De nieuwe 'My Adventures With Superman' animatieserie vindt nieuw thuis op Adult Swim netwerk

'My Adventures With Superman' heeft een geweldige stemmencast, waaronder Jack Quaid als Clark Kent.

Daan Kusen, 31-03-2023 15:25

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De Man van Staal is terug, dit keer in een animatieserie getiteld My Adventures With Superman.

Adult Swim

De serie zou eerst te zien zijn op HBO Max, maar door de overname van Warner Brox. Discovery, heeft My Adventures With Superman nu een nieuw thuis: Adult Swim.Avontuurtje met Superman

De animatieserie zal groots van start gaan met niemand minder dan Jack Quaid als de stem van Clark Kent/Superman.

De serie zal de komst van Clark Kent naar Metropolis laten zien, zijn eerste stappen als Superman en natuurlijk de ontmoeting en relatie met Lois Lane (stem van Alice Lee (Zoeys Extraordinary Playlist).

"Het is een uitdaging, maar ik zie het ook als kans," vindt Jack Quaid."Ik vind het gewoon gaaf dat ik in al deze universums mag spelen. Het feit dat ik in [i]Star Trek, Superman en deze bizarre wereld waar superhelden echt zijn, maar gedrogeerd vanaf hun geboorte om "Super" te worden, is bizar,"[/i] zegt Quaid, doelend op zijn rol in The Boys.

Romantisch avontuur

My Adventures With Superman zal een romantisch avontuur worden, geïnspireerd door Christopher Reeve (bekend van zijn rol in de eerste drie Superman films, kreeg een dwarslaesie en overleed uiteindelijk in 2004).

"In onze versie moet Clark nog wennen aan zijn krachten, het is een soort 'coming of age' story voor iedereen," aldus Tom Ascheim, president van Warner Bros'.

My Adventures With Superman zal later dit jaar op Adult Swim te zien zijn.

Lees meer over: superman, clark kent, jack quaid, the boys, my adventures with superman, alice lee, lois lane, adult swim, hbo max

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix