Batman in tv-series: Deze 4 series moet je volgens Rotten Tomatoes gezien hebben

Het Batman-universum is nog veel groter dan je zou denken.

Mitchell van Vuren, 29-03-2023 10:27

Met het oog op de onlangs uitgebrachte Gotham Knights en de aankomende spinoff-serie over The Penguin blikken we terug op een langere geschiedenis van Batman-series. Gebaseerd op de Average Audience Score van Rotten Tomatoes zetten we de beste ervan op een rijtje.

5. Gotham | 67%


In de serie onderzoekt Gordon in een ver verleden de moord op de ouders van Bruce Wayne. De serie, die liep van 2014 tot 2019, richt zich op de opkomst van de bekende schurken die de stad Gotham bedreigen.


4. Batman: The Brave and the Bold | 89%


In deze hommage aan de gouden tijd van de strip wordt de klassieke Batman gecombineerd met minder bekende personages uit het DC-universum met dezelfde gehalte aan vermaak.


3. Batman Beyond | 89%


In een toekomstige variant van Gotham City moet de jonge Terry McGinnis de mantel van Batman overnemen onder het wakend oog van de inmiddels gepensioneerde Bruce Wayne.2. The Batman | 92%


Deze serie, die liep van 2004 tot 2008, biedt een frisse kijk op de Batman-mythologie en volgt de vroege carrière van Batman en zijn gevechten tegen bekende schurken zoals The Joker, The Penguin en Catwoman.1. Batman: The Animated Series | 92%


Deze iconische animatieserie, die liep van 1992 tot 1995, is een ware klassieker onder de Batman-series en keert nog vaak terug in hedendaagse memecultuur.


Lees meer over: batman, serie, dc, hbo max, batman the animated series, gotham

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix