search
Slecht nieuws voor de hitserie 'Billions' in aantocht?
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor de hitserie 'Billions' in aantocht?

Hoofdrolspeler verspreekt zich in een interview over de toekomst van de serie.

Billions gaat inmiddels het zevende seizoen in. Het verhaal draait om het machtsspel tussen de sluwe en meedogenloze investeerder Bobby Axelrod (Damian Lewis) en openbaar aanklager Chuck Rhoades (Paul Giamatti) in de financiële wereld van New York.

De premièredatum van seizoen 7 is nog niet bekendgemaakt. Wel deed Dan Soder, die Dudley Mafee speelt, per ongeluk een mededeling toen hij te gast was in het sportprogramma Football Night in Chicago.

Toekomst van Billions


"Seizoen 7, het laatste seizoen van 'Billions', is onderweg," aldus de acteur. Vervolgens voegde hij er een beetje verstrooid aan toe: "Mag ik dit wel zeggen? Ik weet niet of ik dit wel hoor te zeggen". Presentator Mike Berman reageerde laconiek met "Het doet er niet toe. Je hebt het al gezegd". Aangezien er nog niets officieel is aangekondigd, heeft TV Line in de tussentijd de zender Showtime om een officiële reactie gevraagd.

Het einde van de serie betekent geen definitief afscheid van de 'Billions'-wereld. Er zijn maar liefst vier spin-offs in de maak. Twee daarvan spelen zich af in Miami, respectievelijk Londen. De andere twee zijn, heel toepasselijk, Trillions en Millions getiteld. De eerste speelt zich af in het vertrouwde Manhattan, terwijl de laatsgenoemde zich door de gehele VS afspeelt.

Kijk Billions op Ziggo Movies & Series.



Aanbevolen artikelen