search
Michelle Yeoh is de ster van 2023 met deze 3 grote topseries
Series / Featured

Michelle Yeoh is de ster van 2023 met deze 3 grote topseries

De Oscars zijn enkel het begin voor de 60-jarige actrice uit Maleisië.

Na de grote zege voor Aziatische representatie bij de Oscars staat de Maleisische Michelle Yeoh in de schijnwerpers voor haar eerdere werk in Hong Kong en Hollywood. Maar hierna zijn we nog lang niet van haar af - check hieronder in welke grote series ze verder nog zal verschijnen in 2023.

American Born Chinese | Disney+ | Vanaf 24 mei 2023Als de Chinese godin Guanyin maakt Yeoh haar opwachting in de aankomende Disney-serie American Born Chinese. Samen met acteurs Daniel Wu, Stepahnie Hsu en Ke Huy Quan vertelt ze een mythologisch verhaal dat gegrond is in de Chinese folklore en de migrantenervaring van Chinezen in de VS.

De synopsis van de serie luidt: "Jin Wang, die worstelt met zijn leven thuis en op school, ontmoet de nieuwe buitenlandse uitwisselingsstudent op zijn school, waardoor hij betrokken raakt bij een epische strijd tussen goden uit de Chinese mythologie."The Brothers Sun | Netflix | Ergens in 2023Michelle Yeoh en Justin Chien worden onderdeel van de onderwereld van Taipei in deze duistere familiesoap van Netflix van dezelfde makers als American Horror Stories.

In de serie zullen twee vervreemde Taiwanese broers centraal staan. De ene is een student in Los Angeles, de ander een onderdeel van de triaden van Taipei. Yeoh speelt Mama Sun, hun zorgzame moeder die enkel het beste met haar radicaal verschillende zoons voor heeft.

Ark: The Animated Series | platform onbekend | Ergens in 2023De animatieserie die dient als de remake van de bekende Ark-videogame kan rekenen op grote namen, waaronder Gerard Butler, David Tennant, Vin Diesel, Russell Crowe en Yeoh. Er is verder nog weinig bekend over de release of over het kanaal of VOD-platform dat de distributie verzorgt.

In de serie wordt paleontologe Helena mysterieus geteleporteerd naar een andere wereld. Daar spoelt ze aan op een vreemd eiland en wordt ze maatjes met een wilde dodo, om vervolgens te ontdekken dat deze wordt opgejaagd door de mannelijke jager Bob. Nadat ze ontdekt hebben dat de twee op dezelfde manier naar deze wereld zijn gekomen, leert Bob Helena hoe te overleven in deze bizarre wereld.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen