Bruce Campbell terug als Ash op eerste officiële foto 'Ash vs. Evil Dead'

Groovy.

Zilko Tarici, 02-07-2015 16:26


Starz heeft de eerste officiële foto van Ash vs. Evil Dead vrijgegeven, een tv-vervolg op de befaamde Evil Dead-franchise. Op deze foto zien we Bruce Campbell voor het eerst in bijna 25 jaar als het iconische horror-personage Ash, compleet met kettingzaag! De foto kun je hierboven bekijken.

De serie gaat over een aan lager wal geraakte Michigan State Trooper genaamd Amanda Fisher (Jill Marie Jones), die na de gruwelijke moord op haar partner op zoek gaat naar Ash (Campbell), om aan te tonen dat hij verantwoordelijk is voor de misdaad. Amanda komt er echter al snel achter dat Ash en zijn kornuiten de enige hoop zijn tegen de plaag van de Evil Dead.

De opnames van de serie gingen afgelopen lente van start in Nieuw-Zeeland. Starz zal later dit jaar in totaal tien half uur durende afleveringen van de serie uitzenden. Sam Raimi regisseerde de eerste aflevering van Ash Vs Evil Dead. Hij schreef deze samen met zijn broer Ivan, Craig DiGregorio en Tom Spezialy. Raimi zal de serie produceren samen met Campbell, Rob Tapert en DiGregorio.

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: ash vs evil dead, evil dead, rob tapert, bruce campbell, sam raimi, lucy lawless, mimi rogers

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix