search
Marisa Tomei gecast in 'Empire'
Series / Nieuws

Marisa Tomei gecast in 'Empire'

De Oscarwinnares zal te zien zijn in het tweede seizoen van de muzikale serie.

Marisa Tomei is gecast in de serie Empire. De actrice zal te zien zijn in het tweede seizoen van de serie, waarvan het eerste seizoen in de VS een weergaloos succes was. Voor het tweede seizoen pakken ze groots uit met meer afleveringen en bekende sterren.


Tomei zal de rol spelen van Mimi Whiteman, een investeerder die te maken krijgt met de Lyon familie. Tomei is onder meer bekend van de films Only You en My Cousin Vinny, waar ze een Oscar voor won. Eerder werd door de zender Fox bekend gemaakt, dat in het volgende seizoen ook Chris Rock, Lenny Kravitz, Alicia Keys en Ne-Yo te zien zullen zijn. Ook acteur Adam Rodriguez krijgt een substantiële rol in seizoen 2.

Empire is een muzikaal drama dat zich afspeelt rond een hip hop magnaat, gespeeld door Terrence Howard. Hij komt erachter dat hij ongeneselijk ziek is en dit doet hem nadenken over zijn nalatenschap. Hij heeft drie zoons en wil dat een daarvan in zijn voetsporen treedt. Het liefst eentje, die zelf ook een muzikale ster is waarna twee van zijn zoons alles op alles zetten om door te breken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen