Nick Zano gecast in 'Minority Report'

De nieuwe serie is een vervolg op de gelijknamige film van Steven Spielberg uit 2002.

Zilko Tarici, 03-07-2015 16:58

Fox heeft een nieuwe acteur gecast voor de rol van Arthur in de nieuwe serie Minority Report, gebaseerd op de gelijknamige film van Steven Spielberg uit 2002, die op zijn beurt weer gebaseerd was op het korte verhaal van Philip K. Dick.
Stark Sands speelt de hoofdrol van Dash, een van de drie Precogs uit de film die nu tien jaar na de opheffing van de Precrime-divisie een normaal leven leidt. Dash heeft nog steeds visioenen van de toekomst en ontmoet een rechercheur (Meagan Good) die door haar verleden wordt getreiterd en hem probeert te helpen iets met zijn gave te doen.

De andere twee precogs waren Samantha en Arthur, de tweelingbroer van Dash. Het was eigenlijk de bedoeling dat Sands ook de tweelingbroer zou spelen, maar daar hebben de makers nu toch van af gezien. Fox heeft nu Nick Zano (The Final Destination gecast als Arthur, wat betekent dat het niet langer een eeneiige, maar een twee-eiige tweeling betreft. Het lijkt er nu dus wel op dat verschillende scenes uit de pilot-aflevering opnieuw gefilmd moeten worden.

In de serie is Arthur het tegenovergesteld van Dash, door de verschillende opvoeding die de twee hebben genoten. Hij gebruikt zijn gaven om persoonlijke macht en rijkdom te vergaren.

De eerste aflevering van Minority Report zal op 21 september dit jaar worden uitgezonden.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: nick zano, stark sands, minority report, meagan good, steven spielberg

Populair nieuws