search

Ons nieuws van zaterdag 4 juli 2015

NBC schrapt ´A.D. The Bible Continues'
Series / Nieuws

NBC schrapt ´A.D. The Bible Continues'

Vervolg op 'The Bible' kreeg maar een seizoen.

NBC heeft A.D. The Bible Continues na een seizoen besloten te schrappen. Ze zouden hoge verwachtingen hebben gehad voor de serie toen deze afgelopen jaar werd gelanceerd, maar deze zou het in kijkcijfers niet waar hebben weten te maken.

De serie was een vervolg op The Bible dat een kijkcijferkanon was voor History Channel. Producenten Mark Burnett en Roma Downey waren verantwoordelijk voor beide series.

Het is een slecht jaar geweest voor de nieuwe series van NBC. Eerder deze week werd al bekend gemaakt, dat American Odyssey geen tweede seizoen zou krijgen. Van alle nieuwe series die de zender het afgelopen jaar lanceerde, keert alleen The Mysteries of Laura terug voor een tweede.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'GOT'- regisseur over seizoen 6
Series / Nieuws

Nieuwe 'GOT'- regisseur over seizoen 6

Bender heeft de scripts al gelezen en dat betekent dat het nieuwe seizoen waarschijnlijk erg af gaat wijken van de boeken.

Jack Bender vertrekt binnenkort naar Belfast om daar twee afleveringen van Game of Thrones voor zijn rekening te nemen, aflevering 5 en 6 om precies te zijn. De regisseur heeft niks losgelaten over het te filmen plot, maar gaf wel aan de scripts van zijn afleveringen te hebben gelezen. Daarmee heeft hij de fans eigenlijk al een hoop informatie gegeven.

Tot nu werden de boeken van George R.R. Martin gebruikt als de basis van de verhaallijnen, al week het afgelopen seizoen voor het eerst echt erg af. Met de spannende seizoensfinale wilden fans weten of de Game of Thrones- schrijvers weer zouden wachten op het nieuwe boek van Martin en zijn gekozen richting zouden volgen, of zelf aan de slag zouden gaan met het vervolg. Het feit dat Martins nieuwe boek nog niet uit is en er al scripts klaarliggen voor de eerste zes afleveringen, zou kunnen betekenen dat de schrijvers ervoor kiezen om af te gaan wijken.

Bender was eerder al gevraagd om afleveringen voor Game of Thrones te regisseren, maar moest bedanken vanwege de tijd die de serie vergt. "Je moet je vast kunnen leggen voor vier en een halve tot zes maanden vanwege de omvang van de afleveringen," zei hij.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marisa Tomei gecast in 'Empire'
Series / Nieuws

Marisa Tomei gecast in 'Empire'

De Oscarwinnares zal te zien zijn in het tweede seizoen van de muzikale serie.

Marisa Tomei is gecast in de serie Empire. De actrice zal te zien zijn in het tweede seizoen van de serie, waarvan het eerste seizoen in de VS een weergaloos succes was. Voor het tweede seizoen pakken ze groots uit met meer afleveringen en bekende sterren.

Tomei zal de rol spelen van Mimi Whiteman, een investeerder die te maken krijgt met de Lyon familie. Tomei is onder meer bekend van de films Only You en My Cousin Vinny, waar ze een Oscar voor won. Eerder werd door de zender Fox bekend gemaakt, dat in het volgende seizoen ook Chris Rock, Lenny Kravitz, Alicia Keys en Ne-Yo te zien zullen zijn. Ook acteur Adam Rodriguez krijgt een substantiële rol in seizoen 2.

Empire is een muzikaal drama dat zich afspeelt rond een hip hop magnaat, gespeeld door Terrence Howard. Hij komt erachter dat hij ongeneselijk ziek is en dit doet hem nadenken over zijn nalatenschap. Hij heeft drie zoons en wil dat een daarvan in zijn voetsporen treedt. Het liefst eentje, die zelf ook een muzikale ster is waarna twee van zijn zoons alles op alles zetten om door te breken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fatal Attraction' basis voor nieuwe tv-serie
Series / Nieuws

'Fatal Attraction' basis voor nieuwe tv-serie

De 'bunny boiler' komt terug in een nieuw jasje op Fox.

De zender Fox is bezig om een nieuwe serie te ontwikkelen gebaseerd op de jaren '80- film Fatal Attraction. Hierin ging Michael Douglas vreemd met Glenn Close, waarna die een obsessie ontwikkelde en hem ging stalken. De film leverde de term 'bunny boiler' op. In de film vindt Michael Douglas namelijk het konijn van zijn dochter in een kokende pan in zijn keuken, vermoord door Close.

De serie wordt onder meer gemaakt door Mad Men-producenten Maria en Andre Jacquemetton. Het zou de bedoeling zijn om er een korte serie van te maken dat 1 uur duurt. Er wordt ook al gekeken naar de mogelijkheid om een tweede seizoen van de serie te maken.

De film uit 1987 vormde het voorbeeld voor een heleboel andere thrillers waarin vreemdgaan en stalken centraal stonden. Het is niet duidelijk of de voormalige acteurs weer deel uit zullen maken van de komende serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen