Prime Video komt in de maand april met 6 nieuwe series en afleveringen

Humor, drama en spanning, heel veel spanning, is wat in april op Prime Video te zien is.

Glenn Walsh, 30-03-2023 09:49

Prime Video zet in april weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

Star Trek: Picard (seizoen 3 - aflevering 8-10)


Verschijnt op: 7, 14 april
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Prime Video

Synopsis: Dit vervolg op de bekende series uit het Star Trek universum draait volledig om Jean-Luc Picard in het volgende hoofdstuk van zijn leven.
Dead Ringers (seizoen 1)


Verschijnt op: 21 april
Genre: Drama / Horror / Thriller
Kijk op Prime Video

Synopsis: De tweelingzussen Mantle, identiek van top tot teen, zijn op een missie om de manier waarop vrouwen bevallen te veranderen, beginnend in Manhattan.
Citadel (seizoen 1)


Verschijnt op: 28 april
Genre: Drama
Kijk op Prime Video

Synopsis: Het wereldwijde spionnenagentschap Citadel is gevallen en de herinneringen van haar agenten zijn volledig uitgewist. Nu het machtige syndicaat Manticore in het machtsvacuüm groeit, kunnen de agenten van het Citadel hun verleden oprakelen en de moed en kracht vinden om terug te vechten?
Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die komende maand op Prime Video verschijnen.

7, 14, 21 april: Dom (seizoen 2 - aflevering 6-8) - Criminaliteit / Drama - Victor is een politieagent die zijn leven heeft toegewijd aan het bestrijden van de oorlog in drugshandel en het helpen van zijn zoon Pedro, een drugsverslaafde die een van de meest gezochte criminelen in Brazilië werd.

14 april: The Marvelous Mrs. Maisel (seizoen 5) - Komedie / Drama - Nadat haar man haar verlaat ontdekt de jonge moeder van twee Miriam "Midge' Maisel dat ze een talent voor stand-up komedie heeft. Zou dit haar ware roeping zijn?

21 april: Van A Naar Onbekend (seizoen 1) - Reizen - De Bankzitters, wereldberoemd op YouTube, reizen in ‘Van A naar Onbekend’ naar de verste uithoeken ter wereld. Elke aflevering beginnen ze in een nieuw land aan een gloednieuw avontuur, en gaan ze op zoek naar hints die ze zal leiden naar een verrassing op een onbekende locatie.

Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.

Lees meer over: Dom, Star Trek, Picard, The Marvelous Mrs Maisel, Van A naar Onbekend, Dead Ringers, Citadel, Amazon, Prime Video, April

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix