Ondanks aanklachten zit Jonathan Majors wel in deze Marvel-serie

Majors' privé-problemen vormen geen belemmering voor zijn verschijning in deze populaire Marvel-serie.

Valeria Milić, 30-03-2023 10:30

Het personage Kang zagen we eerder in de post-credits scène in Ant-Man & the Wasp: Quantumania. Dit hintte erop dat Kang in seizoen 2 van Loki te zien zou zijn. Onlangs heeft Variety dit officieel bevestigd.
De recente arrestatie van Majors heeft hierbij geen roet in het eten gegooid. De acteur kreeg namelijk diverse aanklachten aan zijn broek wegens vermeende lichamelijke mishandeling.

Bewijs voorleggen

Priya Chaudhry, Majors' advocaat, heeft een verklaring afgelegd aan Variety. Chaudry: "De heer Majors is onschuldig in deze kwestie, er was sprake van ruzie met iemand die hij kent. Momenteel zijn wij druk bezig om bewijs te verzamelen dat zijn onschuld zal aantonen. Dit zal worden voorgelegd aan de openbaar aanklager. Wij hebben het volste vertrouwen dat de openbaar aanklager op grond van dit bewijs zal besluiten om niet te vervolgen".

De raadsvrouw voegde er nog aan toe dat de vrouw die de acteur heeft beschuldigd emotionele problemen heeft. Zij zou hiervoor onlangs ook in het ziekenhuis zijn opgenomen.

Vooralsnog is er geen mededeling gedaan dat Majors' status in het MCU op het spel zou staan als gevolg van deze zaak. We kunnen er dus van uitgaan dat Kang voor nu een blijvertje is.

Je kunt Loki bekijken op Disney+.

Lees meer over: Loki, Tom Hiddleston, Owen Wilson, Ant Man and the Wasp Quantumania, Jonathan Majors

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix