search
Disney+ komt in april met 15 nieuwe series en vele afleveringen
Series / Nieuws

Disney+ komt in april met 15 nieuwe series en vele afleveringen

Komende maand gaat Disney+ door met de classics en komt er een hoop nieuws.

Disney+ zet in april weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste / meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.


The Mandalorian (seizoen 3 - aflevering 6-8)



Verschijnt op: 5, 12, 19 april
Genre: Actie / Avontuur / Fantasy
Kijk op Disney+

Synopsis: In The Mandalorian volgen we de avonturen van een solitaire premiejager in de buitenste regionen van het universum, ver verwijderd van de autoriteit van de New Republic.





Tiny Beautiful Things (seizoen 1)



Verschijnt op: 7 april
Genre: Komedie / Drama
Kijk op Disney+

Synopsis: Een vrouw wordt met enige tegenzin de zogenoemde Dear Sugar. Een anonieme en geprezen advies columnist alles terwijl haar eigen leven op zijn kop staat.





The English (seizoen 1)



Verschijnt op: 12 april
Genre: Drama / Western
Kijk op Disney+

Synopsis: In The English volgen we een vrouw als ze wraak wil nemen op de man waarvan zij vind dat hij verantwoordelijk is voor de dood van haar zoon.





Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die komende maand op Disney+ verschijnen.

1 april: Tokyo Revengers (seizoen 2 - aflevering 13) - Animatie / Actie / Drama - Hanagaki Takemichi realiseert zich aan het einde van zijn leven dat hij een onbevredigend leven heeft gehad. Plots wordt hij 12 jaar jaar terug in de tijd wakker en probeert alle noodlottige gebeurtenissen die staan te wachten te voorkomen.

3, 10 april: Call It Love (seizoen 1 - aflevering 13-16) - Drama - Deze romantische melodrama gaat over een man en een vrouw die betrokken zijn in een wraakplot waarbij zij de wraak vergeten en de verdriet omarmen als ze sympathie voor elkaar beginnen te ontwikkelen.

5, 12, 19 april: 9-1-1 (seizoen 6 - aflevering 8-10) - Actie / Drama / Thriller - Een blik in het leven van de hulpdiensten die het eerste op de plaats van ongeval zijn en de mensen die in de meest angstaanjagende, schokkende en penibele situaties terecht komen.

5,12, 19, 26 april: 9-1-1: Lone Star (seizoen 4 - aflevering 6-9) - Actie / Drama / Thriller - Een brandweerman uit New York wordt overgeplaatst naar Austin, Texas waar hij de levens van mensen probeert te redden terwijl hij zijn eigen persoonlijke problemen probeert op te lossen.

5 april: Alaska Daily (seizoen 1 - aflevering 10) - Drama - Een journaliste wil helemaal opnieuw beginnen en gaat in Alaska aan de slag voor de plaatselijke krant in Anchorage.

5 april: The Crossover (seizoen 1) - Drama / Familie / Sport - De jongens groeien langzaam op, binnen en buiten het veld, als hun voormalige pro-basketballer vader zich probeert aan te passen aan een leven na de sport en een moeder eindelijk haar eigen dromen kan achtervolgen.

5 april: The Good Mothers (seizoen 1) - Criminaliteit / Drama - Drie vrouwen die in de meest dodelijke en rijkste families zijn geboren van de Italiaanse maffia besluiten samen te werken met een moedige openbaar aanklager om het systeem van binnenuit kapot te maken.

5, 12, 19, 26 april: The Great North (seizoen 3 - aflevering 12-15) - Animatie / Komedie - De avonturen van een alleenstaande vader en zijn vreemde Alaskaanse familie.

5 april: Viaje al centro de la tierra (seizoen 1) - Avontuur / Familie / Fantasie - Diego droomt ervan om de behaalde prestaties uit zijn videogamen om te zetten naar ontdekkingstochten in het echte leven.

12 april: Rennervations (seizoen 1) - Documentaire - Hollywoodster Jeremy Renner is op reis over de hele wereld om verschillende gemeenschappen te helpen door allerlei unieke voertuigen te helpen bouwen.

22 april: Secrets of the Elephants (seizoen 1) - Documentaire / Avontuur - Olifanten zijn altijd al een bron van wonder en mysterie geweest met hun rijke, emotionele levens en een bijna bovennatuurlijke manier van het navigeren over de wereld.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen