search
Maker 'The Last of Us' teaset de komst van dit nieuwe personage in 2e seizoen
Series / Nieuws

Maker 'The Last of Us' teaset de komst van dit nieuwe personage in 2e seizoen

Een belangrijk nieuw personage zal haar opwachting maken in het aankomende seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Spelers van de videogame waarop de serie The Last of Us is gebaseerd zullen vast al bekend zijn met het personage Abby. In de tweede game heeft ze een belangrijk aandeel in het verhaal en maker Neil Druckmann verwelkomt haar nu officieel.

Nu de cast en crew zich alvast voorbereiden op het werken aan het tweede seizoen bericht de maker van de originele videogames Druckman op social media de komst van Abby. Nu de reis van Joel en Ellie in de serie er op zit, en de Fireflies gedecimeerd zijn besluiten ze te settelen in Jackson voor een verder vredig leven. Maar dat is helaas van korte duur.

Wordt Joel's liefde voor Ellie noodlottig?


Nu de komst van Abby eraan zit te komen zal in het tweede seizoen duidelijk worden waarom het misschien niet het beste idee van Joel was om die dokter te vermoorden. In zijn razernij vermoord hij zo'n beetje iedereen die een geneesmiddel voor de Cordyceps-infectie probeert te vinden. Al snel zal Joel ondervinden dat zijn daden ook gevolgen zullen hebben.

Die dokter die Joel vermoorde heeft namelijk een dochter. En die dochter heet Abby. En Abby is op zoek naar wraak. Ze is zelf onderdeel van een verzetsbeweging en wordt een van de leiders na de bevrijding van Seattle dat in de greep van FEDRA was. Door haar macht is ze in staat een zoektocht naar de moordenaar van haar vader te organiseren.

Kijk tot die tijd nog eens de reis van Joel en Ellie in The Last of Us op HBO Max.

Bekijk op instagram





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen