search
Trekkies hopen op deze nieuwe 'Star Trek'-serie na 'Picard'
Series / Nieuws

Trekkies hopen op deze nieuwe 'Star Trek'-serie na 'Picard'

De huidige Star Trek-sequel is nog niet afgelopen of fans zijn al enthousiast over een mogelijke nieuwe serie.

Momenteel is het derde seizoen van de Star Trek-sequel Picard in volle gang met zes van de tien episodes al gepubliceerd. Paramount heeft al duidelijk gemaakt dat het huidige seizoen het laatste seizoen zal zijn van die serie, maar dat betekent natuurlijk niet dat het ook het einde is van de Star Trek-franchise.

Legacy


Sociale media werden de afgelopen dagen gedomineerd door de hashtag #StarTrekLegacy, een verwijzing naar een nieuwe serie die fans graag zouden zien.

Spinoff


De serie zou een spinoff moeten worden van Picard, en zich moeten richten op personages uit het huidige derde seizoen van die serie. Personages die genoemd worden zijn de La Forge-zussen, Jack Crusher en Seven of Nine. Enkele van de acteurs hebben zich online al positief uitgesproken over het idee.

Vanuit de kant van de studio is nog geen officiƫle berichtgeving gekomen, maar met het einde van Picard in zicht zou dat zomaar snel kunnen veranderen.

Laatste seizoen


Voorlopig kunnen fans in ieder geval nog genieten van het laatste seizoen van Star Trek Picard, dat hier te bekijken is op Amazon Prime video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen