Nieuwe trailer: 'Bojack Horseman'

Seizoen 2 van de serie is vanaf 17 juli te zien op Netflix.

Michelle Iwema, 02-07-2015 14:29

BoJack Horseman is terug met een B.N.A., oftewel een Brand New Attitude. Op 17 juli lanceert Netflix het tweede seizoen, waarvan je hieronder de trailer kunt bekijken. Het zal bestaan uit 12 nieuwe afleveringen, waarin BoJack Horseman op zoek gaat naar een betere versie van zichzelf. Er zullen veel stemmencameo's zijn, zoals Lisa Kudrow als de uil Wanda Pierce, de vriendin van Bojack.
De serie gaat over de legendarische jaren '90 sitcom-ster BoJack, die in seizoen 1 probeerde zijn weg te vinden door een warboel van zelfhaat, whiskey en mislukte relaties. Inmiddels heeft Bojack zijn droomrol te pakken. Maar om die rol te behouden, moet hij zijn 'oude ik' van zich afschudden. In het nieuwe seizoen wordt Bojack geconfronteerd met zichzelf en moet hij laten zien dat hij wel degelijk in staat is om daadwerkelijk te veranderen.

Will Arnett vertolkt opnieuw de stem van BoJack Horseman. Verder is Aaron Paul te horen als Tood Chavez, Amy Sedaris als Prinses Carolyn, Alison Brie als Diane Nguyen en Paul F. Tompkins als Mr. Peanutbutter.


Bron: Netflix

Lees meer over: Bojack Horseman, Bojack, Netflix, Bojack Netflix, seizoen

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam