Setfoto onthult onverwachte terugkeer schurk in 'Daredevil: Born Again'

Verschijning van deze schurk in de nieuwe Marvel-serie is wel érg onverwacht.

Valeria Milić, 29-03-2023 09:14

Ondanks de eerdere berichten dat sommige Marvel-series later uit zullen komen dan gepland, gaat het filmen onverminderd door. De setfoto van Daredevil: Born Again die op Twitter te zien is mag dus geen verrassing zijn.
Het personage op de foto is daarentegen zeker onverwacht. Het gaat om Wilson Fisk, oftewel Kingpin (Vincent D'Onofrio). Toen we hem voor het laatst zagen, in Hawkeye, hield Echo (Alaqua Cox) immers een pistool op hem gericht.

Mysterieus herstel

De grote vraag is hoe Kingpin wist te onkomen aan de dodelijke Echo. In Hawkeye draait de camera weg op het moment dat het schot te horen is.


Eén mogelijkheid is dat Daredevil: Born Again zich afspeelt vóór de gebeurtenissen in Hawkeye. Dit verklaart zowel Kingpin's terugkeer als het feit dat hij niets lijkt te mankeren.

Een andere optie is dat hij is hersteld van zijn verwondingen, waarbij hij de natuur een handje heeft geholpen middels verboden middelen. In Hawkeye zagen de kijkers al dat Kingpin een stuk sterker was geworden vergeleken met de eerste 'Daredevil'-serie (2015 - 2018). In de MCU-wereld is het zeker mogelijk dat personages chirugische, dan wel chemische aanpassingen ondergaan om hun kracht te vergroten.

De plot is vooralsnog in geheimzinnigheid gehuld dus de fans moeten nog even geduld hebben voordat bekend wordt hoe Kingpin terug heeft kunnen keren.

Daredevil: Born Again wordt in 2024 verwacht op Disney+.

Lees meer over: Daredevil Born Again, Charlie Cox, Vincent Donofrio, Jon Bernthal

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix