search
Nieuwe 'GOT'- regisseur over seizoen 6
Series / Nieuws

Nieuwe 'GOT'- regisseur over seizoen 6

Bender heeft de scripts al gelezen en dat betekent dat het nieuwe seizoen waarschijnlijk erg af gaat wijken van de boeken.

Jack Bender vertrekt binnenkort naar Belfast om daar twee afleveringen van Game of Thrones voor zijn rekening te nemen, aflevering 5 en 6 om precies te zijn. De regisseur heeft niks losgelaten over het te filmen plot, maar gaf wel aan de scripts van zijn afleveringen te hebben gelezen. Daarmee heeft hij de fans eigenlijk al een hoop informatie gegeven.


Tot nu werden de boeken van George R.R. Martin gebruikt als de basis van de verhaallijnen, al week het afgelopen seizoen voor het eerst echt erg af. Met de spannende seizoensfinale wilden fans weten of de Game of Thrones- schrijvers weer zouden wachten op het nieuwe boek van Martin en zijn gekozen richting zouden volgen, of zelf aan de slag zouden gaan met het vervolg. Het feit dat Martins nieuwe boek nog niet uit is en er al scripts klaarliggen voor de eerste zes afleveringen, zou kunnen betekenen dat de schrijvers ervoor kiezen om af te gaan wijken.

Bender was eerder al gevraagd om afleveringen voor Game of Thrones te regisseren, maar moest bedanken vanwege de tijd die de serie vergt. "Je moet je vast kunnen leggen voor vier en een halve tot zes maanden vanwege de omvang van de afleveringen," zei hij.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen