search
Netflix komt deze week met 9 nieuwe series waaronder het nieuwe 'The Night Agent'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 9 nieuwe series waaronder het nieuwe 'The Night Agent'

Naast veel drama en reality zet Netflix deze week in op spanning in een nieuwe Netflix Original.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Cidade Invisí­vel (seizoen 2)Verschijnt op: 22 maart
Genre: Criminaliteit / Drama / Fantasie
Kijk op Netflix

Synopsis: Een ondergrondse wereld wordt bewoond door mythische wezens die zijn ontstaan uit een diepe lijn van Braziliaanse volksverhalen. Een detective zit vast in een moordonderzoek dat hem in het midden van een gevecht tussen deze twee werelden plaatst.

Waco: American Apocalypse (seizoen 1 - Aflevering 1-3)Verschijnt op: 22 maart
Genre: Documentaire / Criminaliteit
Kijk op Netflix

Synopsis: Deze docuserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de beruchte 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende religieuze groepering in 1993.

The Night Agent (seizoen 1)Verschijnt op: 23 maart
Genre: Actie / Drama / Thriller
Kijk op Netflix

Synopsis: Een FBI-agent die laag in de hiërarchie staat en in de kelders van het Witte Huis werkt heeft maar één taak: het bemannen van een speciale telefoonlijn die werkelijk nooit over gaat. Tot nu.


Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

20 maart: Vinland Saga (seizoen 2 - aflevering 9) - Animatie / Actie / Avontuur - Thorfinn gaat op een zoektocht naar de moordenaar van zijn vader om wraak te nemen en met hem in duel te gaan en zijn leven te beëindigen in een poging een eervolle strijder te zijn en zijn vader te eren.

22 maart: El Reino (seizoen 2) - Criminaliteit / Drama - Na de moord op zijn running mate, wordt een controversiële televisie-evangelist de presidentskandidaat van Argentinië. Maar niets aan hem is zo heilig als het lijkt.

22 maart: Lauchhammer - Tod in der Lausitz (seizoen 1) - Criminaliteit / Drama / Mysterie - Een gruwelijke moord brengt rechercheur Maik Briegand terug naar zijn geboorteplaats, waar hij ook moet afrekenen met zijn traumatische verleden.

24 maart: Love is Blind (seizoen 4) - Reality-TV / Romantiek - Is een emotionele band sterker dan lichamelijke aantrekkingskracht? Singles proberen een partner te vinden en verliefd te worden zonder elkaar in het echt te zien. Gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey.

24 maart: Soy Georgina (seizoen 2) - Reality-TV - Een onthullende blik op het leven van Georgina Rodrí­guez: model, moeder, influencer, zakenvrouw, danseres en Cristiano Ronaldo's partner.

26 maart: Crash Course in Romance (seizoen 1 - aflevering 15-16) - Komedie / Romantiek - Een voormalig nationale handbalspeelster is tegenwoordig een winkeleigenaar om zo voor haar familie te zorgen terwijl ze worstelt met de eetstoornis van haar dochters leraar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen