search

Ons nieuws van donderdag 30 maart 2023

Premièredatum seizoen 2 'Star Trek: Strange New Worlds' officieel bekendgemaakt
Series / Nieuws

Premièredatum seizoen 2 'Star Trek: Strange New Worlds' officieel bekendgemaakt

De start van de populaire serie is bekendgemaakt, tevens is er meer goed nieuws.

De prequelserie over de missie van captain Pike (Anson Mount) op de USS Enterprise in de jaren voorafgaand aan de originele Star Trek is unaniem als een topserie beoordeeld. De prachtige score van 91% op Rotten Tomatoes bevestigt dit.

Paramount+, die Strange New Worlds uitzendt in de VS, heeft op Twitter de startdatum van seizoen 2 aangekondigd. Dit is echter niet het enige goede nieuws.

Druk aan boord


Vanaf 15 juni aanstaande kunnen de kijkers seizoen 2 bekijken. Tevens is Strange New Worlds verlengd met een derde seizoen. Dit is zonder twijfel tot grote vreugde van de fans naast hetgeen ze al weten over seizoen 2. Dan zal namelijk James T. Kirk (Paul Wesley) voor het eerst aan boord van de Enterprise te zien zijn. Ook komt er een komische crossover met de animatieserie Star Trek: Lower Decks. Deze zal uiteraard zowel in animatievorm als in de vorm van live-action te zien zijn.

Tot slot wordt onthuld wat er na de arrestatie van Lt. commander Una Chin-Riley (Rebecca Romijn) is gebeurd, nadat zij een Illyrian bleek te zijn. Al met al wordt het weer druk aan boord van de Enterprise, en zo zien de fans dit het liefst.

Je kunt seizoen 2 van Star Trek: Strange New Worlds streamen vanaf 15 juni op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Afronding van succesvolle HBO-serie 'Barry' krijgt eerste trailer
Series / Trailer

Afronding van succesvolle HBO-serie 'Barry' krijgt eerste trailer

Het laastste hoofdstuk uit het verhaal van de depressieve huurmoordenaar is in aantocht.

De meermaals bekroonde donkere komedieserie Barry komt met een trailer voor het slotseizoen. Bill Hader is ook één van de makers van de serie, en is uitstekend op zijn plek als depressieve huurmoordenaar die het wil maken als acteur.

We zien Barry terug in de gevangenis na zijn arrestatie in seizoen 3. De overige bekenden zijn zo te zien ook weer van de partij.

Wens tot verandering


Het feit dat uitgerekend Gene (Henry Winkler) hem achter de tralies heeft doen belanden stemt Barry niet vrolijk. Verder is Sally (Sarah Goldberg) uit Los Angeles vertrokken voor haar serie, en had Hank (Anthony Carrigan) het lastig aan het einde van het vorige seizoen.

Barry heeft nog steeds de wens om te veranderen. Of en hoe hij uit de gevangenis komt wordt niet duidelijk uit de trailer. Ongetwijfeld zal de hamvraag beantwoord worden, namelijk of het Barry lukt om definitief een nieuwe richting in te slaan.

Kijk Barry op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Erotische Netflix-serie 'Obsession' krijgt verleidelijke beelden
Series / Trailer

Erotische Netflix-serie 'Obsession' krijgt verleidelijke beelden

Een nieuwe verfilming over een verboden relatie die wel tot verwoesting moet leiden.

Netflix komt met een erotische thriller over een verboden relatie. De miniserie is gebaseerd op het boek 'Damage' van Josephine Hart, in het Nederlands vertaald als Blinde Obsessie. In 1992 was de eerste verfilming.

Deze serie is een hedendaagse bewerking met een verhaal over een gerespecteerd chirurg en zijn verboden liefde. Het betreft hier namelijk de verloofde van zijn zoon.

Onderhuidse spanning


Wanneer William's (Richard Armitage) zoon Jay (Rish Shah) zijn verloofde Anna (Charlie Murphy) aan zijn ouders voorstelt gaat niet alles even soepel. William's vrouw Ingrid (Indira Varma) vindt dat Jay wel érg verliefd is. Het probleem is echter dat William zo mogelijk nog erger is, aangezien hij een obsessieve relatie krijgt met de verloofde van zijn zoon.

Hij zet zijn huwelijk en zijn carrière op het spel en lijkt zich niet in te kunnen houden. De trailer toont de nodige onderhuidse spanning die vroeg of laat wel tot een uitbarsting moet leiden.

Vanaf 13 april kun je Obsession streamen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze Netflix Original vol actie wist de streamer in 2023 al helemaal te veroveren
Films / Nieuws

Deze Netflix Original vol actie wist de streamer in 2023 al helemaal te veroveren

'Luther: The Fallen Sun' scoort het hoogste onder de uitgebrachte Netflix Originals dit jaar.

Het zal je misschien niet verbazen maar Luther: The Fallen Sun doet het heel erg goed voor Netflix.

De Netflix Originals


In januari werd door Netflix afgetrapt met You People en in februari volgde Your Place or Mine en We Have a Ghost. Luther: The Fallen Sun sluit het rijtje af als we naar de meest recente statistieken kijken.

Vanaf 31 maart zie je ook Murder Mystery 2 bij Netflix maar deze rekenen we mee in het volgende kwartaal.

Luther: The Fallen Sun


Idris Elba, Andy Serkis en de anderen doen het goed met deze film. De film staat al drie weken op de eerste positie in de Netflix top 10.

Als we kijken naar de eerste veertien dagen na de release zien we dat de film 70.5 miljoen views heeft. You People volgt daarop met 69.5 miljoen views en daarna zien we Your Place or Mine met 65.7 miljoen views.

Schitterende personages


Op Rotten Tomatoes zien we een niet zo heel denderde score onder de recensenten, zij geven de film met zijn allen 68%. Het publiek is enthousiaster met de film, daar scoort deze 85%.

"Idris Elba schittert in het titelpersonage en blijft charisma en charme uitstralen met een hard en afgemat randje. Andy Serkis is fenomenaal als slechterik en iemand die een zeer formidabele tegenstander voor Luther is... zowel fysiek als mentaal."

"Ik kan de eerste drie seizoenen van 'Luther' eindeloos kijken en herbekijken, maar 'Luther: The Fallen Sun' herinnert me er goed aan waarom ik stopte."

"Een boog geschikt voor een Luther-serie is gecomprimeerd tot een film, maar het verhaal en de personages hebben hun smaak behouden. Het belangrijkste is dat Luther nogmaals zijn pijn aanbiedt voor de redding van anderen."

Op Netflix te zien


In Luther: The Fallen Sun zie je niet alleen Elba en Serkis, ook Cynthia Erivo, Dermot Crowley en Thomas Coombes zijn van de partij. Als je de film nog niet gezien hebt, stream deze dan op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onwijs veel kritiek op 'The Big Bang Theory'-acteur door eerder gemaakte uitspraak in de serie
Series / Nieuws

Onwijs veel kritiek op 'The Big Bang Theory'-acteur door eerder gemaakte uitspraak in de serie

In 'The Big Bang Theory' werden vaak gewaagde grappen gemaakt, maar zijn ze nu echt te ver gegaan?

Kunal Nayyar, die de rol speelde van Raj Koothrappali in The Big Bang Theory, krijgt veel kritiek vanwege een uitspraak die hij heeft gemaakt in de serie.

Raj is een van de originele personages van de populaire serie en hij verscheen in elke aflevering van alle 12 seizoenen. Nayyar staat nu echter in het middelpunt door een opmerking die zijn personage maakte in seizoen 2.

In de aflevering hadden Raj en Sheldon het namelijk over verschillende Bollywoodactrices toen de opmerking werd gemaakt: "Aishwarya Rai is een godin, in vergelijking met haar is Madhuri Dixit een melaatse prostituee."

Serieus probleem


Netflix ontving een juridische verklaring van de politieke analist Mithun Vijay Kumar. In deze verklaring stond dat er een beledigende grap werd gemaakt over de Bollywoodster Madhuri Dixit in de desbetreffende aflevering van The Big Bang Theory.

Sinds dit nieuws bekend werd, heeft Times of India verschillende Bollywoodsterren gevraagd wat zij over de kwestie vinden. Er komt vooral veel kritiek op de uitspraak, lees hun reacties hieronder:

Reacties Bollywoodsterren


Jaha Bachchan: "Is deze man krankzinning? Hij moet naar een psychiatrische inrichting worden gestuurd. Aan zijn familie moet worden gevraagd wat zij van de opmerking vinden."

Urmila Matondkar: "Wat?! Ik ken de hele aflevering niet, dus ik zou eigenlijk niks mogen zeggen. Maar als dit echt waar is, dan is het echt schandalig. Dit laat zien dat ze een goedkope mentaliteit hebben. Denken ze nou echt dat dit grappig is?"

Dia Mirza: "Het is respectloos en walgelijk."

Bekijk alle afleveringen van The Big Bang Theory op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix geeft gave blik op 'The Chosen One' van 'Kick-Ass' en 'Kingsman'-bedenker
Series / Nieuws

Netflix geeft gave blik op 'The Chosen One' van 'Kick-Ass' en 'Kingsman'-bedenker

De nieuwe Netflix serie is van plan iedereen omver te blazen.

Binnenkort is de langverwachte serie The Chosen One te zien op Netflix. Hoewel de streamer heel voorzichtig is in het geven van informatie over de nieuwe serie, is er nu al wel een nieuwe video onthuld over de live-action serie.

De serie is gebaseerd op de Image Comics’ American Jesus trilogie van Peter Gross en Mark Millar. Deze graphic novels zijn later verschenen onder de welbekende naam The Chosen One.

Netflix’ serie focust zich ook op Jodie terwijl hij ontdekt dat hij Jezus-achtige krachten heeft. De stad probeert hem te trainen om de mensheid te redden, maar de jonge Jodie heeft alleen oog voor een leuk meisje.

Interessante keuzes


Millar plagde tijdens Netflix Tudum 2022 dat de serie heel interessant gaat worden. En hij denkt "dat fans enthousiast moeten zijn" over de serie.

Millars enthousiasme samen met acteurs Tenoch Huerta van Wakanda Forever en Dianna Agron uit Glee belooft veel goeds.

Bekijk hieronder de Inside Look en de teaserposter.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdrolspelers 'The Witcher' hadden moeite met expliciete seksscènes
Series / Nieuws

Hoofdrolspelers 'The Witcher' hadden moeite met expliciete seksscènes

Henry Cavill heeft een aantal scènes in 'The Witcher' laten aanpassen.

De hitserie The Witcher week in tegenstelling tot bijvoorbeeld The Last of Us veelal flink af van het oorspronkelijke verhaal. Dit schijnt, volgens de geruchten, ook één van de redenen te zijn waarom Henry Cavilll de serie uiteindelijk vaarwel zei.

Er was één onderdeel in de serie waarbij Cavill echter juist het voortouw nam om een verandering door te voeren. In de boeken is er de nodige aandacht voor de stomende relatie tussen Yennefer, gespeeld door Anya Chalotra, en Geralt, gespeeld door Henry Cavill. Hier is in de serie uiteraard ook de nodige aandacht voor, maar dan wat minder expliciet als in de boeken.

Afwijken van boeken


In de boeken zijn de seksscènes tussen de twee nogal rauw en expliciet en is seks de basis waarop hun relatie draait. De acteurs wilden dat in de serie toch anders. Yennefer en Geralt hebben in de serie een complexe romantische relatie die niet alleen over passie gaat.

Quote Cavill


"We wilden dat het emotioneel was in plaats van seksueel. Het was echt heel erg belangrijk en we moesten afstand nemen van wat er oorspronkelijk op de pagina 's stond. Dus, Anya en ik werkten om ervoor te zorgen dat er emotie in de scènes kwam" zei Cavill in een interview.

De regisseurs besloten de scènes inderdaad aan te passen en het liefdesverhaal tussen de twee op een iets andere manier vorm te geven.

Kijk The Witcher op Netflix

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?'

Rommelige en voorspelbare misdaadserie over een moeder met een geheimzinnig verleden.

Regie: Umut Aral, Gökçen Usta | Cast: Melissa Sözen (moeder), Eylül Tumbar (Bambi), Musa Uzunlar (opa), Isik Naz Özedgü (jonge moeder), Birand Tunca (agent), Basak Dasman (oma), Hakan Emre Ünal (agent), e.a. | Afleveringen: 7 | Speelduur: 35-47 minuten| Jaar: 2023

Een moeder en haar dochter zijn constant op de vlucht. Ze hebben geen vast thuis en trekken van hotel naar hotel. De moeder doet er alles aan haar dochter te beschermen en haar klein te houden. Maar kleine meisjes worden groot en nu ze ouder wordt begint ze vraagtekens te zetten bij deze levensstijl. Wat is toch de reden van hun constante zwerftocht?

Aanvankelijk lijkt de moeder een ijzersterke dame die haar zaakjes goed op orde heeft en het beste met haar dochter voor heeft. Het tweetal leeft in luxe hotels en shopt er flink op los. Maar niets is wat het lijkt, want al snel blijkt dat dit niet zomaar een moeder en dochter zijn. Beetje bij beetje kom je als kijker hier meer over te weten. Elke aflevering bevat terugblikken naar het verleden van de moeder, tot je uiteindelijk volledig op de hoogte bent van hoe haar jeugd is verlopen en waarom ze bepaald gedrag vertoont.

Het leven van moeder en dochter zorgt voor een interessante verhaallijn, maar het plot is wel ontzettend voorspelbaar. Vrijwel iedere aflevering kent namelijk een bepaald patroon, dat al vanaf de tweede aflevering volledig doorzichtig is. Ook over het verleden van de moeder wordt al snel vrij veel informatie gegeven, waarmee het resterende verhaal in grote lijnen wel te raden valt. Van een thriller mag wel wat meer spanning wordt verwacht.

De makers hebben echter wel ontzettend hun best gedaan om met Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? een spannende serie neer te zetten. Het verhaal zit vol dood en verderf, waarbij het gebruik van donkere kleuren en een grote hoeveelheid onheilspellende muziek het voorspelbare plot toch spannend moeten laten overkomen. Maar helaas kan een spannend muziekje niet verhullen dat het plot voorspelbaar en hierdoor soms zelfs wat saai is.

Als je dan bijna door de serie heen bent en alles wel denkt te weten, volgt er toch nog een verrassende wending. Net op het moment dat Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? aan zijn eigen voorspelbaarheid ten onder lijkt te gaan. Het had de serie goed gedaan als er meer van dergelijke wendingen waren toegevoegd.

Gelukkig maakt het acteerwerk van Melissa Sözen en Eylül Tumbar veel goed. Ze zetten hun rollen van de twee hoofdpersonages op een geloofwaardige en sterke manier neer, waarmee ze de serie de moeite van het kijken waard maken. Samen met de boeiende, unieke verhaallijn vormen zij de reden om Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? te kijken.

★★★☆☆

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'The Night Agent'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'The Night Agent'

Deze actiethriller raast op geslaagde wijze over de bekende weg.

Regie: Adam Arkin, Guy Ferland, Seth Gordon, e.a. | Cast: Gabriel Basso (Peter Sutherland), Luciane Buchanan), Hong Chau (Diane Farr), D.B. Woodside (Erik Monks), Fola Evans-Akingbola (Chelsea Arrington), e.a. | Afleveringen: 10 | Speelduur: 44-56 minuten | Jaar: 2023

Peter voorkomt een bomaanslag en wordt daardoor ingehuurd door het Witte Huis. Echter niet voor een bijzonder spannend baantje: hij moet 's nachts bij een telefoon zitten die is bedoeld voor spionnen in nood, maar het ding gaat nooit over. Totdat hij dat wel doet, wat het begin vormt van de ontrafeling van een complot. Het stelt zich ten doel uit te zoeken wat er aan de hand is en tegelijkertijd bescherming te bieden aan Rose, die het doelwit is van degenen die haar oom en tante hebben vermoord.

The Night Agent speelt zich niet helemaal in real-time af, maar komt aardig in de buurt. Daarom is de vergelijking met 24 snel gemaakt. Misschien is dat ook wel de bedoeling geweest van de schrijver van het boek waarop deze serie is gebaseerd, want het hoofdpersonage heeft dezelfde achternaam als de acteur die Jack Bauer speelde. En net als in diens serie moet er een hoop bij worden gehaald om de tijd te rekken tot de laatste aflevering.

Die opvulling heeft een rap tempo waardoor het nooit verveelt en elke aflevering biedt minimaal een grote actiescène in de vorm van een achtervolging of een dreigende aanslag. Echter, het is nooit originele opvulling, waardoor The Night Agent gewoon een standaard actiethrillerserie is. Op gemiddelde wijze in beeld gebracht, acteerwerk van gemiddeld niveau – behalve Hong Chau die er op een positieve manier uitsteekt als Chief of Staff in het Witte Huis en Luciane Buchanan die als Rose die beter op haar plek was geweest in een soapserie.

De hoofdrol is voor Gabriel Basso, die daarvoor onbedoeld de perfecte keuze is. Peter Sutherland is namelijk een personage dat ergens best vol is van zichzelf – hij ziet zichzelf als iemand met een verplichting om anderen te hulp te schieten en is altijd van mening dat in noodsituaties mensen naar hem zouden moeten luisteren (en meestal pakt het ook wel goed uit), maar de schrijvers hebben per ongeluk niet het meest snuggere personage van hem gemaakt.

Iemand hoeft soms slechts tegen Peter te zeggen dat iets is zoals het is en hij neemt het klakkeloos aan, ook al weet hij dat er minimaal een persoon is die onbetrouwbaar blijkt te zijn. Over het algemeen is hij erg slecht in uitvogelen op wie hij kan rekenen en op wie niet. Gabriel Basso speelde al eerder de zelfingenomen J.D. Vance in Hillbilly Elegy en ook hier is hij weer iemand die een te hoge dunk heeft van zichzelf zonder dit door te hebben.

De conclusie van het verhaal is zeker spannend, maar ook weer niet het vuurwerk waar tien afleveringen naar wordt opgebouwd met veel personages die haast letterlijk uitspreken dat er iets episch op het spel staat. Deze tien afleveringen zijn overigens de volledige verfilming van het ene boek over dit personage, maar omdat de serie een grote hit is zal deze mogelijk worden voortgezet. Zonder bronmateriaal dus, wat eerder is gedaan met Game of Thrones en Hemlock Grove, die beide een voorbeeld werden van afzwakkende kwaliteit zodra de schrijvers op eigen kracht verder moesten.

Het personage Peter Sutherland leent zich in ieder geval wel voor een langlopende serie. Hopelijk wijken de makers in de toekomst af van hun behoefte om meerdere personages een emotionele achtergrond te willen geven. Rose en Peter spreken over hun pijnlijke verleden, maar ook twee beveiligers die een oogje houden op de dochter van de vicepresident en zelfs de twee huurmoordenaars die steeds als een soort labiel Team Rocket opduiken. Men wil duidelijk graag een extra laagje toevoegen, maar daar is het allemaal toch echt te oppervlakkig voor.

★★★☆☆

The Night Agent is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Pennywise-acteur over zijn rol in 'IT'-serie 'Welcome to Derry'
Series / Nieuws

Pennywise-acteur over zijn rol in 'IT'-serie 'Welcome to Derry'

Is het tijd voor Bill Skarsgård om afscheid te nemen van Pennywise?

Bill Skarsgård schitterde als Pennywise voor IT en IT CHAPTER TWO. Helaas lijkt het er nu op dat hij niet betrokken is bij de prequel-serie Welcome to Derry. Toch heeft hij wel wat advies voor de nieuwe cast.

Welcome to Derry is nog heel vroeg in het ontwikkelingsproces. Er is dus een kans dat Skarsgård er op dit moment nog niet bij betrokken is, maar later in het proces wel bij de serie komt.

Voor nu heeft hij advies gegeven voor degenen die wel betrokken zijn: "Als iemand anders het mag doen, zou mijn advies zijn: maak het je eigen, heb er plezier mee. Wat ik zo leuk vond aan dat personage, was hoe ongelooflijk abstract hij was."

Het verhaal van Welcome to Derry


Zoals de titel al een beetje verklapt, focust de prequel-serie zich niet op één specifiek personage. Waarschijnlijk gaat het over een avontuur dat lang voor de gebeurtenissen van de originele serie plaatsvond.

Bekijk hieronder een interview met Bill Skarsgård over Welcome to Derry.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans woedend om reboot 'The X-files' die eraan komt
Series / Nieuws

Fans woedend om reboot 'The X-files' die eraan komt

De reboot van 'The X-Files' wordt bepaald niet enthousiast ontvangen door de fans.

Er zit een The X-Files-reboot aan te komen, deze zou worden geregsiseerd door Ryan Coogler. Coogler is met name bekend van films als Creed en Black Panther.

Reboot


De maker van The X-Files Chris Carter kondigde dit aan tijdens een podcast op CBC. "Ik heb net gesproken met een jonge vent, Ryan Coogler, die The X-Files opnieuw gaat creëren met een diverse cast", aldus Carter.

De reboot is nog niet officieel bevestigd maar Carter zal dit uiteraard niet zomaar roepen.

Fans vinden het niks


Fans van The X-Files zijn over het algemeen niet enthousiast. Zij hechten erg aan de originele serie en kunnen zich niet voorstellen dat een reboot ook maar iets toevoegt.

"Maak gewoon een gloednieuwe freaking sci-fi-show en ga verder met proberen iets opnieuw op te starten" wordt gesteld door moonfox1000 op Reddit, wat een aardige samenvatting is van de algemene kritiek van de fans.

Vooralsnog kun je gewoon de echte The X-Files nog kijken op Disney+. .

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix geeft nieuwste hitserie gelijk een tweede seizoen
Series / Nieuws

Netflix geeft nieuwste hitserie gelijk een tweede seizoen

De actiethriller The Night Agent veroverde Netflix en is beloond met een tweede seizoen.

De nieuwste mega hit op Netflix komt nu officieel met een tweede seizoen! Het eerste seizoen van deze serie maakte enorme indruk op fans en werd zowat van de ene op de andere dag een sensatie.

Het gaat over de hitserie The Night Agent van showrunner Shawn Ryan. In de eerste paar dagen dat het eerste seizoen uit was, is de serie meer dan 168 miljoen keer bekeken.

Goede kijkcijfers zijn heel erg belangrijk voor series op Netflix en The Night Agent voldeed aan alle eisen. Netflix heeft de serie dan ook meteen vernieuwd voor een tweede seizoen.

Seizoen 2


Er is nog geen specifiek tijdschema voor seizoen 2 onthuld. Het is dan ook niet te zeggen wanneer het filmen begint of wanneer het seizoen te verwachten is.

Ryan liet weten dat iedereen heel erg enthousiast is om een tweede seizoen te maken: "We kunnen niet trotser zijn om aan de slag te gaan met seizoen 2. We willen de verdere avonturen van Night Action heel graag delen met onze nieuwe fans."

Bekijk hieronder de trailer en stream The Night Agent op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ondanks aanklachten zit Jonathan Majors wel in deze Marvel-serie
Series / Nieuws

Ondanks aanklachten zit Jonathan Majors wel in deze Marvel-serie

Majors' privé-problemen vormen geen belemmering voor zijn verschijning in deze populaire Marvel-serie.

Het personage Kang zagen we eerder in de post-credits scène in Ant-Man & the Wasp: Quantumania. Dit hintte erop dat Kang in seizoen 2 van Loki te zien zou zijn. Onlangs heeft Variety dit officieel bevestigd.

De recente arrestatie van Majors heeft hierbij geen roet in het eten gegooid. De acteur kreeg namelijk diverse aanklachten aan zijn broek wegens vermeende lichamelijke mishandeling.

Bewijs voorleggen


Priya Chaudhry, Majors' advocaat, heeft een verklaring afgelegd aan Variety. Chaudry: "De heer Majors is onschuldig in deze kwestie, er was sprake van ruzie met iemand die hij kent. Momenteel zijn wij druk bezig om bewijs te verzamelen dat zijn onschuld zal aantonen. Dit zal worden voorgelegd aan de openbaar aanklager. Wij hebben het volste vertrouwen dat de openbaar aanklager op grond van dit bewijs zal besluiten om niet te vervolgen".

De raadsvrouw voegde er nog aan toe dat de vrouw die de acteur heeft beschuldigd emotionele problemen heeft. Zij zou hiervoor onlangs ook in het ziekenhuis zijn opgenomen.

Vooralsnog is er geen mededeling gedaan dat Majors' status in het MCU op het spel zou staan als gevolg van deze zaak. We kunnen er dus van uitgaan dat Kang voor nu een blijvertje is.

Je kunt Loki bekijken op Disney+.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video komt in de maand april met 6 nieuwe series en afleveringen
Series / Nieuws

Prime Video komt in de maand april met 6 nieuwe series en afleveringen

Humor, drama en spanning, heel veel spanning, is wat in april op Prime Video te zien is.

Prime Video zet in april weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

Star Trek: Picard (seizoen 3 - aflevering 8-10)Verschijnt op: 7, 14 april
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Prime Video

Synopsis: Dit vervolg op de bekende series uit het Star Trek universum draait volledig om Jean-Luc Picard in het volgende hoofdstuk van zijn leven.

Dead Ringers (seizoen 1)Verschijnt op: 21 april
Genre: Drama / Horror / Thriller
Kijk op Prime Video

Synopsis: De tweelingzussen Mantle, identiek van top tot teen, zijn op een missie om de manier waarop vrouwen bevallen te veranderen, beginnend in Manhattan.

Citadel (seizoen 1)Verschijnt op: 28 april
Genre: Drama
Kijk op Prime Video

Synopsis: Het wereldwijde spionnenagentschap Citadel is gevallen en de herinneringen van haar agenten zijn volledig uitgewist. Nu het machtige syndicaat Manticore in het machtsvacuüm groeit, kunnen de agenten van het Citadel hun verleden oprakelen en de moed en kracht vinden om terug te vechten?

Overige series nieuw op Prime VideoHieronder de overige series die komende maand op Prime Video verschijnen.

7, 14, 21 april: Dom (seizoen 2 - aflevering 6-8) - Criminaliteit / Drama - Victor is een politieagent die zijn leven heeft toegewijd aan het bestrijden van de oorlog in drugshandel en het helpen van zijn zoon Pedro, een drugsverslaafde die een van de meest gezochte criminelen in Brazilië werd.

14 april: The Marvelous Mrs. Maisel (seizoen 5) - Komedie / Drama - Nadat haar man haar verlaat ontdekt de jonge moeder van twee Miriam "Midge' Maisel dat ze een talent voor stand-up komedie heeft. Zou dit haar ware roeping zijn?

21 april: Van A Naar Onbekend (seizoen 1) - Reizen - De Bankzitters, wereldberoemd op YouTube, reizen in ‘Van A naar Onbekend’ naar de verste uithoeken ter wereld. Elke aflevering beginnen ze in een nieuw land aan een gloednieuw avontuur, en gaan ze op zoek naar hints die ze zal leiden naar een verrassing op een onbekende locatie.

Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slecht nieuws voor de hitserie 'Billions' in aantocht?
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor de hitserie 'Billions' in aantocht?

Hoofdrolspeler verspreekt zich in een interview over de toekomst van de serie.

Billions gaat inmiddels het zevende seizoen in. Het verhaal draait om het machtsspel tussen de sluwe en meedogenloze investeerder Bobby Axelrod (Damian Lewis) en openbaar aanklager Chuck Rhoades (Paul Giamatti) in de financiële wereld van New York.

De premièredatum van seizoen 7 is nog niet bekendgemaakt. Wel deed Dan Soder, die Dudley Mafee speelt, per ongeluk een mededeling toen hij te gast was in het sportprogramma Football Night in Chicago.

Toekomst van Billions


"Seizoen 7, het laatste seizoen van 'Billions', is onderweg," aldus de acteur. Vervolgens voegde hij er een beetje verstrooid aan toe: "Mag ik dit wel zeggen? Ik weet niet of ik dit wel hoor te zeggen". Presentator Mike Berman reageerde laconiek met "Het doet er niet toe. Je hebt het al gezegd". Aangezien er nog niets officieel is aangekondigd, heeft TV Line in de tussentijd de zender Showtime om een officiële reactie gevraagd.

Het einde van de serie betekent geen definitief afscheid van de 'Billions'-wereld. Er zijn maar liefst vier spin-offs in de maak. Twee daarvan spelen zich af in Miami, respectievelijk Londen. De andere twee zijn, heel toepasselijk, Trillions en Millions getiteld. De eerste speelt zich af in het vertrouwde Manhattan, terwijl de laatsgenoemde zich door de gehele VS afspeelt.

Kijk Billions op Ziggo Movies & Series.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vervolg op succesvolste Netflix-komedie nu te zien
Films / Nieuws

Vervolg op succesvolste Netflix-komedie nu te zien

Vanaf vrijdag 31 maart zijn Jennifer Aniston en Adam Sandler terug voor deze nieuwe komische whodunit vol actie en spektakel.

Na een succesvolle eerste film brengt Netflix ons vanaf morgen Murder Mystery 2 met opnieuw hoofdrollen voor Aniston en Sandler.

Hoe het begon


De eerste film kwam uit in 2019. Ondanks dat deze niet overal even goed onthaald werd, koos Netflix toch voor een tweede deel.

In het eerste deel maakten we kennis met een New Yorkse agent en zijn vrouw welke een bizarre moord op een jacht van een miljardair proberen op te lossen. Op zo'n verhaal kan je mooi voortborduren en dat heeft Netflix gedaan.

Verhaal 'Murder Mystery 2'


Het detectivekoppel, Audrey en Nick, is terug. Ze hebben moeite om hun eigen privé detectivebureau goed op te zetten. Maar wanneer een vriend van hen ontvoerd wordt op zijn eigen trouwerij, komen zij in actie en gaan ze op onderzoek uit.

Cast


Naast Aniston en Sandler zien we in deze film Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith en John Kani.

Jeremy Garelick nam bij deze film de regie in handen. Hij is ook wel bekend van films als The Wedding Ringer en The Binge.

Te zien op Netflix


Net als de eerste film kan je ook deze film streamen bij Netflix vanaf vrijdag 31 maart.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gruwelserie 'Dead Ringers' van Prime Video krijgt heftige en veelbelovende trailer
Series / Trailer

Gruwelserie 'Dead Ringers' van Prime Video krijgt heftige en veelbelovende trailer

Trailer laat zien dat de reboot van de film de nodige duistere humor bevat.

De reboot van de horrorfilm Dead Ringers start volgende maand op Prime Video. Het wordt dubbel genieten aangezien Oscarwinnares Rachel Weisz een tweeling speelt. De namen van de mannelijke tweeling uit de film zijn aangehouden, namelijk Beverly en Elliot Mantle.

Beide dames zijn visionaire gynaecologen aangezien zij een revolutie teweeg willen brengen in de medische wetenschap. Het idee is om vrouwen te helpen met zwanger worden. Ware het niet dat deze twee artsen zo hun eigen ideeën hebben over de methodes.

Surrealistisch met duistere humor


De trailer verklapt niet erg veel, maar door de manier waarop deze gemonteerd is proef je als kijker een surrealistische sfeer. De zussen hebben duidelijk een zeer innige band, en hun onderline dialoog is spits en bijdehand.

Beverly en Elliot hebben iets kinderlijks over zich, dit is inclusief het shot waarin zij zich in het donker uit de voeten maken met de opmerking: "We zijn psychopaten".

Of en zo ja hoe psychopathisch de twee zijn is vanaf 21 april te bekijken. Op die dag start Dead Ringers namelijk op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sheldon uit 'The Big Bang Theory' wordt wel heel irritant in 'Young Sheldon'
Series / Video/clip/featurette

Sheldon uit 'The Big Bang Theory' wordt wel heel irritant in 'Young Sheldon'

Sheldon had een aantal vervelende trekjes in 'The Big Bang Theory' en die lijken we nu ook steeds vaker tegen te komen in 'Young Sheldon'.

In een gloednieuwe clip van Young Sheldon kunnen we zien hoe vervelend Sheldon de laatste tijd is geworden.

Het gaat om een sneakpeak van seizoen 6 aflevering 16. Sheldon lijkt hier namelijk niet door te hebben wat voor invloed zijn gedrag heeft op zijn familie, met name als het gaat om zijn vader. Bekijk de clip hieronder:Was Sheldon altijd al irritant?


In The Big Bang Theory hebben we al gemerkt dat Sheldon verschillende vervelende trekjes had. Aan het eind van de serie hield hij echter wel meer rekening met de gevoelens van anderen en werd hij minder egoïstisch.

In Young Sheldon is hij al een stuk minder uitgesproken dan in The Big Bang Theory, en daardoor heeft jonge Sheldon nu een betere relatie met zijn familie. Het begint er echter op te lijken dat hij een paar van zijn oude gewoontes uit The Big Bang Theory begint over te nemen.

Waarom hij zo vervelend is


In het laatste seizoen is Sheldon dus steeds egoïstischer geworden, maar we weten niet zeker waarom hij deze verandering doormaakt. Misschien schuilt er een diepere betekenis achter, maar het ik ook mogelijk dat Sheldon met bepaalde acties niet meer wegkomt omdat hij opgroeit en kijkers zijn gedrag simpelweg niet meer als schattig beschouwen.

Stream alle seizoenen van Young Sheldon en The Big Bang Theory op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 4 bikkelharde politieseries op Netflix barsten van de actie
Series / Featured

Deze 4 bikkelharde politieseries op Netflix barsten van de actie

Maak je hele avond maar vast vrij om een van deze series in een keer te bingen.

De actie spat van je scherm met deze 4 bikkelharde actieseries op Netflix, waarbij verschillende soorten geheime diensten aan de slag gaan om intern en extern gerechtigheid te doen gelden. Check de series meteen hieronder.

The Night Agent | Netflix | 10 afleveringenEen FBI-agent wordt een enorme samenzwering in gezogen over een mol binnen de hoogste rangen van de Amerikaanse overheid. Om het land te redden begint de agent aan een wanhopige klopjacht op de verrader.Treason | Netflix | 5 afleveringenHet leven van een adjunct-hoofd bij MI6 wordt grondig verpest wanneer een Russische spionne opduikt. Het verleden van de leidinggevende blijkt niet te zijn wat het ooit leek, met voldoende problemen van dien.The Recruit | Netflix | 8 afleveringenEen groentje bij de CIA wordt in het diepe geworpen op het moment dat een voormalige aanwinst van de inlichtingendienst een gevaar lijkt te vormen. Ze dreigt meerdere geheimen van de organisatie naar buiten te brengen, wat koste wat het kost voorkomen moet worden.Bodyguard | Netflix | 6 afleveringenEen veteraan dient zich opnieuw aan om te vechten voor de Britse zaak. Na het verijdelen van een aanslag moet hij een politica beschermen voor een groep kwaadwillende terroristen, maar de relatie tussen de politica en haar beschermer is niet zo zuiver als ze zouden willen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Friends' is nu aanstootgevend vindt Jennifer Aniston
Series / Nieuws

'Friends' is nu aanstootgevend vindt Jennifer Aniston

Volgens de actrice is de populaire sitcom uit de jaren negentig niet goed verjaard.

Met de jaren is er binnen de comedy veel veranderd, en terugkijkend kunnen sommige series echt niet meer door de beugel. Volgens actrice Jennifer Aniston is dat bij Friends ook het geval. Voor een nieuwe generatie zou de serie maar "aanstootgevend" zijn.

In een gesprek met de Associated Foreign Press deelde Aniston haar visie over hoe de wereld is veranderd sinds Friends voor het eerst werd uitgezonden in 1994. De geliefde sitcom liep tot 2004 en maakte de vriendengroep uit New York beroemd over de hele wereld.

Achteraf gezien waren sommige aspecten uit de serie niet helemaal correct volgens hedendaagse standaarden. Zo is de serie bekritiseerd wegens een gebrek aan diversiteit en meervoudige seksistische grappen.Friends is anno 2023 aanstootgevend


Aniston vertelde over hoe de sitcom onderhand verjaard is, en dat is niet zo best: "Er is een hele generatie mensen, kinderen, die nu teruggaat naar afleveringen van 'Friends' en ze aanstootgevend vinden."

Ze vervolgde: "Er waren dingen in de serie die nooit opzettelijk waren en andere... wel nu, we hadden er toen beter over moeten nadenken, maar ik denk niet dat er een gevoeligheid was zoals nu."De evolutie van comedy


Aniston stelde over de huidige staat van comedy: "Comedy is geëvolueerd, films zijn geëvolueerd. Nu is het een beetje lastig omdat je heel voorzichtig moet zijn, wat het echt moeilijk maakt voor komieken. Het mooie van comedy is dat we onszelf belachelijk maken, het leven belachelijk maken."

Volgens sommige acteurs zet de huidige cancelcultuur behoorlijk zoden aan de dijk. Onder andere John Cleese en Rowan Atkinson hebben zich eerder kritisch uitgesproken over de bedreiging van hun vak. Humor kan haast niet zonder zondebok, maar dat wordt volgens meerdere mensen uit de industrie steeds gevoeliger.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.