2024, dan wel begin 2025 te zien zal zijn".

Daarnaast hebben de makers Craig Mazin en Neil Druckmann in een interview met GQ aangegeven dat de rest van het verhaal over meerdere seizoenen verteld gaat worden. Voorlopig moeten de fans echter nog even geduld hebben voor het ongetwijfeld sterke vervolg te bekijken valt.

Kijk The Last of Us op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnieuw vertrek vast castlid in 'Grey's Anatomy' seizoen 19
Series / Nieuws

Opnieuw vertrek vast castlid in 'Grey's Anatomy' seizoen 19

Pal na het afscheid van Meredith wordt het vertrek van nog een vertrouwd gezicht aangekondigd.

Van een langlopende serie valt te verwachten dat er in de loop van de tijd nu eenmaal dingen veranderen. Nadat de titulaire hoofdpersoon Meredith Grey (Ellen Pompeo) is vertrokken, bericht Deadline dat haar halfzus Maggie Pierce (Kelly McCreary) ook weggaat.

Maggie is geboren uit een verhouding die Meredith's moeder Ellis (Kate Burton) destijds had met Richard Webber (Jim Pickens Jr.). Zij verscheen voor het eerst in seizoen 10.

Niet definitief


Maggie's afscheid is niet definitief, en net zoals Meredith zal zij nog in de serie te zien zijn. In een verklaring aan The Hollywood reporter gaf McCreary het volgende aan: " Ik ben dankbaar dat ik deze kans heb gehad en negen seizoenen lang Maggie's personage heb mogen verkennen. Ik kijk uit naar wat de toekomst mij nu zal brengen".

Hiermee zijn Chandra Wilson (Miranda Bailey) en Jim Pickens Jr. (Richard Webber) de enige twee acteurs die vanaf het allereerste begin in Grey's Anatomy te zien zijn geweest. Andere 'oudgedienden' zijn Kevin McKidd (Owen Hunt) en Jo Wilson (Camilla Luddington). Zij spelen vanaf seizoen 5, respectievelijk seizoen 8 in de serie.

Kijk Grey's Anatomy iedere dinsdagavond om 20.30 u op Net 5.

Ook kun je seizoen 1 tot en met 18 van Grey's Anatomy streamen op Disney+. Seizoen 19 zal hierop te zien zijn vanaf 1 juni 2023.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ zet deze week 11 nieuwe afleveringen online, van o.a. de hitserie 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 11 nieuwe afleveringen online, van o.a. de hitserie 'The Mandalorian'

Deze week gaat Disney+ door met hun hits maar voegt ook een paar nieuwe series toe.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Mandalorian (seizoen 3 - aflevering 4)



Verschijnt op: 22 maart
Genre: Actie / Avontuur / Fantasy
Kijk op Disney+

Synopsis: In The Mandalorian volgen we de avonturen van een solitaire premiejager in de buitenste regionen van het universum, ver verwijderd van de autoriteit van de New Republic.






Alaska Daily (seizoen 1 - aflevering 8)



Verschijnt op: 22 maart
Genre: Drama
Kijk op Disney+

Synopsis: Een journaliste wil helemaal opnieuw beginnen en gaat in Alaska aan de slag voor de plaatselijke krant in Anchorage.






9-1-1 (seizoen 6 - aflevering 6)



Verschijnt op: 22 maart
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Disney+

Synopsis: Een blik in het leven van de hulpdiensten die het eerste op de plaats van ongeval zijn en de mensen die in de meest angstaanjagende, schokkende en penibele situaties terecht komen






Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.


22 maart: 9-1-1: Lone Star (seizoen 4 - aflevering 4) - Actie / Drama / Thriller - Een brandweerman uit New York wordt overgeplaatst naar Austin, Texas waar hij de levens van mensen probeert te redden terwijl hij zijn eigen persoonlijke problemen probeert op te lossen.

22 maart: Call It Love (seizoen 1 - aflevering 9-10) - Drama - Deze romantische melodrama gaat over een man en een vrouw die betrokken zijn in een wraakplot waarbij zij de wraak vergeten en de verdriet omarmen als ze sympathie voor elkaar beginnen te ontwikkelen.

22 maart: Star Wars: The Bad Batch (seizoen 2 - aflevering 14) - Animatie / Avontuur / Actie - Een groep van experimentele elite-klonen proberen hun weg te vinden in het almaar veranderende universum na de gebeurtenissen van de Clone Wars.

22 maart: The Great North (seizoen 3 - aflevering 10) - Animatie / Komedie - De avonturen van een alleenstaande vader en zijn vreemde Alaskaanse familie.

22 maart: Big Bet (seizoen 2 - aflevering 8) - Actie / Drama / Criminaliteit - Een drama over een casinobaas die grote risico's neemt om weer terug in het spel te komen.

22 maart: My Family (seizoen 1 - aflevering 2) - Drama - Het perfecte leven van deze op het eerste gezicht gelukkige man stort in elkaar wanneer zijn dochter wordt ontvoerd. De man die dacht dat hij alles had, wordt geconfronteerd met vele beproevingen en krijgt te maken met de complexiteit van de menselijke natuur.

24 maart: Up Here (seizoen 1) - Komedie / Musical / Romantiek - Dit is het buitengewone verhaal van een doodnormaal stel als ze verliefd worden en ontdekken dat het grootste struikelblok voor gezamenlijk geluk misschien wel zij zelf zijn.

25 maart: Tokyo Revengers (seizoen 2 - aflevering 12) - Animatie / Actie / Drama - Hanagaki Takemichi realiseert zich aan het einde van zijn leven dat hij een onbevredigend leven heeft gehad. Plots wordt hij 12 jaar jaar terug in de tijd wakker en probeert alle noodlottige gebeurtenissen die staan te wachten te voorkomen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verrassend nieuws over nieuwe 'Star Wars'-serie 'The Acolyte'
Series / Nieuws

Verrassend nieuws over nieuwe 'Star Wars'-serie 'The Acolyte'

Niet alleen weten we hoeveel afleveringen er komen, maar het gaat blijkbaar ook met de tijd mee.

Sinds de overname van Lucasfilms door Disney regent het nieuwe producties rondom het Star Wars-universum. Binnenkort komt het nieuwe The Acolyte uit en volgens een opmerkelijke bron zijn we meer te weten gekomen over de serie.

Het blijkt namelijk uit de informatiepagina op de website van Sara Putt Associates, een talentenbureau, dat het aankomende The Acolyte acht afleveringen zal bevatten van elk ongeveer 60 minuten. De duur kan wat van elkaar verschillen maar het zal in dezelfde lijn als The Mandalorian doorgaan. Daarnaast blijkt er nog een opmerkelijke keuze gemaakt.

Tegenwoordig zijn intimiteitscoördinators nodig


De serie gaat namelijk ook een zogenoemde intimiteitscoördinator inzetten. Deze personen worden tegenwoordig ingezet op de set van film en televisieseries en zien erop toe dat tijdens de opname van intieme scènes een veilige sfeer bestaat tussen alle betrokkenen. Menig studio's gebruiken deze personen voornamelijk om aansprakelijkheid te voorkomen.

De nieuwe serie The Acolyte is zoals beschreven een serie uit het Star Wars-universum. Het vindt plaats aan het einde van het High Republic tijdperk, ongeveer 100 jaar voor de gebeurtenissen uit Star Wars: Episode I - The Phantom Menace in een wereld vol obscure geheimen en opkomende donkere krachten.

De serie zal in 2024 uitkomen, wanneer is nog niet precies bekend.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Game of Thrones'-ster vindt 'House of the Dragon' pijnlijk om naar te kijken
Series / Nieuws

Deze 'Game of Thrones'-ster vindt 'House of the Dragon' pijnlijk om naar te kijken

Deze hoofdrolspeler heeft een aantal afleveringen gezien, en vond dit een pijnlijke ervaring.

De voorloper van Game of Thrones is een succes gebleken. Vanzelfsprekend ontkomen hoofdrolspelers uit de laatstgenoemde serie niet aan de vraag of ze naar House of the Dragon hebben gekeken en wat ze er van vonden. Kit Harington (Jon Snow) vond het maar pijnlijk.

Harington speelt momenteel in de scifi-serie Extrapolations. Op de première had hij een kort interview met Extra, en legde hierin uit hoe hij tegenover House of the Dragon staat.

Afscheid van een wereld


"Ik heb de eerste paar afleveringen gezien," geeft de acteur aan. Op de vraag van de interviewer wat hij er van vondt, antwoordt Harington: "Ik vind dat ze het prima gedaan hebben, en er wordt fantastisch in geacteerd. Het is moeilijk voor me om naar te kijken, want ik heb zo lang in die wereld rondgelopen. Het is pijnlijk voor me".

Spin-off?


Harington is om begrijpelijke redenen gehecht aan de wereld van Westeros. Per slot van rekening was de serie acht jaar lang een deel van zijn leven. "Voor je eigen gevoel zie je andere mensen in jouw kostuums rondlopen," besluit de acteur lachend.

Op de geruchten over een spin-off over Jon Snow wenste hij niet te reageren, wat natuurlijk een mogelijkheid zou bieden om terug te keren naar de fictieve Westeros-wereld.

Je kunt House of the Dragon zien op HBO Max.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tijdslijn van 'The Walking Dead' wordt nog meer een rommeltje
Series / Nieuws

Tijdslijn van 'The Walking Dead' wordt nog meer een rommeltje

De tijdlijn van 'The Walking Dead' was al een rommel, maar het wordt alleen maar erger.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Plannen voor de toekomst van The Walking Dead suggereren dat de tijdlijn op het punt staat wel erg rommelig te worden. Zelfs nu de originele serie afgelopen is, is het met de vele spin-offs drukker dan ooit.

Fear the Walking Dead staat op het punt om de originele serie in te halen, aangezien een tijdsprong van zeven jaar in de tweede helft van seizoen 8 is bevestigd. Het lijkt er echter op dat er meer verwarring gecreëerd gaat worden in 2023.

Tijdsprong


Wat we tot nu toe weten over de avonturen van Maggie en Negan, bevestigt dat ongeacht de tijdsprong in FTWD, de tijdlijnen niet op één lijn zullen komen. Zoals blijkt uit de leeftijd van Herschel in de marketing, zal Dead City zich jaren later afspelen, wat betekent dat de verhalen van Negan en Maggie in ieder geval ver vooruit zullen lopen op FTWD.

De tijdsprong van zeven jaar in FTWD heeft er misschien voor gezorgd dat de serie dichterbij The Walking Dead in de tijdlijn is geduwd, waardoor de meeste van de spin-offs samen hadden kunnen werken, maar Dead City verhindert dit.

Rick & Michonne


De serie over Rick en Michonne maakt het nog erger, aangezien hun cameo in de finale suggereert dat hun spin-off zich gedeeltelijk in het verleden zal afspelen.

De scène van Rick speelde zich af kort voor het vertrek van Michonne in seizoen 10, wat een hint geeft naar het startpunt van de serie. Maar aangezien er zoveel is om op in te gaan met betrekking tot wat Rick allemaal gedaan heeft, is de kans groot dat de serie beide tijdsperioden zal moeten verkennen.

Daryl Dixon


Ten slotte is er de vraag waar de serie van Daryl past in de puinhoop van een tijdlijn waar The Walking Dead momenteel mee bezig is. Tenzij hij op de een of andere manier onmiddellijk nadat hij wegkomt uit Alexandrië zijn weg naar Frankrijk vindt, zou er enige tijd moeten verstrijken voordat zijn spin-off begint.

Dat hij Judith en RJ jarenlang achter zich laat, is moeilijk voor te stellen, en daarom moet zijn spin-off het vóór Dead City worden geplaatst. Maar als dat het geval is, zou The Walking Dead het risico lopen dat geen van de vier series overeenkomen met elkaar.

The Walking Dead is te zien op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fantastische reactie van Jim Parsons op sneaky relatie achter de schermen van 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Fantastische reactie van Jim Parsons op sneaky relatie achter de schermen van 'The Big Bang Theory'

Het verhaal achter het telefoontje waarin Kaley Cuoco en Johnny Galecki hun relatie bekend maakten.

In hitserie The Big Bang Theory speelde er niet alleen op het scherm het nodige, maar ook achter de schermen was er het nodige drama.

Boek over de serie


In het vaker aangehaalde boek 'The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series' geschreven door Jessica Radloff wordt er ook aandacht besteed aan de relatie die Kaley Cuoco en Johnny Galecki met elkaar kregen.

Volgens Kaley Cuoco voelde ze zich vanaf het allereerste begin aangetrokken tot Galecki, maar in eerste instantie begreep hij niet dat er met hem werd geflirt. Op een zeker moment kregen de twee een relatie en stond Galecki erop om hun relatie geheim te houden.

Cuoco extravert


De extraverte Cuoco vond dit erg lastig maar ze hebben het erg lang stil gehouden, De showrunner Chuck Lorre betrapte het paar minstens één keer, maar ook hij zweeg erover. Maar uiteindelijk besloot Cuoco de rest van de cast te informeren en wilde zij hen niet langer voorliegen.

Telefonade


De onthulling vond uiteindelijk plaats met een telefoontje van Galecki naar Parsons. Cuoco herinnerde zich: "We bellen Jim op de luidspreker, en Johnny zegt: 'Ik ben verliefd op Kaley', of 'Ik wil echt bij Kaley zijn', en Jim zegt: 'Ah! Weet zij dat ook?!'."

"Ik begon te lachen en riep: 'Ja, ik weet het! Ik ben hier!' Jim dacht dat Johnny hem vertelde dat hij me leuk vond en me dat ging vertellen. Het was de schattigste reactie, zo van: 'Weet ze het?!'

Relatie voorbij


De relatie tussen Cuoco en Galecki werd uiteindelijk beëindigd toen de serie nog liep, maar ze gingen op een goede manier uit elkaar zodat dat de serie nooit dwars heeft gezeten.

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Marvel-serie is een enorme belediging voor originele Avenger
Series / Nieuws

Nieuwe Marvel-serie is een enorme belediging voor originele Avenger

Black Widow is compleet genegeerd in de nieuwe Marvel-serie die gaat over alle vrouwelijke superhelden.

De nieuwste Marvel-serie zet alle vrouwelijke helden even in de spotlight. Hoewel dit heel goed klinkt, is het eigenlijk een hele grote belediging voor originele Avenger Black Widow.

De serie MPower kijkt naar de verhalen van alle vrouwelijke Marvel superhelden en kwam uit op Internationale Vrouwendag. Klinkt hartstikke goed, toch?

In theorie was de serie een heel goed idee, maar in de praktijk ging het fout bij misschien wel de meest cruciale vrouwelijke Avenger, Black Widow (Scarlett Johansson).

Totaal genegeerd


Natasha Romanoff, beter bekend als Black Widow, is één van de originele Avengers. Scarlett Johansson is dus ook al heel lang onderdeel van de franchise. Het zou dan ook logisch zijn dat ze een speciaal plekje zou krijgen in de nieuwe serie, maar dat was niet het geval.

Black Widow is namelijk helemaal niet te zien in MPower. De serie zou dus een viering moeten zijn van alle vrouwelijke superhelden in de MCU, maar de originele en meest cruciale vrouwelijke Avenger wordt totaal genegeerd.

Bekijk hieronder de beste momenten van Black Widow en stream MPower op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.