search
3 splinternieuwe films pakken Netflix en Disney+ helemaal in
Films / Featured

3 splinternieuwe films pakken Netflix en Disney+ helemaal in

Andere foute beelden dan je denkt, moordenaars opsporen en een gevat sprookje.

Op zoek naar een goede, nieuwe film? Check hieronder de tips van de collega's van FilmTotaal over de nieuwste films op Disney+ en Netflix.

Money Shot: The Pornhub Story | Netflix



Veel kijkers staan met hun bek vol tanden wanneer deze documentaire de culturele en juridische kanten van 's wereld bekendste pornografiewebsite aankaart. Recensent Richard Korpel is lovend over deze verrassende aanpak en geeft de documentairefilm 3.5 sterren.

Hij stelt er wel kritisch bij: "Het is knap dat de documentaire je steeds weer dwingt je (voor)oordelen terug te nemen, maar de prijs is hoog. Het verhaal is soms herhalend, het behandelt een beperkt aantal dimensies en het is desondanks erg chaotisch. Pas op het einde komt er een ook maar enigszins overzichtelijke conclusie bovendrijven."

Lees de rest van de recensie.

Boston Strangler | Disney+



Keira Knightley en Carrie Coon spelen het waargebeurde verhaal van de Boston Strangler uit, die vrouwen in Boston op gruwelijke wijze vermoordde. De journalistieke queeste om de dader te vinden wordt echter maar matig in beeld gebracht, wat de hoofdrolspelers met hun performance moeten redden.

Jacoline Maes gaf vandaar de film slechts 3 sterren. Ze vond: "Hoewel 'Boston Strangler' met een aantal twists komt, is de spanningsboog daarvan matig. Sommige hints zijn erg duidelijk en geven sterk de richting aan waar [Kinghtley's] Loretta uiteindelijk op uitkomt."

Lees de rest van de recensie.

The Magician's Elephant | Netflix



In deze gevatte film wordt een sprookje in een nieuw jasje gestoken. Het levert een alleraardigste film op zonder een speciaal verhaal of veel vernieuwends volgens Mitchell van Vuren. Alsnog blijft het voor een familiefilm prima koek.

Daarom kreeg de film 3 sterren van hem. Hij beargumenteerde: "Het is een oprecht gevoel voor verhaalvertelling en visuele humor dat de film zijn glans geeft. 'The Magician's Elephant' is en blijft een dertien in een dozijn verhaal, maar als je het heel graag wilt kan de film je weer voor even laten geloven."

Lees de rest van de recensie.

Aanbevolen artikelen