search
'Fear the Walking Dead' seizoen 8 krijgt eerste trailer
Series / Trailer

'Fear the Walking Dead' seizoen 8 krijgt eerste trailer

De spin-off over de lopende doden vindt helaas zijn einde met dit seizoen.

Helaas komt Fear the Walking Dead ten einde, maar in beter nieuws heeft AMC nu de trailer uitgebracht voor het achtste en laatste seizoen van de prequelserie. Bekijk de trailer gauw hieronder.

Het laatste seizoen zal naar verluidt worden verdeeld over twee segmenten van zes afleveringen. Bij de promotie van dit seizoen op WonderCon werd tevens bevestigd dat de personages een tijdsprong zullen maken van zeven jaar.



Wat staat ons in seizoen 8 te wachten?


Het nieuwe seizoen begint met de pogingen van Morgan en Madison om Mo te redden. Hun plannen lopen echter niet geheel zoals verwacht, en nu leven Morgan, Madison en de andere onder het gruwelijke bewind van PADRE.

Morgans dochter Mo lijkt de enige manier te zijn om de toekomst minder donkerkleurig te maken voor de personages, en ze zullen alles op alles moeten zetten om die toekomst te gaan realiseren.


Verschijnen van het nieuwe seizoen


De eerste helft van de twaalf afleveringen zal worden uitgebracht vanaf 14 mei op AMC en AMC+. De tweede helft zal beginnen later dit jaar. Check de eerdere seizoenen nu bij Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen