Opnieuw vertrek vast castlid in 'Grey's Anatomy' seizoen 19

Pal na het afscheid van Meredith wordt het vertrek van nog een vertrouwd gezicht aangekondigd.

Valeria Milić, 19-03-2023 09:50

Van een langlopende serie valt te verwachten dat er in de loop van de tijd nu eenmaal dingen veranderen. Nadat de titulaire hoofdpersoon Meredith Grey (Ellen Pompeo) is vertrokken, bericht Deadline dat haar halfzus Maggie Pierce (Kelly McCreary) ook weggaat.
Maggie is geboren uit een verhouding die Meredith's moeder Ellis (Kate Burton) destijds had met Richard Webber (Jim Pickens Jr.). Zij verscheen voor het eerst in seizoen 10.

Niet definitief

Maggie's afscheid is niet definitief, en net zoals Meredith zal zij nog in de serie te zien zijn. In een verklaring aan The Hollywood reporter gaf McCreary het volgende aan: " Ik ben dankbaar dat ik deze kans heb gehad en negen seizoenen lang Maggie's personage heb mogen verkennen. Ik kijk uit naar wat de toekomst mij nu zal brengen".

Hiermee zijn Chandra Wilson (Miranda Bailey) en Jim Pickens Jr. (Richard Webber) de enige twee acteurs die vanaf het allereerste begin in Grey's Anatomy te zien zijn geweest. Andere 'oudgedienden' zijn Kevin McKidd (Owen Hunt) en Jo Wilson (Camilla Luddington). Zij spelen vanaf seizoen 5, respectievelijk seizoen 8 in de serie.

Kijk Grey's Anatomy iedere dinsdagavond om 20.30 u op Net 5.

Ook kun je seizoen 1 tot en met 18 van Grey's Anatomy streamen op Disney+. Seizoen 19 zal hierop te zien zijn vanaf 1 juni 2023.

Lees meer over: Greys Anatomy, Ellen Pompeo, James Pickens, Chandra Wilson, Kevin McKidd, Kelly McCreary

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos